Vzduchotesný tmel na steny v byte

Ahojte, potreboval by som sa poradiť s tými, čo sa vyznáte vo vzduchotesných náteroch alebo materiáloch. Plánujem v izbe v panelákovom byte natrieť na steny (na staré omietky) vzduchotesný a parotesný náter/tmel. Ide o tento výrobok: https://www.soudal.sk/produkt/soudati... Chcel by som sa spýtať tých, čo sa vyznáte v takýchto výrobkoch, čo si o tom myslíte, či v tom nevidíte nejaky problém a či je to možné aplikovať takýmto spôsobom. Ďakujem veľmi pekne za prípadné odpovede.
Odpovedať
@roman44 A aký je dôvod, že chceš dať na stenu hydroizoláciu? Pri určitých podmienkach sa ti môže na stene kondenzovať voda.
Odpovedať
@chrobak7 Myslis, ze sa to na povrchu steny bude kondenzovat, teda tvorit male kvapky a podobne? Mozno by potom pomohlo to prestierkovat, tento produkt to umoznuje. Kazdopadne ja vetram pravidelne. No mam taky citlivy problem s ktorym si neviem dat dlho rady. V tom byte, resp. najma v tej izbe ide zo stien neprijemny stiplavy zapach a nepomohlo ani dvojnazobne premalovanie. Takze som svolil toto riesenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?