Kuchyňo-obývačka

Dobrý deň strechári. Prosím o radu. Na ktorú stenu by ste dali TV, manžel by chcel na stenu vedľa krbu. Mne by sa zas páčila ako je na projektovaná, na stene oproti kuchynskej linke. Gauč by sme chceli do U. Prosím o všetky cenné rady. Ďakujem
Odpovedať
@lubicajanoskova , pozerám že máme rovnakého projektanta 🙂 Myslím si že je to takto dobre. Mať TV oproti oknu nie je dobý nápad. Bude sa vám na nej odrážať svetlo a tým pádom, si budete stále zaťahovať rolety/žaluzie.
Odpovedať
@paldo_5 ďakujem za odpoveď. Mne by sa to aj takto páčilo, len manžel vraví, či tá sedačka nebude veľmi v priestore obývačky, záleží samozrejme aj od sedačky ako bude nakoniec vyzerať.
Odpovedať
Profilova fotka
takto by som ja nemohla sedieť, že za mnou kuchyňa, radšej by som išla do variantu, že sedačka chrbtom stene/oknu 😉
Odpovedať
@lubicajanoskova neviem aká je orientácia sv. strán ale môžete potom presunúť okno na tú stenu kde teraz TV. TV potom dať na stenu kde je krb.
Odpovedať
Ahoj, pokial sa jedna o samotnu TV je to uplne jedno, videl som nazivo obidva pripady a bolo to v pohode. Ale teda za mna, ak by som si mal vybrat, tak by som si TV umiestnil vedla krbu. Pocas pozerania registrujes aj krb a bolo to prijemne.
Odpovedať
@paldo_5 už nemôžeme, stavba už stojí 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Na tu stenu pri krbe by som to brala asi skor, tam by mi to tak sedelo a oproti sedacka, takze to by bolo v pohode a ak budu nejake zaluzie tak ziadny problem ani v lete 🙂
Odpovedať
@lubicajanoskova káble natahajte na oba varianty a realita ukáže, čo vam bude lepšie vyhovovať. 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?