Orientacne svetla s integrovanym senzorom

Ahojte ,potrebujem radu,hladam nejake orientacne svetlo na chodbu s integrovanym senzorom pohybu a Led na intenzitu osvetlenia ,najlepsie na 230V a ktore sa zmesti do hlbsej instalacnej krabice..chcel by som tri kusy riesit tak aby reagovali/fungovali samostatne..mate nieco podobne,nejake skusenosti s tym co hladam...
Odpovedať
https://www.aliexpress.com/item/40006... pozri si to, ja mam toto po celom dome, svieti to iba za sera a tmy, s pohybovym senzorom, kazde funguje samostatne. Za par eur mas fajn svetla. Akurat ze ti treba stvorcove krabicky ale to si vies dokupit a dorobit.
Odpovedať
Nazorne, ako to vyzera.
Odpovedať
@roxo99 Dakujem aj za nazorne foto 😉 a su priamo na 230V ci treba trafo..?
Odpovedať
@liptacik V pohode, nemas zac. Je to rovno na 230. Ja to mam dopojene k zasuvkam, ktore su nedaleko. Mozes ich vidiet na foto. Tam kde zasuvky nie su, tahal som kabel priamo pre svetlo.
Odpovedať
@roxo99 ďakujem
Odpovedať
@roxo99 Také svietidlá, ako potrebujete, vyrába ZAMEL. Oproti fotke ich mám asi tretinu a jedno v záchode. Keď idem v noci "cikať" bohato to stačí. Majú iba 0,7 - 1 W, takže ich nechávam svietiť celú noc. LED svietidlám sa častým spínaním skracuje životnosť a tie 4W sú menej ako nabíjačka zabudnutá v zásuvke.
Odpovedať
@ernesttyukos nie ja ich potrebujem. Ale suhlasim. Tie svetla vela nezeru a mne ked sa pospinaju vsetky, svieti mi cela chodba ale je to fajn. Nie je to oslepujuce a vidiet pekne Kazdopadne to ze senzor ubera zo zivotnosti..no mne to funguje uz 2 roky bez problemov, mam dokupene aj nahradne a za tie ceny co su na SK, tie cinske mam dvojnasobny pocet. a funguju fajn.
Odpovedať
Mobilove nabijacky maju maximalnu zataz 5-10W a isto nezeru 4W naprazdno, kedze uz to davno nie su transformatorove obvody. Skor to svetlo zerie 50x, 100x viac.
Odpovedať
Profilova fotka
@roxo99 tie cinske co si kupoval sa osadzaju do okruhlej ci hranatej krabicky a po dalsie. Daju sa nastavovat ? Citlivost senzora dlzka svietenia ? Ozaj ako dlho ti to svieti 😀
Odpovedať
Profilova fotka
@vykricnik si si isty ze tam nie je trafko ?
Odpovedať
@yuri66 transformatorovu nabijacku staci potazkat v ruke a vies ktora bije. Ani lacna nebude. A na 1-2 ampery ani nenajdes.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si včera objednal tieto. https://forled.sk/hranate-orientacne-... Keď som to správne pochopil, tak by mali ísť do okrúhlej krabice. Potrebujem len dve do našej chodby. Zajtra by mi mali prísť, tak možno ich stihnem aj vyskúšať 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vykricnik tak si otvor svoju nabijacku na telefon a budes prekvapeny
Odpovedať
@yuri66 ano, to bol by som velmi prekvapeny, keby som tam nasiel linear power supply. Ak sa chces natahovat o slovicka, lebo isto vies o com hovorim, tak chod obtazovat niekoho ineho.
Odpovedať
Profilova fotka
@vykricnik Kazdy linear power supply ma transformator
Odpovedať
@yuri66 preto je velky a tazky a ma malo amperov. Este nieco chces zopakovat po mne? Nejak rychlo si sa zamotal do svojej hry so slovickami. Ale preskocme rovno k dalsiemu bodu. Switch-mode power supply moze a nemusi mat transformator, napriklad buck converter pouziva cievku.
Odpovedať
Profilova fotka
@vykricnik Bavime sa o nabijackach pre telefon, ten ma trafko, nemusis mi tu kopirovat veci z internetu ktorym nerozumies. Tu mas odkaz aby si neumrel hlupy https://www.techbox.sk/co-je-v-nabija...
Odpovedať
@yuri66 vies o com sa bavime? Bavime sa o tom, ze SMPS zdroje nezeru v idle 4W ako transformatorove nabijacky.
Odpovedať
Profilova fotka
@vykricnik si uplne mimo
Odpovedať
@roberto18 tie cinske sa nedaju narvat do nasej okruhlej krabicky.Treba to uz pri hotovom objekte prerobit na stvorec a osadit stvrcovu krabicku. Pri novostavbe ak sa s tym rata vopred,nie je problem.Tieto svetla nie su nijak nastavovatelne. Ked uz je sero tak sa zapinaju. Intenzita osvetlenia sa neda zmenit svieti to stale na "plny kotol" a nacasovane to je na 30s svietenia od vyroby.Neda sa to upravit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?