Tienenie

Ahojte, Aké tienenie by ste mi prosím vás poradili/ ma s tým niekto skúsenosť? Alebo poznáte nejakú firmu čo sa tomu venuje?Alternatíva je aj celofólia (zrkadlovka)len večer to nemá až taky zmysel, keďže je dovnútra vidieť. Vonkajšie žalúzie sa nedajú resp. šikmé nechcem. Š:6.4m V:do 5m Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
@pa66 to v štíte sú tiež okná? Či len dole myslíš ako zastriet okná? Ja som videla kdesi aj zo štítu zavesy. A ak len dole, tiež by som závesy čo sa dajú úplne nabok cez deň až neberú svetlo. Máte tam veľký presah strechy, tak asi čo najmenej dávať cez deň na okná až vám to svetlo neberie. Tak myslím že zaluzsky aj rolety zoberu dosť svetlá denného.
Odpovedať
@pa66 https://www.megaubytovanie.sk/chaty-d...
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za tip.
Odpovedať
@tabitka337 na stite nechaj okna bez tienenia. Cez ne dnu aj tak nevidno a pri presahu strecha asi do nich prazit nebude. A na spodne okna si daj vonkajsie screenove rolety. Aj zatienia, aj uchrania pred nezelanymi pohladmi, aj ako sietka proti hmyzu posluzia
Odpovedať
@zita19 @pa66 Asi by som tiež na tie vrchné do štítu nič nedávala.. tade dnu nikto neuvidí.. ale ako to bude vyzerať, ťažko povedať 🤔 A tie rolety cez deň sú tiež zastrete? Ja by som asi len bledú záclonu hustejšiu alebo záves na večer zatiahnuť..
Odpovedať
@tabitka337 screenove rolety vytiahnes kedy sa ti hodi, zatiahnes kedy sa ti hodi. Nie su to uplne zetemnovacie, ale slnko cez nich neprazi a nevidno cez nich ziadne detaily, len to, ze sa dnu svieti, pripadne obrysy postav ak su blizko okna a ked ich mas stiahnute a otvorene okno, tak cez nich prudi vzduch. Je to len taka dierkovana textilia. Husto dierkovana s malickymi dierkami
Odpovedať
@pa66 A co tak vertikalne zaluzie?
Odpovedať
@marcel714 myslíš ze len na tu spodnú časť? Rozmýšľal som aj nad tým...ak poznáš nejakú serióznu firmu čo sa tomuto venuje kľudne mi daj kontakt. Ďakujem za tip 🙂
Odpovedať
@pa66 Taketo nieco.Firiem je urcite kopu.
Odpovedať
@pa66
Odpovedať
@marcel714 super ďakujem veľmi pekne .Niekoho pohľadám a oslovím.
Odpovedať
Profilova fotka
Co ti ja viem v dnesnej dobe vertikalne zaluzie. Mne sa to hodi do komercnych priestorov, ale mozno som len pekne nevidel.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pa66 preboha, len nie vertikálne žalúzie, to vyzerá otrasne. Také krásne okno tým prosím nezhovad 😅 Ja by som tam nedala nič, pokiaľ teda tam pred vami nejdú stavať ďalší dom. V lete ti tam pražiť nebude, máš tam dobrý presah a v zime ti pekne prehreje priestor. A teda ak už niečo, tak fakt len na tie spodné okná, buď tie rolety, alebo aj záclona, záves.
Odpovedať
@akvi ahoj, Ďakujem za radu. Za nami sa určite stavať nebude. Ale v tejto dobe si myslím že predsa len o niečo väčšie súkromie nie je na škodu. Mne stále vŕta v hlave ta myšlienka s fóliu. Mám známeho ktorý to vie spraviť za celkom dobrú cenu. Najlepšie riešenie bude asi spraviť na spodné okná len záves ( aj z finančného hľadiska).
Odpovedať
@pa66 folia ti nepomoze, vecer, ked sa svieti, ci? A cez den do okien vidno minimalne, my mame velke okno na celu stenu a vidno az ked prides k nemu blizsie, inak sa odraza aj bez folie a vela toho nevidno. Vecer ak to chces pre pocit sukromia, tak opat, folia aj ked by cez nu nebolo vidno, tak pocitovo to budes mat stale tak, ze si ako na vystave. Cize vykaslat sa na foliu a radsej dat zavesy/rolety.
Odpovedať
@pa66 podľa mňa by tam ukázali pekne aj takéto žalúzie, aj keď niektorí hovoria, že je to návrat do minulosti alebo kancelárske priestory alebo čo. Veľa záleží od toho, kto ti to bude realizovať a aké materiály, farbu alebo vzory si zvolíš. Pýtal si sa na odporúčanie na firmu, tak čo máme my dobrú skúsenosť tak s Isotrou. Síce iné tienenie, ako hľadáš ty, ale majú toho kvantum.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?