O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Membrana karburatora
dobry den........ potrebujem sa dostat k membrane karburatora na benzinovej kosacke, chcem ju vymen…
maja_majky_semrincova
Pred 4 rokmi
22
Rozvody vody Pex-om
Zdravim, je takto realizacia vody Pex-al-pexom 20x2 ok? Dakujem
rkorba
Pred 4 rokmi
19
Ako zlozit tento kvetinac?
Ahojte, kupili sme kaskadovy kvetinac na Alze. V komentaroch ludia spominali, ze najkomplikovanejsi…
zita19
Pred 4 rokmi
8
Problemy s cerpadlom v studni
Neviete mi prosim niekto poradit kde je probleb ked v cerpadle neustale klesa tlak, zanasa sa a nab…
jean2
Pred 4 rokmi
9
Farba fasády Baumit alebo Weber
Dobrý deň, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť,či náhodou nemá niekto tieto farby od Baumitu a W…
sima82
Pred 4 rokmi
1
Šikmá alebo rovná strecha
Ahojte, potrebovala by som poradiť chceme dostavať k domu miestnosť a nevieme sa rozhodnúť či dať p…
tomas424
Pred 4 rokmi
11
Pokuta za postavenie murovanej stavby miesto drevenice
Ahojte, chcela by som sa s Vami poradiť. Začali sme stavať malú murovanú chatu. Pôvodne, podľa stav…
milan_
Pred 4 rokmi
11
Ako si navrhnut kuchynu
Dobry den. Pred 3. rokmi som bola nutena si narychlo navrhnut kuchynu a kedze jediny obchod, kde ju…
buch_buch1
Pred 4 rokmi
1
2
60
sponzor fóra
Zase to cerpadlo
Ahojte, mame studnu a v nej cerpadlo Fieldmann, 5rocne, za 35e... a hladam vykonnejsie, nakolko pri…
roberttom
Pred 4 rokmi
7
Zapojenie sklokeramickej varnej dosky
Kúpil som varnu dosku na 230V/400V, tvrdili že sa dá zapojiť na 230.Viete mi poradiť ako to zapojiť…
dominik4k
Pred 4 rokmi
1
2
44
Skúsenosti s firmou Dom snov - Stilo Absolut
Ahojte, chcem sa opýtať na skúsenosti s fi Dom snov, plánujeme cez ich firmu stavanie domu, konkret…
nelajan
Pred 4 rokmi
1
Kuchynska linka do L
Idem si po radu kedze neviem ako sa teraz pohybuju ceny kuchynskych liniek... naposledy sme si dava…
markus67
Pred 4 rokmi
12
Vysoké napätie - ochranné pásmo
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či ste mali niekto skúsenosť s VYSOKÝM NAPATÍM na pozemku, kt…
maslenka47
Pred 4 rokmi
12
Interierova farba Colorlak
Ahojte, máte prosím niekto skusenosti s farbou Colorlak Top V2519 na sádrove omietky? Vďaka
la1
Pred 4 rokmi
1
Aká je toto burina?
Dobry den V trave nam cca pred mesacom (tedy ihned po provzdusneni, procesania a pohnojeni) zaca…
sandria
Pred 4 rokmi
9
Plot Ke-okolie
Zdravim ludia. Viete mi niekto pomoct ohladom stavebneho dozoru, najlepsie Kosice alebo blizke okol…
kaspy
Pred 4 rokmi
2
Izolácia základov z kameňa
Zdravím, má niekto skúsenosť s izoláciou základov z kameňa? Dom má 60 rokov, základ v zemi sú len s…
luxino
Pred 4 rokmi
5
Fukana izolacia strechy
Prosim pordte firmu s ktorou ste boli spokojni co sa tyka fukanej izolacie strechy ...my sme NM ...…
veverka123456
Pred 4 rokmi
1
Dlažba exterier
Ahojte. Poraďte prosím vás, čo by ste dali medzi dva domy. Zamkovu dlazbu, zatravnovaciu dlazbu ale…
miros15
Pred 4 rokmi
9
Obsyp drenaže
Zdravim, prosím vás, chcem obsypať drenaž kamenivom 16/32 aby mi pomedzi kamene dvihalo vodu, len p…
jan45
Pred 4 rokmi
8
Material na kuchynsku linku
Ake mate skusenosti s MDF materialom a drevotrieskou na kuchynsku linku?Co odporucate?
pandorra
Pred 4 rokmi
6
Recenzia na okna
Ahojte nemá náhodou niekto okna a dvere od firmy HM Windows ktorá pochádza z okolia Nitry? Ste spok…
okro1
Pred 4 rokmi
2
Tepelný most pri kotvení nosníka zimnej záhrady
Treba riešiť detail na prerušenie tepelného mostu pri kotvení nosníka zimnej záhrady o zateplený do…
romanc
Pred 4 rokmi
8
Mokra stena
V rohovej izbe (sever-vychod) paneloveho domu nam zacala zrazu moknut polovica steny. Ked vonku prs…
everdene
Pred 4 rokmi
18
Samonostna alebo kolajnicova brana
Dobry den. Chel by som sa opýtať na vás názor aké máte skusenosty s bránami (Liptov). Chcem 5m bra…
chrobak7
Pred 4 rokmi
14
Cim zalepit dieru v ohreve bazena?
uz som zufaly tak sa spytam aj tu, mozno dakto daco rozumne poradi... v solarnom ohreve bazena som…
y2k
Pred 4 rokmi
25
Samonosna brana
Dobrý deň, prosím odkiaľ máte samonosnu bránu? Ako ste spokojný? Dajte prosím vedieť. Prípadne fot…
silvuska222
Pred 4 rokmi
3
Šedohnedá farba podľa NCS interiérová na steny
Ahojte, idem si po radu, ak by mi niekto pomohol, poradil, súradnice z NCS pre šedohnedú farbu, re…
zuzana3040
Pred 4 rokmi
1
Slovaktual OPTIM ?
Ahojte, prosím vás aký je váš názor/skúsenosť na plastové okná Slovaktual OPTIM trojsklo ? Ďakujem…
rives
Pred 4 rokmi
3
Ako sa vŕta studňa svojpomocne?
Ahojte , vrtal si už niekto studňu svojpomocne? Vodu potrebujem iba na závlahy, a láka ma urobiť to…
paulus33
Pred 4 rokmi
20
1
2
…
873
874
875
876
877
…