O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Spotrebiče kuchyňa
Dajte mi inšpirácia kuchýň so spotrebičmi vedľa seba, rúra a mikrovlnka. Tak som si to nakreslila v…
marianna_1
Pred 4 rokmi
3
Panelák - Výmena okien
Dobrý deň, vedeli by ste prosím poradiť firmu na výmenu okien za plastové? Najlepšie ak máte s fi…
pier
Pred 4 rokmi
3
Terasa s po obvode posuvnym zasklenim (vyuzitelna viacsezonne)
Dobry den, planujem spravit terasu pri dome 5*3 m (5 m je pozdlz domu), klasicky z domu je vychod …
prirodokochac
Pred 4 rokmi
7
Akú sušičku ovocia kúpiť?
... rada by som kupila sušičku rodičom, poradite mi nejaku fakt dobrú, ľahko ovládateľnú...čo by ma…
kata698
Pred 4 rokmi
6
Bývanie v Bernolákove na Poľnej ulici
Dobrý deň, zvažujeme kúpu domu v Bernolákove na Poľnej ulici.. Sú tu nejakí susedia? :-)
nastyba
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Tatranský obklad
Ahojte, idem robiť podkrovie a šikminy chcem robiť z tatranského profilu. Rad by som si nechal pora…
marek_p
Pred 4 rokmi
14
ZUMPA betonova vystlana - Kontrola tesnenia a oprava
Dobry den, mam pocit ale niesom si uplne isty, ze betonova zumpa vystlana nejakou gumovinou, ktoru…
arongordon7
Pred 4 rokmi
8
Zakladova doska -11 x 9
Ahojte, aká je rozumná cena za základovú dosku o rozmere 11 x 9 , viď rez. Ďakujem
sb25
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Drážky na elektrinu v panelovom strope
Ahojte, viete mi poradiť, či je možné z hľadiska statiky rezať do paneloveho stropu, keď sa ťahá no…
aadkag
Pred 4 rokmi
6
Hypotéka cez Unicredit Bank
ahojte, máte niekto skúsenosti s financovaním kúpy nehnuteľnosti cez Unicredit banku, ak áno, sú sk…
zdennicio
Pred 4 rokmi
9
Osadenie domu a prípojky
Dobrý deň viete mi odporučiť projektanta na osadenie domu,inžinierske siete a projekt na žumpu a st…
maruska1015
Pred 4 rokmi
1
Kde kupit drenaznu ruru DN160 na metraz?
Ahojte, neviete kde by mali DN160ku na metraz? Potrebujem 25m a vsade vidim len cele balenia. aj by…
kamilka22381
Pred 4 rokmi
10
Právo prejazdu a uloženia IS cez parcelu s podielom so správou SPF
Dobrý deň, kúpili sme pozemok na ktorom plánujeme výstavbu RD. Pred pozemkom na ktorom plánujeme vý…
somecheck
Pred 4 rokmi
5
Podlaha pre psa v dome
Dobry den, akurat riesime aku podlahu dat do domu a zvazujeme viacere alternativy. Najviac teda dl…
radottrado
Pred 4 rokmi
19
Základová doska realizácia
Dobrý deň neviete o nejakej firme alebo partií na zhotovenie zakladovej dosky najlepsie Poprad okol…
7pietro12
Pred 4 rokmi
1
Sikmy SDK strop nad schodiskom
Ahojte, chcel by som sa poradit ohladom sikmeho SDK stropu nad schodiskom. Chcel by som aby strop …
slavoslav
Pred 4 rokmi
3
Prístrešok od suseda na hranici pozemku
Dobrý deň. Prosím ,ake mám právo ak v budúcnosti budem riešiť prestriekanie fasády môjho domu, ale …
petra7825
Pred 4 rokmi
15
Výmena krbu na chate za krbovú vložku
Dobrý deň, na staršej chate (cca 30 rokov) mám starý krb. Je to prakticky ohnisko ošamotované s tý…
michal366
Pred 4 rokmi
8
Zastrešenie zavetria
Ahojte . Chcela by som sa spýtať, či nemate skusenosti s takymto zastresením závetria vsupu do domu…
miska01nr
Pred 4 rokmi
9
Použitie existujúcej studne na nový účel
Pri dome mám starú kopanú studňu, z ktorej sa čerpá voda do domu, a v záhrade druhú studňu na polie…
duzu
Pred 4 rokmi
3
Odstranenie noh z plechovej skrinky
Dobry den, mam staru plechovu satnikovu skrinku na nozickach, ktore by som chcel odstranit. Neviem …
vsevedko
Pred 4 rokmi
10
Okna TOMAJA
Zdravím, chcela by som sa informovať či má niekto skúsenosti s firmou TOMAJA OKNA. Ďakujem :slight_…
dadula26
Pred 4 rokmi
3
Zateplenie balkona
Dobry den, chceme si dat zateplit balkon balkonovymi plastovymi roletami (nie sklom) - viete mi, pr…
chrobak7
Pred 4 rokmi
15
V prenajatom byte býva ešte jedna osoba - bez zmluvy
Dobrý deň, s priateľom sme prenajali 2-izbový byt 1 osobe (muž). Po krátkom čase sme náhodne zis…
kreola
Pred 4 rokmi
1
2
32
Obnova fasády garáže
Ahojte, chcel by som ak mi budete vedieť poradiť, obnoviť - resp. oživiť fasádu garáže. Je to starý…
santos950
Pred 4 rokmi
3
Staval niekto Bungalov 333? Ste spokojní?
Zdravím. Staval niekto Bungalov 333? V okolí LV, NR, ZM?? Ste spokojní? Dalo by sa prísť pozrieť…
jancikk
Pred 4 rokmi
4
Regulačný ventil na vodu pre viac domov
Ahojte, mám dotaz ohľadom regulačného ventilu na vodovodnom potrubí pre 6 domov. Situácia: so sused…
martyba
Pred 4 rokmi
3
Veľkosť obývacej izby
koľko m2 má vaša obývačka? postačuje vám to, resp. chceli by ste vačšiu - menšiu? dakujem
karmenocka
Pred 4 rokmi
1
2
40
Čo s prasknutou dlažbou?
Ahojte, viete niekto poradiť ako vyriešiť takto prasknutú dlaždicu? Nejako to zahladiť a aby to ne…
simiss33
Pred 4 rokmi
12
Polička v sprchovom kúte
Ahojte Ako máte u Vás v kúpelni riešený odkladací priestor v sprchovom kúte. Mám postavenú hrubú s…
takacsvera
Pred 4 rokmi
16
1
2
…
880
881
882
883
884
…