Fialová obývačka a žltá kuchyňa. Je to dobre zladené?

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem poradiť ohľadne farieb stien v byte. Obývačku plánujeme fialovú + tapeta (viď foto). Hodila by sa potom žltá resp. zelená kuchyňa? Kuchyňa + jedáleň je prepojená z obývačkou. Alebo ako inak by ste zladili obývačku s kuchyňou? Rozmýšľala so, aj nad inou farbou obývačky (napríklad ako ta druhá tapeta), ale naj by pre nás bola tá fialová. Vopred díky za každú radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Bolo by to už veľa farieb. Ja by som dala kuchynu do šeda a fialové doplnky. Pekne by to spolu ladilo
Odpovedať
Súhlasím so skoricou05,dala by som šedú a aj bielu k tej fialovej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam za kuchyni hodne fialovou stenu, bilou kuchyn a bilou sedacku a k tomu zelene a fialove polstarky, zeleny koberec atd....ale nekombinovala bych tapety, to ne http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/k... http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/k... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez sa pripajam k nazoru, ze jedna dominantna farba, v tvojom pripade fialova, postaci. Nekombinovala by som dva druhy tak vyrazne vzorovanych tapiet. K tomu si kludne namaluj v kuchyni fialovu stenu, nie viac ako jednu :) Ak sa ti velmi paci aj zlta farba, daj ju na doplnky, textilie, kresielko, stolicky... Kombinacia zltej a fialovej je ok, ale s mierou.
Odpovedať
Ahojte poradte mi mam obyvacku kombinacia cokoladovo hnedej a okerovej farby aka farba by este k tomu ladila???? Myslim tak nieco namalovat na stenu + doplnky .... aby to trošku presvetlilo??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzmag - keďže obe farby sú dosť dominantné, ďalej by som volila už len neutrálnu na kontrast. V tomto prípade bielu.
Odpovedať
Profilova fotka
daj si jednu dominantnu a potom uz len doplnkovu farbu... :) tiez to bolo vyssie spomenute uz
Odpovedať
http://ildi-interier.blogspot.com/201... je to na zváženie, bude to silná dvojica a ešte k tomu ornamentálna, no neviem
Odpovedať
pozor na farby,casom omrzia..poznam,uz sme dvakrat malovali :-D menej je niekedy viac.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ninny, dala by som potom do kuchyne jemne zelenkavu len, ( ta sa k fialovej hodi, aj ked to co si dala, jeskor bordove) toto na fotke, sa mi zda uz moc vyrazne.. ak, tak daj len nejaku inu, jemnejsiu tapetu-.- tie tapety nie su zase tak lacne a mozu ta taketo vzory rychlo omziet, aj ked predpokladam, ze chces otapetovat len kusok steny, ale aj tak... ;-)
Odpovedať
k tej konkrétnej roznofarebnej fialovej tapete tam máš na tom obrázku dobrú farebnú schému... sivá, levandulová, tmavocyklamenová, hnedobordová ... asi by som pri vybere farieb do kuchyne brala skor niečo z toho, ked sú miestnosti spojené... . alebo potom si vybrat nejaku inu tapetu s fialovym nadychom, kde ale bude ta fialova mierne šmrncnuta žltou a nie levandulovou.... a tam by potom žltá možno aj šla...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?