Rozparana sedacka - oprava

Ahojte, nemate nejaky typ na opravu sedacky, ktora ma rozparany sev v mieste kde sa spajaju sedaky? Potah je z nanovelu, podobny teflonu. Zatial som to neskusala zosit, nezda sa mi, ze by to vydrzalo ked je to na namahanom mieste 😕 Sedacka je v super stave takze novou to zatial riesit nechcem. A precalunenie vyjde skoro ako nova.
Odpovedať
Profilova fotka
Na to aby si to zosila to potrebujes odcalunit a potom zosit a zacalunit naspat.
Odpovedať
@bejkaxx Rozpárané = dá sa zošiť. Roztrhnuté = možno sa dá zošiť, no asi sa to roztrhne znvou. Vydraté a roztrhnuté = nedá sa zašiť, roztrhne sa pri prvom použití. Keby si aspoň fotku priložila... Takto je to ako veštenie z kávy. Dá sa - nedá sa. A opraviť - jedine zašiť.
Odpovedať
My sme raz chceli dat precalunit kreslo, ale ked sme dostali ponuku, tak sme radsej kupili nove. Viem, ze je to kvazi plytvanie, ked sa to dalo riesit aj inak, ale proste, za tie peniaze radsej nove.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr tak nie nutne, ale aby to nejak aj vyzeralo, tak to asi nebude moct zosivat len tak "na mieste".
Odpovedať
Profilova fotka
@hena_7 coby nie ved su aj prenosne sijacie stroje ale silno pochybujem ze najdes niekoho ochotneho to prist urobit. Ja sam mam urcitu vyrobu a tiez sa opravam nevenujem je to zabijak casu a ked to nacenim je za to pomaly aj nove. Treba to kuknut ci si to nevies sama najhorsie pri caluneni je strih a sitie dielcov ... samotne nabijanie na konstrukciu je uz jednoduchsie a mozno by stacil len kusok aby sa dalo k tomu miestu dostat a dobrou nitou zosit.
Odpovedať
Možno by pomohla nejaká fotka, ako to vyzerá, na akom je to mieste, aby sa dalo lepšie poradiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemas nahodou aj nejaku fotku?
Odpovedať
Prikladam foto. Nakoniec je to roztrhnute, nie len rozparane. Od toho svu. S tym asi nic nespravim 🤔
Odpovedať
Profilova fotka
Tak spravit spravis, ale bude sa musiet ten sedak rozobrat, len takto, ze by si to isla zasivat nejak, to by dobre nevyzeralo. Tam by bolo treba podsit nejaku latku napriklad, lebo keby to len stiahnes dokopy, takto ako to je, tak to zase povoli.
Odpovedať
ja osobne by som to asi zasivat nedala. chapem, ze nie kazdy ma hned peniaze na celkom novu sedacku, ale toto proste nebude vyzerat dobre po zasiti, som si ista. zakazdym tam cloveku padne zrak. potom uz len jedine ten gauc neustale zakryvat dekami, a to by som teda ja nemohla 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm tak ako dalo by sa, no aj tak by si asi musela pouzivat na vrch nejaky ten potah alebo deku, aby to nebolo vidno, kedze sa to asi nebude dat opravit tak, aby to nekricalo do oci
Odpovedať
Ak je sedačka inak v poriadku, tak takéto niečo stojí za opravu. Však zase načo vyhadzovať veci, ktoré fungujú a slúžia. Nie je to nič, čo by sa nedalo spraviť. Akurát, ak nemáš skúsenosti nejak so šitím, tak nájsť nejaké čalunníctvo, kde by to vedeli opraviť, alebo možno aj šikovná krajčírka by si s tým poradila.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dakujem za rady. Skusim oslovit nejakeho calunnika a uvidim. Sedacka je uplne v super stave, nie je vobec vysedena ani nic. A pravdupovediac na novu po prerabke bytu ani nemam 😕
Odpovedať
Profilova fotka
@bejkaxx ahoj bejka, ako ste to nakoniec poriesili? mate to uz hadam aj opravene? bola oprava nejaka moc draha? ak teda uz mate opravene 🙂
Odpovedať
@hena_7 zatial som tam hodila deku 😄 Len taky pas cez operadlo a sedak lebo deky na sedackach neznasam. Dokoncujem zatial surnejsie veci nech konecne normalne byvam.
Odpovedať
Profilova fotka
@bejkaxx Som si presne predstavil gauč a po celej jeho dĺžke, šírke aj výške deka 😄 Tak jak sa to robilo volakedy. Ešte moja starká to tak doma má veru 😄
Odpovedať
@ssp ja som z bielej deky spravila len taky uzky pas zhora dole sedacky, naaranzovala vankuse a tvarim sa ze mi ta deka nevadi 😄 😄 Ja uz len pocujem " deka na sedacke " a chlpy sa mi jezia 😄 Este chvilku musim vydrzat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?