Dizajn obývačko - kuchyne

Ahojte, prosím vás, idem stavať dom - už je teda v procese. Čím viac však rozmýšľam, tým som si menej istá rozmiestnením kuchyne a obývačky. Jedná sa o otvorený priestor - kuchyna, obývačka a jedálenský stôl by tam mal byť. Nie som si istá, ako by sa to dalo predeliť, neviem, kam telku.... Som akosi stratená. Nie je tu niekto, kto sa rozumie dizajnu a rád by mi pomohol? Návrh miestnosti by som poslala. Bola by som veľmi vďačná za rady. Ďakujem.
Odpovedať
@mariamatusko hmm a co tak dat foto hned
Odpovedať
Pridávam návrh- hore je kuchyňa, vedľa špajza. Naľavo sú dvere na terasu. Mala som na mysli L-kovú kuchyňu a v strede stôl so stoličkami, no ešte stále neviem, kam telku. Alebo By linka pokračovala aj oproti stene, kde je okno v kuchyni (aspoň na 2-2,5m), čím by sa kuchyna relatívne oddelila a na druhej strane linky by bol priestor pre telku. Vôbec neviem. :-(
Odpovedať
@mariamatusko mam to presne ako ty, tie dvere von daj do stredu, mury nedavaj z 375 ale z 300 usetris vnutri 15 cm miesta.
Odpovedať
@mariamatusko takto to mam ja, rovna linka ostrovcek stol, kedze to mas mensie kuchynu by som dal trochu do L a do stredu stol. Skus dat rozmery.
Odpovedať
@sysell kuchyna dlžka cca 4m, obývačka 5,3m a šírka po krb 2,85m. Šírka celého je 6,7 m. Ešte som rozmýšľala takto : Telka je ten najužší obdlžnik na tv stolíku a z druhej strany- kde je kuchyna by boli nejaké skrinky do výšky cca 1,5 m - tak by vlastne bolo v kuchyni viac miesta na potreby.
Odpovedať
@sysell Dvere veľmi do stredu nemôžem, lebo nebude za celou stenou terasa, len polka. Takže to asi nejde.
Odpovedať
@mariamatusko to co si dala je podla mna katastrofa, tak tu terasu posun dostredu nie... v projekte nebol zakresleny zhruba nabytok? Vsak dvere mozu byt zhruba v rohu terasy, urcite to posun nemoze to byt problem, co uz mate zaklady s terasou? Predlz ju, ked budes liat veniec rovno zabetonujes aj ju nebude to moc drahe. Hod podorys ak mas aj,s teraU.
Odpovedať
Idete stavat dom, preco si neurobite poriadny projekt? Okna na troch stenach-tu je bez sance umiestnit TV aby sa okno neodrazalo v TV. Dvere na terasu by mali ist z kuchyne, takto budes stale obchadzat s plnymi rukami stol.
Odpovedať
@mariamatusko.
Odpovedať
@atlaska @sysell Nehovorim, ze to bude takto. Len uvazujem nad moznostami. Ako som spominala, su tu aj 2 dalsie moznosti. Tato ma len dnes napadla.
Odpovedať
je aj iná moznosť - niečo podobné, ako si nakreslil @sysell ty, len nie som si istá. napr. ako na nákrese. Terasu vyslovene nechcem po celej šírke zadnej časti, lebo na tej druhej časti (čo je pri plote) bude taká dielnička alebo niečo pod. na bicykle, náradie a tak. kuchyna - je pri betónovom plote - tam je okno nízko tesne nad dolnou časťou linky, slnko sa odtiaľ odrážať bude málo, kedže priame lúče vôbec nedopadnu. Posielam 2dalšie návrhy. Ak by ste mali ešte niečo +, tak super.
Odpovedať
@mariamatusko to druje be cesta len tie dvere treba isto presunut, teraz stojim v tej izbe, ten gauc by,mohol byt od tej steny dalej ale zabije to priestor, telka sa bude odrazat, nedostanes sa k tomu okno dole... lepsienje v rohu ziskas vela mieste pred sedackou bude to vzusnejsie. Ako nas svetove strany?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Takže na vaše návrhy sme to trochu zmenili. Dvere na terasu budú čo najdalej od obvodu - smerom k stredu a v rohu vytvorené miesto pre telku. A takisto dvere do špajzy budú spredu nie z boku, čím sa vytvorí väčší možný priestor pre linku. ďakujem. :-)
Odpovedať
Ahojte mam taky isty problem. Neviem ako mame zariadit kuchynu s obyvackou. miestnost ma 50m2 a krb je na projekte presne ako na nakresen. Dˇakujeme
Odpovedať
najviac sa mi páči tento návrh - mariamatusko
Odpovedať
Profilova fotka
@mariamatusko Dobrý deň. Radi Vám s návrhom interiéru pomôžeme. Našu prácu si môžete pozrieť na našom profile. Ak Vás zaujme, radi Vám vystavíme cenovú ponuku za spracovanie návrhu. Prajem pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?