Membrana karburatora

dobry den........ potrebujem sa dostat k membrane karburatora na benzinovej kosacke, chcem ju vymenit za novu, ako sa k tej membrane dostat? vdaka
Odpovedať
Na youtube máš kopec videi. Napr. https://youtu.be/yoc0ia8rwEE
Odpovedať
@milan209 ale tam to vsetko v anglictine a ja som uplny laik ani neviem kde ten karburator na kosacke je, len mam problemy s otackami na motore tak ma napadlo ze by to mohla byt membrana lebo podobne som to mal na malotraktore
Odpovedať
@santos950 bez urazky ak nevies kde je karburator na kosacke, na ktorej v podstate nic ine neni tak sa foho ani nechytaj a nedavaj uzavery ze je zla membrana. Potom aj tvoja otazke znie smiese ako sa dostat k membrane ako keby bol na svete len jediny typ kosacky. Az mam pocit na pozitie alkoholockych napojov pred onedom
Odpovedať
@sysell ja mam tuto AL-KO Classic 4.64 SP-S Plus
Odpovedať
@santos950 karburator je vec do ktorej ide hadicka z nadrze a lanko so spuste co zapina kosacku. Je to nova kosacka membrana bude ok, nema sa myslik preco pokazit
Odpovedať
@sysell potom preco hapruju otacky? akoby aj mensie otacky boli ako predtym za nova, pustim motor kusok kosi a odrazu otacky na minimum niekedy uplne vypne motor
Odpovedať
@santos950 neviem nevyznam sa do toho ak,chces pozri tenbkarburator ci neni zasvineny, asi to bude palivom, mozno staci vycistit..
Odpovedať
@sysell a da sa kupit aj novy karburator?
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 skontroluj najskor svievcku, vzduchovy a palivovy filter.
Odpovedať
@majkoj ok vdaka
Odpovedať
@santos950 ked je tam briks and stratton motor tak je vadna membrana karburatora. Nad svieckou v plechu je vyrazeny kod motora. Odfotit a zobrat do mountfieldu. Membranu Vam predaju za 14 Eur 3 ma srobami vymenite a kosite dalej. Svieckou to nieje tie v tom vydrzia aj 10 rokov :)
Odpovedať
@gkrivanek dakujem, pomohli ste mi velmi
Odpovedať
@santos950 keď je chytená membrana tak otáčky kolíšu hore dole. Osobne to vidím skôr na problém s palivom. Ale isto netreba meniť celý karburator. Daj to do servisu lebo ak ti nepomôže video tak sa do toho ani nepúštaj. Ono by to mohlo pokračovať : " ako dám dole ten nit s krížikom na vrchu?" :-D
Odpovedať
@milan209 no asi to dam do servisu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Dobry den..chcela by som poradit.nejde mi nastartovat kosacaka..najprv len klesali otacky motora a teraz mi nejde nastartovat..sviecku som pozerala ta je ok.
Odpovedať
@maja_majky_semrincova membrana karburatora, najcastejsia porucha u kosaciek
Odpovedať
Článok sa načítava...
@santos950 membrána karburátora nie je jediný dôvod, môže to byť napríklad aj znečistený vzduchový filter, uvoľnený regulátor otáčok a iné možnosti 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Vzduchovy filter som vycistila a nic😊
Odpovedať
Profilova fotka
Jedna sa o takuto kosacku
Odpovedať
Profilova fotka
@maja_majky_semrincova prvu vec v kosacke ked nestartuje treba dat cerstve palivo bez biozlozky. Bud natankuj na pumpe benzin bez biozlozky (oznaceny napr. E5 = napr 100 oktanovy) alebo skoc do rakuska, tam stale je bezne. Moja kosacka napr. tiez nestartuje, ak som ju otacal na bok a palivo mi oblialo filter, treba 1 den pockat. Ak nic, tak servis 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ci je normalne ze ked napumpujem benzin tak je toto cele nasiaknute benzinom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?