O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
DUB HALIFAX- vyber podlahy k tomu
Prosim vas ma niekto dub halifax pracovnu dosku ? Potrebovala by som poradiť aky odtien mate podlah…
hrehusa
Pred 4 rokmi
14
Miesic cesta
poradte kvalitny miesic cesta nie drahy
santos950
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
126
Samostatne stojaca sušička - ktorú si vybrať?
Ahojte, mohli by ste mi prosim poradit samostatne stojacu susicku s ktorou ste spokojni?
jakabu
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
69
Manželia : na koho písať stavebné povolenie a súvisiace dokumenty?
Ahojte, ako to je so žiadosťou o stavebné povolenie, na koho meno má byť písané pri manželoch. Zati…
markus67
Pred 4 rokmi
30
Kontakt na dobrých omietkarov Žilina a okolie
Hľadám kontakt na dobrých omietkarov Žilina a okolie, ktorí odvedú kvalitnú prácu za rozumnú cenu.
jasterka4
Pred 4 rokmi
2
Vývoz žumpy HC, TT, Sereď
Zdravím. Viete mi poradiť niekoho (prípadne dať rovno kontakt), kto mi vie vytiahnuť žumpu? Okolie …
karmenocka
Pred 4 rokmi
5
Poraďte kamerový systém do 800 eur
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť spoľahlivý kamerový systém do 800eur? Máme rod.dom so sedlovou …
robo1805
Pred 4 rokmi
1
2
37
Okno v kúpeľni
Dobrý den chcela by som sa spýtať akoby ste riešili veľké okno v kúpeľni .... nejake skusenosti aby…
katkatii
Pred 4 rokmi
27
sponzor fóra
Hľadám murárov, obkladačov z okresu Topoľčany
Prosim dajte nam nejake typy na dobrych murarov ,obkladačov overenych z okresu TO ,potrebujeme prer…
engineerr
Pred 4 rokmi
15
Rekuperacia - vlhkost v dome
Vsade citam ze rekuperacia vysusuje vzduch. Byvame cca 1rok v ytongovej novostavbe, napriek tomu ze…
katkatii
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
62
Ytong Lambda 450 bez zateplenia - názory
Kto ma ytong lambda 450 bez zateplenia. Rady a skusenosti. Dakujem. Prosim bez nazory so zateplenim
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
101
Ako postaviť bazén, ak mám vysokú spodnú vodu?
ahojte na pozemku mam vysoku spodnu vodu a bojim sa ze zakopany bazen by mi casom vytlacilo von ale…
pluvko
Pred 4 rokmi
13
Značka pracovného náradia Graphite - skúsenosti
Ahojte. Pred casom som kupil aku vrtacku 18V znacky GRAPHITE a prijemne som prekvapeny za ten cas,…
roman_droppa
Pred 4 rokmi
24
Aku podlahu na terasu nad pivnicou
Dobry den, potrebujem poradit, riesim podlahu na vonkajsiu nekrytu terasu 4x15 m, pod ktorou je piv…
pavel84
Pred 4 rokmi
1
Spodná voda - bazén
Ahojte, robíme plastový bazén a je problém ak hladina spodnej vody bude 10-15 cm pod úrovňou betóno…
miso6777
Pred 4 rokmi
8
Stavebny dozor Senec
Dobry den, vedel by niekto poradit najlepsie na zaklade vlastnych skusenosti zodpovedny stavebny do…
adamos81
Pred 4 rokmi
1
Koľko stojí farebné sklo za kuchynskú linku?
Ahojte! Mame navrhnutu kuchynu a v nej na kuchynsku dosku a zastenu sme si vybrali corian( to je b…
adidasko1
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
167
Dub halifax cognac
Dobrý deň, odporučíte mi, kde by som kúpila materiál na kuchyňu - Dub halifax cognac? Ďakujem
wolodymyr
Pred 4 rokmi
15
Info
Prosím sa ako sa pohybujú ceny za zateplenie komplet na m2 okolie Prievidza
patko33
Pred 4 rokmi
1
Kúpelňa skrinka pod umývadlo
Ahojte máte niekto čiernu skrinku pod umývadlo? Skrinka celá čierna umývadlo biele môže byť maximál…
fiel
Pred 4 rokmi
4
Plastové okná Humenné
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, ktorú firmu odporúčate na výrobu a montáž plastových okien z Hu…
blond1978
Pred 4 rokmi
1
Smrekova fasada - skusenosti po X rokoch
Zdravim, Mate niekto smrekovu fasadu uz niekolko rokov? Ake mate skusenosti s tym? Idealne ak by st…
zefe
Pred 4 rokmi
4
Skúsenosti a referencie - kamerový systém do domu
Ahojte strecháči, máte niekto namontované kamerové systémy na dome? ak áno, viete poradiť referenc…
robo1805
Pred 4 rokmi
1
2
49
MRK hodnota hlavneho istica
Ahojte, ako alebo kde zistím hotnotu hlavného ističa? Podávam žiadosť nové odberové miesto v ZSDI…
duzu
Pred 4 rokmi
7
Projekt domu na uzky pozemok
Ahojte, potreboval by som poradit, hladal som projekt na uzky pozemok, ako inspiraciu, viacmenej so…
dada182c
Pred 4 rokmi
12
Strešná krytina top
Ahojte, chel by som sa opýtať, aká strešná krytina je podľa Vás momentálne TOP na zakrytie väzníkov…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
7
Problém s parcelami E a C
Dobrý deň, prosím Vás, je tu niekto geodet?len malá otazocka prosím. Neviem ako je to s parcelami …
podko
Pred 4 rokmi
25
Sporak - znizenie vykonu ???
Zdravim. Napadlo ma zeby som sa opytal ci je ok ak v stupacne v byte trosku uzavriem ventil ktory i…
duzu
Pred 4 rokmi
5
Aku mate vysku kuchynskej linky?
Zdravim, aku mate vysku kuchynskej linky od podlahy po parapet, resp aka je min vyska. Chcela by so…
ostrozovic
Pred 4 rokmi
16
Zatekanie terasy
Zateká nám terasa. Prosím o radu, ako vyriešiť tento problém, prípadne doporučiť firmu alebo metódu…
okro1
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
881
882
883
884
885
…