O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stavba RD v extraviláne bez ÚP
Ahojte, chcela by som vedieť akú máte skúsenosť a aká je pravdepodobnosť, že obec/ mesto povolí výs…
chilim
Pred 4 rokmi
7
Hlinikove alebo plastove exterierove dvere do domu?!
Zaujima ma vas nazor, skusenost na hlinikove a plastove exterierove dvere. Ktore by ste odporucili …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
11
Hliníkové vchodové dvere
Dobrý deň viete mi prosím poradiť firmu (najlepšie aby mala pobočku aj v KE) ktorá vyrába hliníkové…
palo18
Pred 4 rokmi
7
Inzinierske siete ( Voda, Kanalizacia, elektrika )
Ahojte vsetci, chystam sa na kupu 100aroveho pozemku ( parcela C ). Mal by som par otazok, za kazd…
stefan222
Pred 4 rokmi
8
Rosenie na hliníkových dverách - čo s tým?
Mam taky problem.Byvam v dome a kurim na 19stupni a aj tak my hlavne dvere ktore mam hlinikove stal…
chrobak7
Pred 4 rokmi
1
2
49
Samonosná posuvná brána
Zdravím. Potreboval by som poradiť nejakú firmu, ktorá by dokázala namontovať samonosnú posuvnú brá…
prirodokochac
Pred 4 rokmi
6
Môžem použiť MPI 25 ako vonkajšiu omitku s dákou prísadou?
Dobrý deň, chcel by som poradiť ohľadom omietky MPI 25, viem je to omietka na vnútorné použitie, al…
ferice
Pred 4 rokmi
1
Utp kabel do hotoveho plota
Ahojte Mam v plote stlpik kde je majak k posuvnej brane, videovratnik ku ktoremu je dotiahnuty dvoj…
vlado0991
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Bodové svetlá v železo-betónovom strope
Robil už niekto bodové svetlá v žb strope ?? hrúbka 18cm (2 vrstvy roxoru). chcem sa opýtať či vyse…
edo25
Pred 4 rokmi
14
V novostavbe sa vypaluju led svietidla
Ahojte , chcem sa poradit ohladne nasho problemu.Momentalne sme vo faze dokoncovania domu.Elektrik…
projektantel
Pred 4 rokmi
6
Preliačujúca sa plávajúca podlaha
Majstri, Pred rokmi sme kúpili byt kde bola čerstvo položená plávajúca podlaha a časom ako sme ho …
baryllkovci
Pred 4 rokmi
5
Konštrukčné vruty
Ahojte chcem sa spýtať na konštrukčné vruty budem nimi spájať krokvu o pomurnicu. Rád by som bol ke…
matoztt
Pred 4 rokmi
7
Pripojenie RD k miestnej komunikacii
Ahojte, prosim o radu k pripojeniu rodinneho domu (bungalov) k miestnej komunikacii. Povolenie ma v…
reitak
Pred 4 rokmi
3
Údržba drevených okien
Ahojte. Na dome mám staršie drevené okná a balkónové dvere radili mi aby som vymenil za plastové al…
dominik_bartos62
Pred 4 rokmi
14
Retenčná nádrž a vsakovacie bloky
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je potrebný projekt umiestnenia retenčnej nádrže a vsakovací…
edo25
Pred 4 rokmi
3
Plávajúca podlaha na OSB dosky
Ahojte, chcel by som dať plávajúcu podlahu na OSB dosky v podkrový. Podlaha pozostává z 2x 18mm OS…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Hydroizolacia zakladov
Ahojte, mate niekto skusenosti s dodatocnou hydroizolaciou zakladov? Akym sposobom to najlepsie spr…
raziel628
Pred 4 rokmi
9
Magnetova 11, Bratislava
Ahojte, rozmyslam nad kupou bytu na tejto adrese (magnetova11.sk). Zaujala ma najma cena. Je to moj…
dedomraz
Pred 4 rokmi
1
Na čo sa to používa?
Zdravím všetkých. V rozostavanom dome ktorý som kúpil nechali pôvodný majiteľjia takéto drevotriesk…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
5
Murovaný záhradný domček
Zdravím všetkých. Chcel by som poradiť, aký veľký postaviť záhradný murovaný domček a z čoho? Zat…
profistavbari
Pred 4 rokmi
1
2
38
Aká je cena za pokládku pvc?
prosím o info aspon priblizne kolko je cena a pokladku pvc 64m2 lepeneho bez materialu a lepenie li…
zita19
Pred 4 rokmi
1
2
50
Poraďte, prosím, veľkoformátovú exteriérovú dlažbu
Ahojte, vedeli by ste nám poradiť kde majú široký výber veľkoformátovej dlažby do exteriéru o hrúb…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Energodomceky
mate niekto a ak ano ake skusenosti s energodomceky (velox) na vychode zo zamutova? dikes
sb25
Pred 4 rokmi
2
Zakladova doska v LM
Ahojte, môžte prosím odporúčiť firmu/partiu na základovu dosku v LM. Vďak
sb25
Pred 4 rokmi
1
Môžem kopať základy keď ešte nemám stavebné povolenie?
Ahojte, prosím poradte ak viete, máme podanú žiadosť o stavebné povolenie, máme urobené prípojky. M…
alexandrahraskova98
Pred 4 rokmi
25
Digestor v byte - spatna klapka
Ahojte, chystame sa prerabat kuchynu. Chceme kominovy digestor s odsavanim do tej rury, co je v stu…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
5
BUNGALOW 29 Prodom
Ahojte, staval niekto tento projekt https://www.prodom.sk/projekty-domov/bungalow-29 Su tie naklad…
martin_breznicky
Pred 4 rokmi
2
Statický posudok - búranie otvorov v panelovej stene
Ahojte. Neriešil niekto statický posudok na vybúranie otvoru v panelovom byte hlavne by som potrebo…
martinko85
Pred 4 rokmi
5
Vypln okolo okna
Ahojte, vie mi niekto cim dobre vyplnit priestor medzi oknom drevodomu a sadrokartonom?
martinam1986
Pred 4 rokmi
3
Stolár Bytča
Dobrý deň hľadám stolára okolie Bytča , Žilina, ktorý by mi vedel spraviť cenovú ponuku aj "na diaľ…
stefanby
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
882
883
884
885
886
…