O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vchodové bezpečnostné dvere
Ahojte, prosím poraďte s akými vchodovymi dverami do bytu ste spokojní? Akú značku pozerať? Požiad…
zdena_samaj
Pred 4 rokmi
8
Hmyz v drevodome
Ahojte. Chcem poprosiť o pomoc s identifikáciou. O aký hmyz sa jedná? Čo s tým? Vyšlo to zo steny v…
zdena_samaj
Pred 4 rokmi
8
Architekt-prístrešok, altánok
Dobrý večer, viete mi prosím poradiť architekta na exteriér? Konkrétne mám záujem o návrh altánku a…
kajo873
Pred 4 rokmi
3
Nové zárubne ale skara medzi stenou a nimi
Dobrý deň, ako by ste odstránili takúto škáru medzi sebou stuk a zárubna? Podkla je tam železo, ďak…
zato00
Pred 4 rokmi
8
Aké máte skúsenosti so stavebnými dozormi?
Ake mate skusenosti so stevebnymi dozormi?...
joao1
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
115
Kde umiestniť obývačkokuchyňu
Ahojte. Máme pozemok orientovaný so vstupom z juhozápadu. Kam najlepšie umiestniť obývačkokuchyňu? …
majcco
Pred 4 rokmi
10
Plynová bomba
Dobrý deň chcela by som sa opýtať je tu niekto kto v RD nemá možnosť pripojenia plynu a riešil to p…
duzu
Pred 4 rokmi
26
Musíme platiť daň zo zdedeného domu?
predali sme rodinny dom a chceli by sme vediet ci budeme platit dan z predaja.....dom bol po babke,…
marrad
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Tvarovania lipy malolistej
Zdravim Vas, rada by som sa opytala ci je mozne zastrihavat a tvarovat lipu malolistu aby nenarastl…
kaktusik007
Pred 4 rokmi
10
Energeticky certifikat ako dosiahnut
Ahojte. Chcem sa spytat ci budeme splnat normu Aak budeme mat elektricke kurenie podlahove kable, k…
ivetmar
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
77
Vodoinštalácia v byte pre bateriu zo 100mm na 150mm do sprchy
Ahojte, chcel by som sa opýtať či je možnosť prerobiť rozvody vody pre vodovodnú batériu zo 100mm n…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
7
Dedinky pri Leviciach kde kúpiť dom
Ahojte.Plánujeme kúpiť domček pri Leviciach na nejakej príjemnej dedinke.Máte ich tam veľa v okrese…
michaella91
Pred 4 rokmi
2
Gorenje
zdravim chcem sa opytat ma niekto skusenosti zo znackou gorenje? kedze pri cenovych ponukach nam to…
petiar
Pred 4 rokmi
4
Pultová strecha - aký sklon a krytinu odporúčate?
Ahojte, prosím Vás, projektant chce aby sme sa rozhodli aký sklon strechy a akú krytinu chceme použ…
norcok
Pred 4 rokmi
24
Koľko berie stavebný dozor?
Keďže nebudeme stavbu realizovať cez stavebnú firmu, potrebujeme stavebný dozor. Nemám predstavu ak…
joao1
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
64
Zemné vruty/šróby
Ahojte. Máte skúsenosť so stavbou plotu na zemné šróby vruty? Ak áno kde ste kupovali poprípade akú…
podko
Pred 4 rokmi
13
Vstavana nabytkova skrina - tlmice
ahojte. v kupenom byte mame v spalni skrinu s posuvnymi dverami, o ktorej sme si donedavna mysleli…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
6
Hladám majiteľa tejto kúpelne alebo stolára čo ju robil (prosím)
Hladám majiteľa tejto kúpelne alebo stolára čo ju robil (prosím). dakujem
valder
Pred 4 rokmi
8
Je tu niekto zo ZSDIS?
Hladam niekoho kto pracuje u zapadoslovenskej distribucky.dakujem
duzu
Pred 4 rokmi
13
DUB HAMILTON podobný odtieň
Prosím vás ktorá podlaha sa podobá ktomuto..chcelo sme ist do kompozitu lenze 30€ vyhodiť nechceme …
20nikuska2
Pred 4 rokmi
1
Kaskadove zaklady
Ahojte strechaci ak mam navrhnute kaskadove zaklady prrvysenie pozemku je na 11m 1.7m ako urobit vy…
topfield
Pred 4 rokmi
8
Sú lepšie plné alebo presklené interiérové dvere?
Prosím Vás ako ste riešili intrerierové dvere kde plné a kde presklené...resp. foto ako to u vás v…
radka49
Pred 4 rokmi
1
2
36
Projektant Presov okolie
Viete mi niekto podla vlastnych skusenosti poradit dobreho projektanta v okoli Presova. Predstavu d…
monig86
Pred 4 rokmi
5
Zrkadlo a svietidlo
Neviem sa rozhodnut, ake zrkadlo a osvetlenie k nemu. Na strope budu bodovky, ale chcela by som aj …
marlo
Pred 4 rokmi
15
Transformacia plotu
Ahojte, potrebovala by som poradit... Mame pletivovy plot s betonovymi stlpikmi. Je takmer novy, no…
worker_falcon
Pred 4 rokmi
13
Elektromerový rozvádzač - napojenie
Dobrý deň. Chcem sa opýtať chcem sa pripojiť elektrinu do vse, a nemám jasno v pojmoch čo má byť v …
neutrino
Pred 4 rokmi
4
Zástena za televizorom
Dobrý deň chcela by som vedieť ako máte riesenu zástenu za televizorom... rozmýšľam bud obložiť kam…
lenkito10
Pred 4 rokmi
26
Upratovanie spoločných priestorov v bytovke
Žijeme piatym rokom v bytovke. Je nás tu 8 bytov, my máme tú smolu, že sme 1.NP (vyvýšené prízemie)…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
14
Info pred stavbou domu
Ahojte strechaci, mame sa prvy krat stretnut s majitelom stavebnej firmy za ucelom stavby bungalovu…
michal_66
Pred 4 rokmi
7
Vetracia mriezka
Zdravim vas ludkovia. Mozete mi poslat fotky ako mate namontovanu vetraciu mriezku na streche? Moja…
jfec
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
875
876
877
878
879
…