Priprava pre zapojenie TC

ahoj ospravedlnujem sa ak to tu uz niekto zacal tuto temu.. zaujima ma pripojenie/priprava pre TC co sa tyka el.pripojky,Ti co ste majitelia resp.Ti ktori ste to robili akym sposobom to je riesene/samostany privod/podruzny rozvadzac/alebo je to v HR alebo nejako inak poriesene..popripade prierezy kabelaze a istenie
Odpovedať
3x2.5 vonkajšia napájanie 3x2.5 vnútorná napájanie 5x2.5 vnútorná záložní zdroj(spirala)
Odpovedať
@liptacik čerpadlo môžeš napájať v hlavnej skrinke, každé čerpadlo má svoje špecifické napájanie, záleží od výkonu čerpadla.
Odpovedať
Každé tepelné čerpadlo, alebo ešte lepšie povedané zostava tepelného čerpadla má určené aký kábel, aké istenie. Že ma niekto tak, iný inak je úplne jedno. Takže je potrebné podľa konkrétnej inštalácie.
Odpovedať
Profilova fotka
veď práve, myslím si, že to je celkom individuálne, ani si neuviedol, aký máš typ čerpadla ani nič, takže to je ťažko takto povedať. to môžeme ozaj len hádať, každý ti môže povedať niečo iné a pri tvojom TČ to tak byť vôbec nemusí.
Odpovedať
@mato001 mas pravdu ,ale skor som myslel ani nie tak konkretne istiace prvy pouzite u niekoho,ale to ci to maju ostatny riesene formou dodatocnej instalacie/podruzny rozvadzac zapojeny k hlavnemu a teda ak ano akym prierezom kabla to vedenie HR-PR
Odpovedať
Dimenzuje sa to podľa príkonu. Čo je na tom ťažké pochopiť, že zostava TC má vo svojej špecifikácií uvedené potrebné napájanie, istenie a podľa toho sa volí prierez (ešte poprípade sa zohľadní aj dĺžka vedenia)? Či podružný rozvádzač je tiež otázka nie na mieste. Záleží, aký prístup je do hlavného rozvádzača, či je v ňom miesto na výbavu. Takže pozrieť do technickej dokumentácie toho TC.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?