Na čo sa to používa?

Zdravím všetkých. V rozostavanom dome ktorý som kúpil nechali pôvodný majiteľjia takéto drevotrieskove tabuľe sú cca 180m vysoké, 250 CM široké a 2 cm hrubé. Neviete poradiť na čo by ich mohli chcieť (alebo by sa dali) použiť? Napadlo ma že to pravdepodobne malo byť na strop (možno na podlahu).
Odpovedať
na zakrytie tej diery co tam mas 🙂 no, ked je rozostavny, obcas sa aj bordel hodi ...ked potrebujes nieco zakryt, vypodlozit, alebo to nechces davat priamo na zem ...
Odpovedať
Profilova fotka
Su to obalove drevotriesky. Ucel vyuzitia je rozny. Ja som z toho spravil kôlňu na naradie ze len nachvilu a uz stoji 12rokov. Pouzil som to aj na salungy kedze mne v dielni ostavaju aj odrezky a aj obalovky.
Odpovedať
@wolodymyr tá kôlňa je v exteriéri? Nerozpadá sa vplyvom vlhkosti. Rozmýšľal som že by som to vedel použiť na šalung keď budem zalievať pletivo do betónu. Podlahu podkrovia mám len pribité dosky o trámi. Tak som uzažoval že by skm tie tabuľe prichytil samorezkami na strop izieb a potom presieťkoval a omietol. Tak ako sa zvyknú dávať OSB dosky.
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik_bartos62 ano je vonku a ano rozpadava sa ...mala byt nachvilu. Na salung je to ok. Na strop a omietat urcite nie odpadne to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?