Dlažba na terasu v dekore dreva

Dobrý večer, Máte niekto na terase dlažbu v dekore dreva? Pôvodne sme chceli drevo ale keďže nemáme zastrešenu terasu rozhodli sme sa radšej pre dlažbu. Vyzerá dlažba v pohode alebo radšej zvoliť iný dekor? Ak máte doma pošlite mi prosím aj fotky. Ďakujem
Odpovedať
Susedia maju, a veru to vyzera dobre. My mame vnutri dlazbu s drevodekorom, a uplne v pohode. Mas nejake konkretne obavy?
Odpovedať
...takze,nám doviezly predvčerom od PresBetonu/Darea Krémová40x80x6cm. Na foto je dole 2kusy nad sebou uložené V utorok sa začína robiť z néj terasa,tak ak si počkáte,foto z nej vám potom pošlem.
Odpovedať
Profilova fotka
Len bacha aby ste nevybrali taku na ktorej sa bude smykat ked bude vonku vlho a bude mokra ta dlazba
Odpovedať
Mne sa dlažba moc ako vhodná voľba nepozdáva. Ale to je vec názoru no. My sme dávali drevoplastové dosky, ak by si chcela fotku môžem ti aj poslať a teda pri bazéne nie je vôbec podlaha prekrytá a nevadí jej ani voda ani slnko ani nič 🙂
Odpovedať
@metele @okro1 @betka8880 mám presne obavu z toho či sa nebude šmýkať keď naprší alebo v zime nasneží a bude sa sneh topiť. Drevoplast sa nešmýka? preto sme ho aj vylúčili. Od akej firmy máte drevoplastové dosky? lebo som počula rôzne recenzie, záleží od kvality @radusko01 Ano bola by som rada ak mi pošlete fotku realizácie 🙂. Tá firma dováža aj na Slovensko? Pozerala som stranka a maju fakt pekné dlazby
Odpovedať
Z jednej realizacie
Odpovedať
maruska144 isto robia rozvoz,priamo v Presbetone sa kupovat nedá,len cez stavebniny.Do 2 a 1/2tyždna by mala byť hotová,tak ak mi to dakto nafotí pošlem vám foto.
Odpovedať
@maruska144 My, čo máme, tak na tých sa nešmýka, Timbermax dosky sme dávali. Fakt je že veľa záleží od kvality, tieto naše majú navrchu povrchovú ochrannú vrstvu, ktorá zabezpečuje to, že sú nenasiakavé a tiež protišmykové. Pri niektorých značkách, typoch protišmykovosť zabezpečujú pri doskách tým, že sa povrch zbrúsi len to nie je dobré, lebo potom môžu ľahko nasiaknuť keď prší a to vôbec nie je pre ne dobré. Nám výber trval dlhšie, ale neľutujem.
Odpovedať
@maruska144 my sme zas vylucili drevoplast, lebo "plast". A ono takto, v zime, ked na tom bude vrstva ladu, tak sa bude smykat vsetko. Ked sa dobre vyberie dlazba, ze nebude uplne hladka, ale trochu "draplava", tak sa na nej smykat nebude ked bude mokra.
Odpovedať
Profilova fotka
@metele Ale práveže drevoplast vôbec nemusí vyzerať ako plast, tam veľa záleží od kvality.
Odpovedať
@srssen Mne ale ide o to, ze je to plast - videla som, ze vyzeraju aj velmi pekne, no ked mam moznost si vybrat medzi plastom a akymkolvek inym materialom, vzdy vyberam ten iny. Nase zivoty su aj tak uz preplastovane, takze na produkty, kde existuje alternativa, jednoducha, rovnako trvacna, dostupna atd., nie je ziadny dovod ist do vyrobku z plastu. Aspon takto trochou sa snazim prispievat buducim generaciam...kazdy kusok ne-plastu sa pocita, takisto ako kazdy kusok zelene, kazdy kus zrecyklovaneho odpadu.
Odpovedať
Profilova fotka
@metele Rozumiem ako to myslíš a čo tým myslíš, no je to na tebe, my sme sa pre takýto typ terasy rozhodli z viacerých dôvodov a teda napríklad aj životnosť nás oslovila, lebo je to riešenie na desiatky rokov, nebudem to meniť neviem po pár rokoch, takže z pohľadu nejako odpadu alebo akoby som to povedal, tak myslím, že je to v pohode. Zatiaľčo drevo napríklad tak mám známeho, čo to mal a teda aj starať sa o takú terasu treba oveľa viacej a aj tak po pár rokoch ju menil lebo už nebola taká pekná jak na začiatku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?