O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zaciname navrhy
Dobry den, konecne sa nam podarilo prepisat staru chalupu a oslovili sme proktanta, ktory ma cas za…
erik4827
Pred 4 rokmi
8
Zbytocne hlboke zaklady
dobry den. Chcem sa opytat. Firma nam vykopala hlboke zaklady a potom zistili,ze geodet zameral zle…
daralbajda
Pred 4 rokmi
20
Striekaná penová izolácia- zateplenie vatou
Dobrý deň, prosím Vás, odporučte čo je výhodnejšie zateplenie v bungalove vatou alebo striekanou pe…
chrobak7
Pred 4 rokmi
7
Oznacenie coho?
Dobry den, uz som skusal hladat aj ako sa oznacuju siete, sachty a uz neviem co vsetko, no stale n…
radottrado
Pred 4 rokmi
8
WPC dosky -terasa + chodníky
Ahojte, prosim vas, ma niekto chodniky okolo domu a terasu z WPC drevoplastovych dosiek? Resp. mysl…
betka8880
Pred 4 rokmi
15
Co sa stalo tomuto javoru?
Zdravim Mohol by mi niekto povedat ze co presne sa stalo tomuto javoru? Fotky som robil vcera dole…
kristina19
Pred 4 rokmi
12
Aké prechodky do platne na elektrinu a vodu?
Ahojte, chcem sa opytat, ze ake prechodky mam pouzit v platni a popod zakladove pasy na privod vod…
miroslav33
Pred 4 rokmi
9
Uzemne konanie
Dobry den..potrebujeme radu..kupili sme dom s pozemkom v zabehnutej ulici,dom ideme burat a stavat …
jan45
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Koľko vás vyšlo podlahové kúrenie?
Poprosim Ak mate niekto v pamati kolko vas vysla podlahovka.. kolko m2 podlahy, kolko materialu, ci…
schvarzy
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
104
Vymrzol nam stromcek?
Ahojte, mame na zahrade asi 3 roky mandlu trojlacnu, po tejto zime sa zazelenalo asi len 5 vetvicie…
ostrozovic
Pred 4 rokmi
11
Kedy do banky
Ahojte chystáme sa na obhliadku bytu je lepšie ísť najskôr do banky ci kľudne aj po obhliadke?
ostrozovic
Pred 4 rokmi
8
TV elektroinštalácia
Zdravím, mimo iné riešim pri rekonštrukcii bytu aj elektroinštaláciu na stene za TV. TV bude upevn…
budix
Pred 4 rokmi
10
Keramický dom
Dobrý deň, momentálne sa rozhodujeme nad stavbou domu. Vie mi niekto povedať reálne skúsenosti s…
ladoz
Pred 4 rokmi
6
Tepelné čerpadlo dotácia
Dobrý deň chcem sa informovať koľko vás vyšlo tepelné čerpadlo s montážou a dotáciou? Čerpadlo vzdu…
schvarzy
Pred 4 rokmi
14
Uzemnenie baterie -ako ?
zdravim, treba mi uzemnit bateriu v kupeni (svojpomocne), standardne sa pouziva toto http://www.dig…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Elektromotor Cinkulár Náhrada
Dobrý deň Poprosil by som o radu, pár dní dozadu mi pri rezaní na cinkulári zhorel motor, (zadymilo…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
3
Spojenie uzemnenia
Dobrý deň chcela by som sa opýtať ohľadne uzemnenie eletromera v plote. Mali sme elektromerovú sk…
evatothova
Pred 4 rokmi
5
Vysokotlakový krtko do kanalizačnej rury
Pekny den. Mam problem ze sa mi pravidelne každé 4 mesiace zapchava kanalizačná rúra. Stale volám k…
fugas20
Pred 4 rokmi
14
Kolísavé otáčky motoru kosačky: Parkside PBME 575 A1
Ahojte. Mám problém s kosačkou. Z ničoho nič mi začali klesať otáčky. Vyčistil som sviečku, vymenil…
duzu
Pred 4 rokmi
11
Matrqce
Caute, poradite mi prosím nejaky matrac pre manzelov na lamove rosty? Momentalne nemám možnosť ist …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
5
Posudok
Poraďte strechari,hľadám statika v okolí Dolný Kubín , Námestovo,potrebujem vyburať jedno okno,nevi…
viestra
Pred 4 rokmi
7
Vonkajšie osvetlenie
Ahojte strecháci, potrebujem poradiť, ako rozmiestniť osvetlenie na fasáde, aby to nejak prijatelne…
neutrino
Pred 4 rokmi
15
Prevŕtanie bezpečnostnej vložky.
Ahojte. Máte niekto skúsenosť s prevŕtaním bezpečnostnej vložky (FABky)? Ide to tak jednoducho ako …
technik007
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Hydroizolácia pivnice staršieho domu
Dobrý deň , Chcel by som vás poprosiť o radu - mám starší dom s čiastočnou pivnicou. Keď sú väčši…
daralbajda
Pred 4 rokmi
7
Skúsenosti s pozemkom - Boldog pri Senci (Nové lúčky)
Ahojte. Prosím tu niekto zakúpený pozemok ?
hakuna_matata
Pred 4 rokmi
9
Stropný ventilátor do keramického stropu
Dobrý deň, je možné upevniť stropný ventilátor do keramického stropu ? Kabeláž na svetlo mám natiah…
peter_petera7
Pred 4 rokmi
7
Kanalizačná prípojka , v ktorom mieste potrubia ?
Na verejné kanalizačné potrubie sa pripája prípojka z domu. Kde sa tá prípojka pripája na potrubie…
jean2
Pred 4 rokmi
4
Dan z nehnutelnosti
Dobry den. Musim podat danove priznanie z nehnutelnosti. Vypocital som si, ze bud zaplatim 100 eur …
aladin92
Pred 4 rokmi
9
Žiadosť na krajský pamiatkový úrad Prešov
Zdravím, vie mi niekto poradiť kde by som našla žiadosť o vydanie stanoviska k stavebnému povoleniu…
janetbla
Pred 4 rokmi
10
Zastavanost a drobná stavba
Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť chcem stavať altanok cca 15m a záhradný domček cca tiež 15m …
janetbla
Pred 4 rokmi
13
1
2
…
878
879
880
881
882
…