O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zla rura alebo istice?
Dobry den, chcela by som sa spytat, ak je tu nejaky elektrikar alebo opravar spotrebicov... Pred ca…
duzu
Pred 4 rokmi
21
Overený majstri na fasádu-východ (KE)
Dobrý deň, prosím odporučte mi overených majstrov/firmu na zhotovenie zateplenia a omietnutia vonka…
melly0772
Pred 4 rokmi
1
Ako dlho cakat na vytvrdnutie betonu?
Zdravim Strechaci, na nete som co to pozistoval a dopracoval som sa k tomu, ze pri nakritickejsi…
andrejito_zemanito
Pred 4 rokmi
1
2
32
Garáž napojená na dom a zateplenie
Mám garáž napojenú na dom. Na pôdoryse vľavo je garáž, vpravo dom. Garáž je nezateplená. Múry garáž…
tom329
Pred 4 rokmi
4
Schody
Ahojte chcem sa opýtať akú máte skúsenosť zo schodamy či sú pohodlne a kde ste ich objednávali ďaku…
dent
Pred 4 rokmi
12
Samo - vyroba skrinky nad WC - byt
Ahojte, otazka skor na stolarov a majstrov..prosim Vas. chcel by som si sam vyrobit skrinku nad WC …
minkoo
Pred 4 rokmi
27
Cena práce za krov a krytinu
Kolko Vas len pre porovnanie vysli prace (bez materialu) ? - za realizaciu krovu - za pokladku kr…
edokvedo
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
11
12
352
Prerábanie strechy
Dobrý deň...prerabali sme strechu na dome bez stavebného povolenia.. Zmenil sa vzhľad strechy. Reko…
edokvedo
Pred 4 rokmi
1
2
33
sponzor fóra
Pukanie dlažby
Bývame v dome už 7 rok, ale nikdy to nerobilo až cca pred 3 týzdňami nám akokeby začalo pukať v kúp…
profistavbari
Pred 4 rokmi
10
Montovaný odľahčený strop Prescot
Dobrý deň, máte niekto osobné skúsenosti s montovaným stropom Prescot? Výrobca hovorí, že je najľah…
circa126
Pred 4 rokmi
12
Záhony-nie vyvýšené
Ahojte, prosím kolko cm od plotu je vhodné nechať na záhon, v ktorom budú 1/ ríbezle, egrese, malin…
zita19
Pred 4 rokmi
7
Kosačka pre ženu
Ahojte. Potrebujem poradiť kosačku pre ženu. Plocha čo sa kosi bude okolo 600 metrov, v miernom sva…
sysell
Pred 4 rokmi
1
2
52
Klampiar Zahorie SI/SE hladam
Ahojte, zhanam klampiara, ktory by nam oplechoval vykiere na streche okres Skalica.Budeme v druhej …
chovanc
Pred 4 rokmi
1
Hľadám firmu z trenčianskeho kraja, ktorá urobí strechu Ruukki
pomoc idme meniť strechu a chceli by sme dať plechovu RUUKKI vie nám niekto poradiť spolahlivú firm…
chovanc
Pred 4 rokmi
11
Trvalkovy zahon
Ahojte poradte prosím čo by sa vam páčilo vysadiť ake stromčeky,kríky na tento moj kusok zahonu:win…
vebi34
Pred 4 rokmi
3
Vetranie v kupelni bez okna
Dobry den, chcem sa poradit, mame kupelnu bez okna 8 m2, strop 2,6 m , ruru na ventilator mame bohu…
aandrea99
Pred 4 rokmi
4
Vtáčie hniezda
Prosím poraďte, ako sa zbaviť drozdov, vrabcov, ktorí si robia hniezdo na plochej časti vonkajšieho…
jankom7
Pred 4 rokmi
10
Vysporiadanie majetku - môj 1/1 pozemok a 1/2 domu, druhá otec. Ale bonus: sestra
Ahojte, bývame v rodinnom dome s otcom a sestrou. Ja s priateľkou bývame na prízemí a otec so sest…
jabadaba
Pred 4 rokmi
20
Dlhá skrutka
Zdravím, potreboval by som skrutky do dreva priemer 5mm a dĺžku cca. 140mm. Aké sú možnosti? Ďakuj…
dedo758
Pred 4 rokmi
10
Kolaudácia - spevnená plocha - limit?
Zdravím vás, vedel by mi niekto poradit - mam v plane robit kolaudaciu uz aj s chodnikmi a zamkovo…
zefe
Pred 4 rokmi
4
Súhlas susedov z bytovky
Chcem sa opýtať máme pozemok na ktorom by sme teoreticky mohli postaviť dom. Potrebujem súhlas od ľ…
vovo
Pred 4 rokmi
10
Krovinorez pre ženu
Dobrý deň, chceme kúpiť nejaký ľahký benzinovy krovinorez na náš pozemok. Ďakujem za rady.
zita19
Pred 4 rokmi
18
Citacka OP
ZDRAVíM, poraďte citacku obcianskeho na elektronicky podpis lebo táto co mam asi není dobra
santos950
Pred 4 rokmi
24
Lišta okolo domu?
Zdravim, ako ukazuju sipky tak strci tam ta nopova folia. Nepaci sa mi to velmi na oko kedze som d…
crit
Pred 4 rokmi
8
Omietky v kúpeľni
Zdravím chcem sa spýtať či v novostavbe z Ytongu treba v kupelni vapenocementove striekane omietky …
huhuhovci
Pred 4 rokmi
2
Kúpeľňa bez okna - ako najlepšie vyriešiť vetranie?
ahojte, mate niekto v dome kupelnu v strede domu, teda bez moznosti okna? ako to hodnotite a ako ma…
elliottka
Pred 4 rokmi
26
Kovove schody protismykova preglejka
Dobry den, potrebovala by som poradit, dali sme si robit schody podla obrazku, aj tk vyzeraju, len …
stanuska69
Pred 4 rokmi
4
Ako postaviť garáž z debniacich tvárnic?
Ahojte. Chystám sa na stavbu garaze 5x5 a rozmýšľam ako to spraviť čo najlacnejšie. Plech, osb a po…
cotibebemore
Pred 4 rokmi
11
Krovinorez do 250e
Prosím vás odporučte mi kvalitný krovinorez v tejto cenovej kategórii. Ďakujem
roman_droppa
Pred 4 rokmi
9
Elektrické kúrenie - zapojenie napriamo
Zdravim, chcem sa spytat, ci je mozne pouzivat elektricke podlahove kurenie jednozilove napr. aj b…
david83
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
877
878
879
880
881
…