O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zastavanost a drobná stavba
Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť chcem stavať altanok cca 15m a záhradný domček cca tiež 15m …
janetbla
Pred 4 rokmi
13
Slovenský pozemkový fond
Podarilo sa niekomu z Vás odkúpiť pozemok zo Slovenského pozemkového fondu? Ako dlho cca trvá, pok…
mims92
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
68
Filtrácia, áno či nie?
Kúpili sme tento malý nadzemný bazén. Maximálny objem vody sú 2 kubíky. Je potrebná k takémuto bazé…
zato00
Pred 4 rokmi
5
Japonský javor - dá sa ešte zachrániť?
Nevedel by niekto poradiť, či sa tento javor dá ešte zachrániť, alebo už to nemá zmysel? Dva roky s…
zato00
Pred 4 rokmi
9
Olpet kuchyne
Dobry den, chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s firmou Olpet kuchyne. Budem povdacna za kazdu…
bulls7
Pred 4 rokmi
6
Vymena parkety 1ks
Ahojte listujem listujem ale nenasiel som moj problem asi zle hladam viete mi prosím poradiť. Je n…
lubk0
Pred 4 rokmi
11
Uprava kovovej brany
Ahojte prosim Vas poradte aku upravu kovovej brany zvolit... Ideme ju robit svojpomocne.. Ďakujem
nuna21
Pred 4 rokmi
7
Vŕzgajúce vchodové dvere
Dobrý deň, Možno mi bude vedieť niekto poradiť. Vchodové dvere nám naraz začali veľmi vŕzgať. Zves…
zita19
Pred 4 rokmi
9
sponzor fóra
Hnedé verzus biele okná
Riešim to už nejakú dobu a neviem sa rozhodnúť, rozmýšľame z vonkajšej strany tmavohnedá strecha a …
luckapuc
Pred 4 rokmi
28
Videovratnik
Ahojte, poradte mi prosim nejakeho kvalitneho videovratnika s ktorym ste spokojni (znacka, model). …
bigjamajko
Pred 4 rokmi
4
Zateplenie zakladov a mravce
Ahojte zateplujem akurát základy staršieho rodinného domu, a vsade mam dosť veľa mravcov, na jednej…
majcco
Pred 4 rokmi
6
Poskodena pracovna doska
Caute ! Mam problem s pracovnou doskou ,je to drevotrieska zhora nejaka tvrda folia kuchyna ma…
xcrack
Pred 4 rokmi
22
Dilatacny pas.
Dobry den Chcel by som sa spytat aky je rozdiel medzi dilatacnymi pasmi hrubky 5-8-10mm ?? Alebo v…
stano999b
Pred 4 rokmi
5
Riešenie Vykurovania
Zdravím všetkých! :-) Prosím vás potrebujem radu ohľadom kúrenia máme starší rodinný dom ale bohu…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
16
Skúsenosti s firmou mojaskrina.sk
Ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosť s firmou Mojaskrina? Akú majú prácu, kvalitu materiálov, m…
evinka4393
Pred 4 rokmi
7
Dutinkovy polykarbonat
Zdravim Riesim cez firmu (hobytec Presov) prestresenie terasy ( l-kovy bungalov ) . Ponukaju mi pe…
zita19
Pred 4 rokmi
6
Projekt na studňu
Dobrý deň , nájde sa tu nejaký projektant ktorý by nám vedel urobiť projekt na studňu ?
erikacsala1
Pred 4 rokmi
1
Sadrokartón na šikmé stropy
Ahojte, v staršej časti nášho domu sú ešte staré šikmé také oblúkové plafóny (ako v kostoloch). Bo…
jan5595
Pred 4 rokmi
3
Priemer kanal. rúr
aky priemer kanalizacnych rur ste mali alebo mate naprojektovane v novostavbach?
peknymino
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Vyburanie okna
Hľadám statika z Banskej Bystrici na posudenie vyburania okna do apartmánoveho bytu na Donovaloch. …
lucicert
Pred 4 rokmi
1
Ako vyriešiť pokládku 2cm dlažby.
Pekný deň všetkým, Zaobstaral som si 2cm hrubú dlažbu 40x80cm ktorú plánujem dať na terasu. Napada…
ujosyzo
Pred 4 rokmi
10
Výmena drevených okien v paneláku za plastové
Kúpila som byt a potrebujem vymeniť staršie drevené okná za plastové. Vôbec sa v tom nevyznám, gúgl…
bigjamajko
Pred 4 rokmi
5
HS portál alebo balkónové dvere " obyčajné "
Je tu niekto, kto sa rozhodoval medzi HS portálom a obyčajnými balkonovymi dverami a rozhodol sa pr…
elahh
Pred 4 rokmi
22
Zamurovana mriezka na komine Schiedel
Zdravim, potrebujem vediet nazor tych, ktory to mali tak urobene a pri beznom pouzivani krbu s tym …
schiedel_maros_plsko
Pred 4 rokmi
17
SCHODY
Ahojte, viete mi prosím povedať orientačnú cenu takýchto schodov a kto ich ma tak ako ste s nimi sp…
chilim
Pred 4 rokmi
4
Medzeri medzi plynosilikatovimi tvarnicami
Ahojte, chcel by som sa poradiť. Kúpil som starší asi 30 ročný rozostavaný dom a medzi tvarnicami o…
dominik_bartos62
Pred 4 rokmi
27
Je tu nejaky odbornik na stromy?
Je tu nejaky odbornik na stromy vobec?
santos950
Pred 4 rokmi
1
2
32
Salovanie osb doskami
Dobrý den. Prosím vás v prípade šalovania osb doskami, aku hrubku odporučate? Zvažovali sme dosk…
igor256
Pred 4 rokmi
13
Pôdorys
Ahojte viete mi poradiť rozmer kúpeľne ak by som v nej chcela sprchovy aj s vaňou ? Nemusí byt neja…
emmahardt
Pred 4 rokmi
3
Podlahové kúrenie-starší dom
Zdravím, ideme kupovať 30r rodinný dom. Je v ňom teplovodné podlahové kúrenie. Neviem aké je staré,…
mayky33
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
879
880
881
882
883
…