Striekanie nabytkovych dvierok

Ahojte, chcela by som sa poradit. Stolar nam dodal nabytok, chcela som vsetko bielu matnu farbu. Lenze na niektorych miestach je milimetrova skara medzi prednou castou dvierok a tou listou co sa lepi okolo. Najradsej by som mu to dala cele prerobit, ale uz sa potrebujeme co najskor prestahovat takze som si povedala ze su miesta su aj take dvierka kde mi to vyslovene padne hned do oka. A kamoska mi dnes vravela, ze jej daval stolar dvierka striekat. Neviete prosim ci by sa dali pripadne uz aj taketo hotove dvierka prestriekat? Ja by som to dala stolarovi nech to da niekde urobit, alebo nech mi o hodnotu striekania znizi cenu a dam si to urobit ja, len ci to teda ide... Alebo viete nejaky iny sposob ako to "prekryt"?
Odpovedať
@adushka_dr podla toho co chape tam vam vadi spoj medzi paskou a drevotrieskou. Neviem co ma stolar za olepovacku ked to tak vidno lebo ten spoj je normalne minimalny. Aj ked na bielej matnej pri pouzity neutralneho lepidla to vidno. Ak je to olepenenabs hranou tak sa to striekat neda. Jedine objednat nove dvierka ale striekane. Ale tomu bude zodpovedat aj cena.
Odpovedať
@adushka_dr rozumiem tomu, ze chcete uz byvat atd, ale ked su to nove dvierka, je to robene na mieru, zaplatili ste za to predpokladam nie malo, tak by som to dal stolarovi opravit a radsej pockal, ale chcel by som to mat spravene poriadne.
Odpovedať
@miro107 no neviem ani ja, niekde je to pekne a niekde to proste vidiet...
Odpovedať
@steinerr ved ano, len teraz je otazka ci mu dam prerobit cele dvierka, alebo to dame prestriekat..
Odpovedať
@adushka_dr ja byt na tvojom mieste, tak by som mu ich dal prerobit. ak je to nedobre spravene na takych miestach, ako si predstavujem, tak by to nemalo ani dlho trvat. ak teda by sa do toho pustil hned, tak to musite mat naspat hotove behom par dni.
Odpovedať
@steinerr jasne... a to staci to musi dat rezat nove dvierka, alebo to vie opravit aj inak? Lebo ak to ide lahsim sposobom, tak mu dam toho prerobit asi viac... aj take co som si povedala ze kaslem na to...
Odpovedať
@adushka_dr myslim, ze staci odstranit tu listu, co sa dava po obvode a spravit to nanovo. preto vravim, ze to nie je nejak robota na dlho. rozhodne sa na to nekasli a neuspokoj sa s odflaknutou robotou 😉
Odpovedať
@steinerr no zajtra pride dorabat tak sa s nim porozpravam... este mu visime nejake peniaze tak bude to musiet poopravovat..
Odpovedať
@adushka_dr aj to je moznost no nemohloa by si sem pridat aspon fotku, lebo ako len tak je to tazko si to predstavit
Odpovedať
@jerad112 mozem to dnes odfotit a pridam.
Odpovedať
Profilova fotka
@adushka_dr prestriekat nové dvierka je dosť nákladné, pravdepodobne to zle olištoval, tak reklamujte tie dvierka kde to je vidno nech to opraví
Odpovedať
Profilova fotka
@jerad112 skusim vysvetlit. Normalne mas dvierka, spredu vyzeraju dobre, po bokoch, po obvode sa lepia, nazehluju listy. Pan, ktory dvierka robil si nedal dost zalezat na tom, aby lista pekne licovala hranu dvierok, takze je tam medzera, mala ale je. To je cele.
Odpovedať
Profilova fotka
@adushka_dr Milimetrova??? Bud nevies merat alebo mas dodavatela riadneho flakaca. Ked sa dvierka robia z bielej dtd a nasledne sa olepuje ( hrana sa vola Abs) vzdy je vidno styk plochy a hrany ale milimeter urcite nie.... byva to taka vlasocnica. Moznosti ako to mimimalizovat je prerezat nanovo zlu stranu o pol mm a znovu olepit alebo vyber inych dvierok: Foliovane- polcha a hrana v jednom kuse Senosan laser edge - lepi sa tavenim nie lepidlom Striekane - suvisla vrstva farby na ploche a hrane. V poradi od najlacnesieho zoradene.
Odpovedať
@wolodymyr ok neviem ci to je presne milimeter, zle som sa vyjadrila, dolezite je pre mna ze to vidim. A su miesta kde to vidim a potom miesta kde nie, takze z toho dedukujem, ze to proste neurobil dobre (moj zensky pohlad na svet). Ale teda dam mu to prerobit, len som sa chcela poradit ake su moznosti nech sa na ten rozhovor pripravim kedze asi nebude velmi prijemny... a dakujem za dalsie moznosti, ak by prislo na vymenu tak budem aspon vediet..
Odpovedať
@adushka_dr Odfoť tú medzeru, aspoň uvidíme, aký typ hranovania to je (či je to ABS, alebo obyčajná hranovacia páska). Prestriekať môžeš všetko, otázne je, ako to bude vyzerať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?