Montáž wifi ovládania brány

Dobrý deň. Chcel by som namontovať wifi ovládača na obrázku k pohonu Nice( na druhom obrázku). Viete mi poradiť, kde presne na motore pripojím wifi ovládač? Ďakujem za radu. Potrebujem totiž názor niekoho iného, aby som to urobil dobre.
Odpovedať
@danielpollak jedno rele na open svorku, druhe na close
Odpovedať
Ďakujem za info. A do každého relé privádzam +a - DC 24V. Či?
Odpovedať
@danielpollak doska Nice brány je aktívna stačí to rozpojit. Mne však nefungovalo open close netuším prečo... Takže som pripojil tlačidlo SbS a cez to mi to ide. Inak musí to byť 0,5s pulz keď je to dlhšie tak sa nepohne. Teda relé sa musí zopnut na 0,5s (suchý kontakt).
Odpovedať
Ďakujem za info. Ja však v týchto veciach nie som úplne zdatný. 🙂 Čo myslíte tým, stačí to rozpojit?? Asi by som to potreboval trochu podrobnejšie vysvetliť. Ďakujem za prípadnú ochotu.
Odpovedať
@danielpollak no Nice má vlastných 24V DC tak ako je to nakreslené na schéme. Keď chcete ovládať musíte na chvíľu spojiť obvod (presne 0,5s). To znamena že ťa schéma čo je tam nakreslena nie je pre vás 🙂. Motor Nice má vlastné riadenie a vy mu spinate iba povely. Čiže pripojíte tu srandu (plosak) takým spôsobom že NO/COM s Otvor a NO/COM druhého so zatvor. Keď sa na 0,5s zopne jedno relé brána sa bude pohybovať podľa povely no a samozrejme druhé relé opačne. Tá schéma pri fotke je pre aktívne ovládanie ale Nice je aktívne takže na ovládanie potrebujete iba suchý kontakt. Druhá možnosť je kúpiť originál Nice Wifi modul 😄.
Odpovedať
Super. Dík. Už sa chytám. Idem na to🙂.
Odpovedať
@danielpollak ale pomaly a opatrne aby to aj naďalej fungovalo aspoň na diaľkové 🙂
Odpovedať
👍
Odpovedať
@danielpollak ak by sa ti nahodou podarilo odpalit riadiacu jednotku, nevyhadzuj to, ak bude mikrokontroler v tom este pouzitelny, odkupim 🙂 Chcem z toho vytiahnut firmware.
Odpovedať
😱 až tak?? Veď keď to pripojím NO/COM s Otvor a NO/COM druhého so zatvor, tak by som toľko škody nemal urobiť. Či ? Dík za upresnenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?