O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Parozabrana na stit strechy z OSB
Ahojte, zateplujem podkrovie na sikmej streche. Narazil som ale na problem so stitom strechy. Je z …
blacksr
Pred 2 rokmi
2
Pomoc s identifikáciou materiálu
Prosím vás čo je toto za materiál? Potrebujem poslať dopyt na búranie chaty a steny sú z takéhoto m…
jan45
Pred 2 rokmi
13
Je tu Piško?
Či ako sa volá ten technik zo Schiedlu? Potrebujem radu, že ten napojovaci diel je širší ako rúra, …
schiedel_maros_plsko
Pred 2 rokmi
12
Architekt z TN
Dobrý deň, ahojte. Prosim, viete odporucit?! Hľadáme architekta a firmu kt.dom postavi, Trenčín a …
sovietovic
Pred 2 rokmi
3
Zrovnanie debniacich tvárnic
Zdravím. Mám trošku problém so zrovnaním dt v rovine dlhej 6m sa mi urobil skok 7 cm. Ako to dať do…
cezar27
Pred 2 rokmi
8
Realizácia záhrady Nitra
Dobrý deň. Zháňam realizátora záhrady v Nitre, realizačný projekt mám hotový. Jednalo by sa o cca 1…
kaci444
Pred 2 rokmi
2
Susicka a odtok skondenzovanej vody
Dobry den potrebujem poradit mam susicku napojenu na odpad vody podla navodu ktory som si nastudova…
katika85
Pred 2 rokmi
2
Rozparana sedacka - oprava
Ahojte, nemate nejaky typ na opravu sedacky, ktora ma rozparany sev v mieste kde sa spajaju sedaky?…
bejkaxx
Pred 7 mesiacmi
20
sponzor fóra
Krb do chaty - Flamingo- Krby a sekundárne spaľovanie
Dobrý deň, aký krb odporúčate na pravidelné vykurovanie chaty o rozlohe 60m2, pozdáva sa mi najviac…
deltako
Pred 2 rokmi
4
Sťahovanie z mesta do dediny - čo čakať?
Ahojte. Takže napokon to dopadlo tak, že sa definitívne sťahujeme z mesta (cca 8000 obyvateľov) do …
petiar
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
90
Sikikonova omietka PCI vs. Murexin
Ahojte, mate nejake skusenosti s tymito omietkami? Ma zmysel riesit vyrobcu alebo su dnes uz vsetky…
maxxmaxx01
Pred 2 rokmi
8
Ake listy k laminatovej podlahe
Ahojte, aky typ list ste pouzili k laminatovej podlahe? Plastove alebo MDF? V pripade MDF ste ich l…
iamriso
Pred 2 rokmi
12
Účinný odvlhcovac
Ahojte, poradte prosím ucinny odvlhcovac vhodny na dosusenie uz obyvanej novostavby. Ďakujem :sligh…
pastierik
Pred 2 rokmi
1
2
32
Statik na drevodom
Nepozná alebo nevie niekto o nejakom statikovi s okolia BB na drevodomy?Stala sa totiž fatalna vec,…
tabitka337
Pred 2 rokmi
8
Ustredne kurenie
Dobrý deň chcem sa opýtať mam urobene ustredne kurenie na radiatory , dom je poschodový vykurovacia…
marosko121
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
97
Výmena prasknutého závitu ppr dg v stene
Zdravím, potreboval by som radu šikovneho vodara. Pri instalovani vanovej baterie a dotahovani mosa…
megdesign
Pred 2 rokmi
10
Plot a riešenia
Zdravím, máme plot DT20cm s nalepeným styrodúrom 2 cm s armovaním zo stieškami už 2 roky a rozmýšla…
peternovnansky
Pred 2 rokmi
1
Plechový prístrešok
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či by tu bol niekto, kto by vedel spraviť prístrešok nad v…
any26
Pred 2 rokmi
1
UD profil do venca
Vychádza nám strop na venci. Je lepšie nastrieľať/naskrutkovať UD profil na betón a potom natiahnuť…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
4
Nehnuteľnosť v zahraničí
Zdravim vás. Je tu niekto kto vlastní nehnuteľnosť v zahraničí a prenajíma ju? Mám pár otázok ohľad…
emyly
Pred 2 rokmi
3
Nastavenie cerpadla Wilo Yonos pre podlahove kurenie
Mame 2 nezavisle okruhy riadene vaillant sustavou, kde su cerpadla Wilo Yonos. Na cerpadle je tlaci…
kejsix
Pred 2 rokmi
15
Je možné založiť RD v pamiatkovej zóne ?
Ahojte máte niekto skúsenosti so založením nehnuteľnosti na hypotéku ktorá sa nachádza v pamiatkov…
jan45
Pred 2 rokmi
2
Stavebny dozor na plot
Chystam sa stavať nový plot okolo existujúho domu. Obec však požaduje na túto drobnú stavbu stavebn…
kejsix
Pred 2 rokmi
15
Microcementove podlahy
Pozdravujem stavebnici, ma niekto osobne skusenosti s microcementovymi podlahami ? Na propagacnych …
akvi
Pred 2 rokmi
2
Stavebná firma okolie RK
Zdravím prosím, vedeli by ste odporučiť spoľahlivú firmu na stavbu murovaného domu na kľúč v okolí…
elicern
Pred 2 rokmi
1
Pokazeny elektricky rost na posteli
Nepoznate niekto kto by mi vedel poradit.zasekla sa mi poloha hore a dole na elekrrickom roste.nevi…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
6
Únik tlaku v systéme
Mám 6 mesiacov namontované tepelne cerpadlo a klesá mi tlak v systéme. Raz za dva týždne musím dotl…
ppo
Pred 1 rokom
14
Ako ukoncit parozabranu na podlahe?
Ahoj stavbari. Skusite mi prosim poradit konretne ako mam ukoncit parozabranu v difuzne uzavretom …
blacksr
Pred 2 rokmi
19
Stavebna firma okoloe TN, IL, ZA
Prosim poradte dobru stavebnu firmu okolie Trencin. Niekoho kto ma skusenosti s monolitickou stavbo…
nataliakr
Pred 2 rokmi
1
Komunikacia s firmou
Ahojte, prislo by vam v poriadku keby uzavriete zmluvu so stavebnou firmou, ktora vam ma postavit b…
worker_falcon
Pred 2 rokmi
9
1
2
…
378
379
380
381
382
…