Dodatocne ventilator do Absolut stilo alebo rekuperacia

Chcem sa opytat, ci niekto riesil dodatocne ventilator do velkej kupelne alebo rekuperaciu
Odpovedať
@jancik321 Určite áno. Pri ventilátore treba rátať s tým, že vetranie bude podtlakové, čiže niekde v obytnej miestnosti musí byť netesnosť. Napr. ventilačka alebo mikrovetranie počas chodu ventilátora. Alebo cielene odtesnené tesnenie na malom kúsku + super tichý a úsporný ventilátor v permanentnom chode (stojí cca 200 € a má viac funkcií). Rekuperáciu - asi máte na mysli decentrálnu, len pre 1 miestnosť? Šlo by to, ale bude v jednotke v zime výrazne kondenzovať, treba spád von a rátať s tým, že to poznačí fasádu. O tomto bolo nedávno téma - pohľadajte, prosím. Ale riešenie to je. Ak máte na mysli rekuperáciu centrálnu, najlepšie riešenie.
Odpovedať
@jancik321 Teraz som si uvedomila, že centrálnu rekuperáciu som robila do Absolut Stilo pred rokmi - milé spomienky, lebo aj domček a jeho obyvatelia sú milí ľudia.
Odpovedať
Ďakujem, len ako zrealizovat hlavne napajanie ak ide o montovany dom
Odpovedať
@jancik321 Aké hlavné napájanie? Myslíte nasávanie vzduchu zvonku a výfuk von? V montovaných dome je to podľa mňa jednoduchšie. No a ako ich viesť, závisí od zopár vecí, napríklad svetových strán. Podľa možností tej ktorej stavby.
Odpovedať
Dobrý večer, mali ste fotky?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?