@milan209 ale tam to vsetko v anglictine a ja som uplny laik ani neviem kde ten karburator na kosacke je, len mam problemy s otackami na motore tak ma napadlo ze by to mohla byt membrana lebo podobne som to mal na malotraktore
@santos950 bez urazky ak nevies kde je karburator na kosacke, na ktorej v podstate nic ine neni tak sa foho ani nechytaj a nedavaj uzavery ze je zla membrana. Potom aj tvoja otazke znie smiese ako sa dostat k membrane ako keby bol na svete len jediny typ kosacky. Az mam pocit na pozitie alkoholockych napojov pred onedom
@santos950 karburator je vec do ktorej ide hadicka z nadrze a lanko so spuste co zapina kosacku. Je to nova kosacka membrana bude ok, nema sa myslik preco pokazit
@sysell potom preco hapruju otacky? akoby aj mensie otacky boli ako predtym za nova, pustim motor kusok kosi a odrazu otacky na minimum niekedy uplne vypne motor
@santos950 ked je tam briks and stratton motor tak je vadna membrana karburatora.
Nad svieckou v plechu je vyrazeny kod motora. Odfotit a zobrat do mountfieldu. Membranu Vam predaju za 14 Eur 3 ma srobami vymenite a kosite dalej.
Svieckou to nieje tie v tom vydrzia aj 10 rokov :)
@santos950 keď je chytená membrana tak otáčky kolíšu hore dole. Osobne to vidím skôr na problém s palivom. Ale isto netreba meniť celý karburator. Daj to do servisu lebo ak ti nepomôže video tak sa do toho ani nepúštaj. Ono by to mohlo pokračovať : " ako dám dole ten nit s krížikom na vrchu?" :-D
Dobry den..chcela by som poradit.nejde mi nastartovat kosacaka..najprv len klesali otacky motora a teraz mi nejde nastartovat..sviecku som pozerala ta je ok.
@maja_majky_semrincova prvu vec v kosacke ked nestartuje treba dat cerstve palivo bez biozlozky. Bud natankuj na pumpe benzin bez biozlozky (oznaceny napr. E5 = napr 100 oktanovy) alebo skoc do rakuska, tam stale je bezne. Moja kosacka napr. tiez nestartuje, ak som ju otacal na bok a palivo mi oblialo filter, treba 1 den pockat. Ak nic, tak servis 🙂