Má niekto obývačku s kuchyňou s výmerou 36 m?

V miestnosti umiestnime aj malé schodisko do podkrovia a menší krb? Viem, že to je dosť malá výmera. Ak to má niekto podobne riešené, pomohli by mi fotky miestnosti, aby som mala lepšiu predstavu. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
schodisko v interiéri nie ja v našich podmienkach dobré riešenie, už to tu niekde riešili. Videl som takéto domy, po rokoch ich prestavali.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame kuchynu s obyvackou iba nieco vyse 30m2. krb tam budeme mat tiez akurat schodisko nemusime riesit lebo mame bungalov. nie je to bohvieco ale zariadit sa to da a uz sa tesim ked sa k tomu konecne dostanem
Odpovedať
ja myslim ze sa to da vmestit vsetko. tiez mame taku rozlohu a tiez tam davame krb akurat tam nebudu schody. nieje to ani malo ani vela. mne sa to zda akurat. hod do albumu daky nact domu alebo nieco ako by to malo byt. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame aktualne v byte 21m2, a chyba mi tu priestor na pohodlne stolovanie... takze domcek si kreslime obyvku s kuchynou 30m2 a viem, ze tam budem mat miesta uplne dostatok :-)
Odpovedať
my mame v byte 34m kuchynu a obyvacku a keby som tam mal mat krb a schody tak je to maly priestor. Urcite aspon 40 metrov ked ratam 4 metre na schodisko a dalsie 2-3 metre na krb a okolie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?