O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
BUNGALOW 29 Prodom
Ahojte, staval niekto tento projekt https://www.prodom.sk/projekty-domov/bungalow-29 Su tie naklad…
martin_breznicky
Pred 4 rokmi
2
Statický posudok - búranie otvorov v panelovej stene
Ahojte. Neriešil niekto statický posudok na vybúranie otvoru v panelovom byte hlavne by som potrebo…
martinko85
Pred 4 rokmi
5
Vypln okolo okna
Ahojte, vie mi niekto cim dobre vyplnit priestor medzi oknom drevodomu a sadrokartonom?
martinam1986
Pred 4 rokmi
3
Stolár Bytča
Dobrý deň hľadám stolára okolie Bytča , Žilina, ktorý by mi vedel spraviť cenovú ponuku aj "na diaľ…
stefanby
Pred 4 rokmi
6
BRÚSKA na BETÓN
Ahojte, idem sa opýtať či je dáka brúska elektrická alebo niečo na štýl elektrického brúsneho papie…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
6
Sused vypúšťa žumpu aj na náš pozemok - čo s tým?
Ahojte,sused sa rozhodol ze bude riedku cast svojej zumpy vypustat na okraj svojho pozemku lebo vie…
pluvko
Pred 4 rokmi
24
Múry z DT, čo s nimi?
Ahojte. Z interiéru sa definitívne presúvam vonku a toto mi vŕta v hlave. Múry z DT 25 nie sú od sv…
milanpl
Pred 4 rokmi
20
Vchodové dvere na novostavbu
poradte kde kupit plastové vchodové dvere za rozumnú cenu....nemienim dat 900 E za dvere :-)
sasenka1103
Pred 4 rokmi
14
sponzor fóra
Tepelné čerpadlo vzduch-voda napojené na ohrievač vody (bojler)
Zdravím. Rozhodujem sa aký zvoliť zásobník na TUV v súčinnosti s TČ. Integrovaný alebo samostatný s…
marko337
Pred 4 rokmi
8
Premostenie potoka panelmi
Dobrý deň, prosím Vás, chceli by sme ,,rekonštruovať,,starý mostík - prístupovú cestu. Riešili ste …
janetbla
Pred 4 rokmi
2
Dub norsky VINCI dvere
Ma niekto dvere Vinci- dub norsky?
marcelita628
Pred 4 rokmi
1
Preklad zo zárubne
Ahojte. Kôli inštalácii podlahového kúrenia som musel odstrániť zárubne. Už ich asi nepoužijem leb…
dominik_bartos62
Pred 4 rokmi
9
Spotrebiče na PRANIE a SUŠENIE
Prosim vás rozhodujem sa medzi značkami: AEG ELEKTROLUX BOSCH viete mi prosím vás povedať presne, …
duzu
Pred 4 rokmi
15
Stadreko 200mm, kominový systém
Zdravím vás vospolok, prosím Vás o radu. Kúpil som komínový systém stadreko 200mm. Výška komína …
zally
Pred 4 rokmi
3
Rekonštrukcia 100rocneho domu v centre
Zdravim, chystám sa rekonštruovať starý rodiny dom- klasicky podlhovastý obdĺžnik. Dom je z nepálen…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Pas vedeny ako Vodná plocha pred pozemkom
Zdravim vas poprosim o radu: medzi pozemkom a cestou je dalsi pozemok siroky asi 5m vedeny ako Vod…
jakub199
Pred 4 rokmi
16
Zateplenie steny
Dobrý deň, Potrebujem poradiť. Máme starší zrekonštruovaný dom, kde neustále riešime plesne a vlhk…
wien
Pred 4 rokmi
1
Kachle v dome
Potrebovala by som poradiť. Chceli by sme si dať do domu malé kachle. Nie kvôli vyhrievaniu ale pre…
atrac3
Pred 4 rokmi
12
Stráca sa tlak vo vodovodnom potrubí
Minule sme odchádzali na deň/noc mimo domu. Odstavil som len tak zo srandy prívod vody a pri návrat…
cotibebemore
Pred 4 rokmi
1
2
44
Maľovanie detskej izby
Dobrý deň, Chcela by som sa poradiť... Deti majú podkrovnu izbu, teda aj šikmé aj rovné steny. Vedľ…
zita19
Pred 4 rokmi
3
DOPYT: Hydroizolácia a dlažba
Dobrý deň, hľadám firmu alebo majstra na spravenie novej vrstvy hydroizolácie na balkóne na 3,5 roč…
e1ba
Pred 4 rokmi
1
Nafukovacia vírivka podklad
Dobrý deň potrebujem poradiť ako urobiť podklad pod nafukovaciu vírivku... Na mieste kde ju chceme …
stefanby
Pred 4 rokmi
5
Sprchovy na mieru
Ahojte mate skusenosti niekto s atypickymi dverami do sprchoveho? Davali ste si niekto robit na mie…
rapidek
Pred 4 rokmi
16
Hydrocyklon pre zavlahu
Dobrý deň, Mám vŕtanú studňu a je to zapojené v poradí: čerpadlo-> hydrocyklón Alfa Turbo-> prietok…
lubos12min
Pred 4 rokmi
2
Kopaná verzus vŕtaná studňa
Dobrý deň, chcela by som názor alebo skôr skúsenosť s vŕtanou alebo kopanou studňou. Staviame si …
karmenocka
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
64
Dlažba na terasu v dekore dreva
Dobrý večer, Máte niekto na terase dlažbu v dekore dreva? Pôvodne sme chceli drevo ale keďže nemáme…
srssen
Pred 4 rokmi
13
Vodomerna sachta pre zavlahovy system
Caute, pri studni potrebujem vybudovat "vodomernu sachtu" v ktorej bude ulozene: frekvencny menic p…
lubos12min
Pred 4 rokmi
10
Otvoreny strop v obyvacke
Prosim vas, mate niekto otvoreny strop v obyvacke (je to vlastne obyvacko-jedalno-kuchyna, ale v ku…
teri114
Pred 4 rokmi
16
Kuchyňo-obývačka
Dobrý deň strechári. Prosím o radu. Na ktorú stenu by ste dali TV, manžel by chcel na stenu vedľa k…
salinda789
Pred 4 rokmi
9
Elektrika
Ahojte na obr. kde je hviezdicka je od SSD navrhnutá pripojka elektriny. Nám by bolo výhodnejšie ke…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
883
884
885
886
887
…