O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Firma na stavbu domu na kľúč (Prešov)
Ahojte,viete mi odporučiť firmu,ktorá stavia domy na kľúč v Prešove??na základe vlastných dobrých s…
marianc356
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
70
Zástena/zábradlie na prístrešok na terase
Dobrý deň všetkým, chceli by sme spraviť plnú drevenú zástenu (alebo kvázi zábradlie) na prístrešok…
zita19
Pred 4 rokmi
4
Obsyp potrubia
Dobrý deň, prosím Vás, chcem sa opýtať, čím obsypavate vodovodne pripojky (hadice), pieskom a na …
zita19
Pred 4 rokmi
3
Návrh dizajnu
Poraďte mi nejakého šikovného kreatívneho bytového dizajnéra ( juh stredného Slovenska)
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
3
Digestor - poraďte
Ahojte, prosím poraďte mi s výberom digestoru. Hľadáme ideálne niečo bielej farby, s podsvietením…
marlo
Pred 4 rokmi
8
Nastavenie rekuperácie Atrea
Rád by som sa opýtal ako máte nastavenú rekuperačnú jednotku. Aké máte skúsenosti z dlhodobej prev…
janosko3
Pred 4 rokmi
5
Montaz videovratnika do plotu
Ahojte, vedel by mi prosim niekto poradit, ci je nutne nejakym sposobom "zaizolovat" proti vode otv…
kyleah
Pred 4 rokmi
4
Väzník z kontraktingu alebo z tectum novum?
Zdravim poradte pls, strecha 14,95 x 17,85 vaznik odkial? kontrakting (Žilina) alebo tektum novum (…
jergusvav
Pred 4 rokmi
19
sponzor fóra
Základová platňa
Ahojte máme dilemu . Vzhladom na volno v praci či 2 až 3 tyždne budu stačiť na základovú platňu a p…
ickokt
Pred 4 rokmi
8
Kompozitna podlaha - odtien hnedý
Prosim vas tí čo mate kompozit Egger kolko cca vas vysiel m2 ? My hľadáme odtieň hnedý...dnes sme …
drslavino
Pred 4 rokmi
6
Hlinená podlaha v pivnici
Ahojte, zvazujeme kúpu domu, ktorý ma starú hlinenú podlahu v pivnici. Chcela by som casom z toho s…
lubenecka5
Pred 4 rokmi
3
Aký hrubý hranol na hojdačku?
Ahojte. Prosím o radu. Ideme spraviť detské ihrisko. Pôvodne sme chceli hranoly 10x10cm, ale chceme…
j_ank_a
Pred 4 rokmi
13
Zrolovanie kobercoveho travnika
Ahojte, pred 3 rokmi sme položili kobercov travnik i so zavlahou. Teraz sa nám situácia zmenila a c…
vackoo
Pred 4 rokmi
6
Vinylový obklad na schodisku!
Poprosila by som o radu! Chceli by sme betónové schody obložiť vinylovým click obkladovými lištam…
alka59
Pred 4 rokmi
7
Vonkajšie omietky - okres Topoľčany
Hľadáme majstra alebo majstrov na vonkajšie omietky tehlového RD, okr.Topoľčany. Ďakujem.
monika_borzova
Pred 4 rokmi
2
Sadrokarton, parozabrana
Zdravím majstri. Potreboval by som poradiť. Už som prelistoval cely google, ale nenašiel som riešen…
andrejito_zemanito
Pred 4 rokmi
4
Hypotéka- naše možnosti.
Ahoj ľudia, už nám bolo spomenuté v banke (nemenovanej), že možnosť čerpania hypo je, že by sme zal…
sandria
Pred 4 rokmi
23
Spodná voda čo robiť?
zdravím, nedávno sme si postavali drevodom, na pozemku je spodná voda objavuje sa za normálnych oko…
dedkovsevedko
Pred 4 rokmi
20
Vyvierajúca voda z Dbt.
Zdravim Vas.. Mame zakladovu platnu zdvihnutu v najvyssom bode asi na 7 radov DBT..pri nedavnych pr…
paulus33
Pred 4 rokmi
3
Trativod do ílovitej pody
Aký je najlepší trativod do ílovitej pody ???
jan45
Pred 4 rokmi
7
Trativod - jama vystlaná geotextíliou alebo studňové skruže
Poradí niekto ako urobiť trativod -váham či je lepšie vykopať jamu,vyložiť ju geotextíliou navoziť …
tomino84
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
199
Sušička+práčka vedľa seba
Pozdravujem všetkých na MS, nikde som sa nedočítala či môže byť sušička a práčka úplne natesno pri …
dudu82
Pred 4 rokmi
8
Zas tie blbé normy
Asi sa tu nájde niekto, čo aktuálne je v procese stavby, alebo rieši aspoň stavebné povolenie. Od n…
jamur
Pred 4 rokmi
1
2
50
Základy ach tie základy.
Dobry deň, idem stavať bungalov 13,5x12,5. Idem kopať základy plus mám ešte 2nosne steny v strede d…
martinez1234
Pred 4 rokmi
16
Kuchyňa riešenie
Ahojte priatelia, Mate niekto kuchyňu široku 2.70m a dlhu 5m.. Len chcem vedieť či vam to stači na…
santos950
Pred 4 rokmi
15
Umývadlo s neštandardným odtokom
Máte niekto? Uvažujem o tomto umývadle, ale odrádza ma ten neštandardný odtok, bojím sa, aby s tým …
akvi
Pred 4 rokmi
9
Suchý vs. mokrý systém podlahového kúrenia
Zdravím naštudoval som si teoriu no viac je pre mňa dôležité praktické poznatky čo sa týka suchého …
majkoj
Pred 4 rokmi
15
Strojové omiektky Žilina (prípadne aj potery)
Zdravím, aktuálne hľadáme omietkárov na novostavbu RD v Tepličke nad Váhom (ZA). Chceli by sme ich …
dvojicky2407
Pred 4 rokmi
10
Bývanie Nové Bernolákovo
Kúpil niekto byt v dvojdome, t.č.. vo výstavbe? Prípadne býva niekto v ich predošlých dvoch etapách…
radapomoc
Pred 4 rokmi
22
Vyska podlahy - polystyren, poter a dlazba, poradte
Zdravim vysku podlahy mame 20cm, mozme dat 7+7 podlahovy eps 150, 5cm poter a 1cm na dlazbu a lamin…
profistavbari
Pred 4 rokmi
10
1
2
…
885
886
887
888
889
…