O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dvere a podlaha
Dobrý den prosim vas ladia tie dvere s podlahou? :slight_smile:
marcelita628
Pred 4 rokmi
13
Vnutorne priecky v bungalove
prosim ake mate hrube vnutorne priecky, nie nosne ani obvodove, my mame 10 cm a vsetko pocut
eagleowl
Pred 4 rokmi
1
2
36
Styrodur, podlahovy eps, fasadny eps
Je nejaký problém, keď sa zamieňa styrodur, podlahový polystyrén a fasádny polystyrén? Konkrétne, k…
romanc
Pred 4 rokmi
5
Základová doska cena
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na váš názor. Firma ktorá nám bude stavať aj dom nám robila zákl…
rkorba
Pred 4 rokmi
1
2
57
Projektant na cestnú komunikáciu
Ahojte, súrne hľadám projektanta na prístupovú komunikáciu k pozemku s pripravovanou výstavbou rodi…
candris
Pred 4 rokmi
1
Okraje plechovej strechy na zahradnom domceku
doby, prosim vedel by niekto poradit ako ukoncit plechovu strechu s predu. ide o zahradny domcek, …
adidasko1
Pred 4 rokmi
23
Je postacujuci otvor na vchodove a interierove dvere?
Zdravim, mame stavebny otvor od podlahy na vchodove dvere 208cm, nieje to malo? Povedali nam, ze si…
kavar
Pred 4 rokmi
21
Kto pomoze s detailom strechy zahradneho domceka
Ahojte. Nachadza sa tu nejaky strechar, ktory by mi pomohol ako dokoncit strechu na zahradnom domce…
adidasko1
Pred 4 rokmi
8
sponzor fóra
Ake lisovacie klieste
zdravim chcem si kupit lisovacie klieste ktorymi zalisujem tie medene pocinovane spojky alebo konco…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
4
Tepelne cerpadlo -vzduch/vzduch
Dobry den. Chcel by som sa informovat na moznosti ziskania tepelka cez dotaciu. Je tu niekto, kto z…
filipovic
Pred 4 rokmi
7
Aky finalny tmel na Fermacell dosky.
viete niekto poradit? Mame dom z fermacellu a chcem sa spytat ci musi ist len original finalny tmel…
profistavbari
Pred 4 rokmi
3
Oprava ratanoveho vypletu
Niekto v okoli PE by vedel opravit ratanove stolicky? Dakujem
harvinka12
Pred 4 rokmi
1
Chmel a trvalky
Zdravim, da sa znicit chmel a trvalky napr. konvalinky postrekom? Alebo je nutne vsetke korene a ci…
vebi34
Pred 4 rokmi
2
Stromček
Dobrý deň, popoprosim o radu, Minulý rok som si kúpila takýto stromček Ale teraz po zime ostal taký…
vebi34
Pred 4 rokmi
1
2
32
Zvuková izolácia pod plávajúcu podlahu
Zdravím, Pod túto vinylovú podlahu s korkom (profil podlahy je dole na obrázku) budem klásť túto z…
makkino
Pred 4 rokmi
1
Máte interiérové dvere z Poľska?
Máte niekto interiérové dvere s Poľska? Určite laminátové alebo niečo k tomu podobne kvalitou,len a…
dent
Pred 4 rokmi
19
Hľadám firmu na výstavbu plotu okoli Čadce (žilinský kraj) skúsenosti odporúčanía
Hľadám firmu,živnostníkov na výstavbu rodinného plotu v okoli žilinského kraja najlepšie okres cadc…
dominik_petrek
Pred 4 rokmi
6
Ako lacno vyrovnať podklad pod dlažbu?
Ahojte strecháči. Moja suseda, ktorej finančná situácia po rekonštrukcii strechy a osadení plastový…
dominik_bartos62
Pred 4 rokmi
1
2
34
Firma na stavbu domu na kľúč (Prešov)
Ahojte,viete mi odporučiť firmu,ktorá stavia domy na kľúč v Prešove??na základe vlastných dobrých s…
marianc356
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
70
Zástena/zábradlie na prístrešok na terase
Dobrý deň všetkým, chceli by sme spraviť plnú drevenú zástenu (alebo kvázi zábradlie) na prístrešok…
zita19
Pred 4 rokmi
4
Obsyp potrubia
Dobrý deň, prosím Vás, chcem sa opýtať, čím obsypavate vodovodne pripojky (hadice), pieskom a na …
zita19
Pred 4 rokmi
3
Návrh dizajnu
Poraďte mi nejakého šikovného kreatívneho bytového dizajnéra ( juh stredného Slovenska)
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
3
Digestor - poraďte
Ahojte, prosím poraďte mi s výberom digestoru. Hľadáme ideálne niečo bielej farby, s podsvietením…
marlo
Pred 4 rokmi
8
Nastavenie rekuperácie Atrea
Rád by som sa opýtal ako máte nastavenú rekuperačnú jednotku. Aké máte skúsenosti z dlhodobej prev…
janosko3
Pred 4 rokmi
5
Montaz videovratnika do plotu
Ahojte, vedel by mi prosim niekto poradit, ci je nutne nejakym sposobom "zaizolovat" proti vode otv…
kyleah
Pred 4 rokmi
4
Väzník z kontraktingu alebo z tectum novum?
Zdravim poradte pls, strecha 14,95 x 17,85 vaznik odkial? kontrakting (Žilina) alebo tektum novum (…
jergusvav
Pred 4 rokmi
19
Základová platňa
Ahojte máme dilemu . Vzhladom na volno v praci či 2 až 3 tyždne budu stačiť na základovú platňu a p…
ickokt
Pred 4 rokmi
8
Kompozitna podlaha - odtien hnedý
Prosim vas tí čo mate kompozit Egger kolko cca vas vysiel m2 ? My hľadáme odtieň hnedý...dnes sme …
drslavino
Pred 4 rokmi
6
Hlinená podlaha v pivnici
Ahojte, zvazujeme kúpu domu, ktorý ma starú hlinenú podlahu v pivnici. Chcela by som casom z toho s…
lubenecka5
Pred 4 rokmi
3
Aký hrubý hranol na hojdačku?
Ahojte. Prosím o radu. Ideme spraviť detské ihrisko. Pôvodne sme chceli hranoly 10x10cm, ale chceme…
j_ank_a
Pred 4 rokmi
13
1
2
…
884
885
886
887
888
…