O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hĺbka bazénu
Bol som pozrieť u kamaráta ktory si muroval štandardný jeden a pol metra hlboký bazén. Následne na…
rkorba
Pred 4 rokmi
17
Vinyl vs. drevo
Ahojte, idem robiť podlahu na drevenom rošte ale neviem sa rozhodnúť či dám navrch OSB a na to vin…
radusko01
Pred 4 rokmi
2
Vyloženie hydraulickou rukou.
Neviete niekto poradiť, alebo lepšie povedané dať informáciu, či auto s klasickou hydraul…
matej_r
Pred 4 rokmi
5
Cim rezat klinker
Chcem sa informovat aky kotuc pouzit na rezanie klinkera aby ho nelamal pri rezani aj ked uplne s l…
profistavbari
Pred 4 rokmi
5
Nivelizácia podlahy, sadrokartón
Ahojte, chcel by som sa len uistiť či môžem vyliať nivelačku na podlahu ak sú steny SDK. SDK je ze…
storming74
Pred 4 rokmi
3
Nadstavba rd
Dobry večer, s mužom sme sa rozhodli nastaviť rodinný dvojgeneracny dom. Dole býva svokra, my hore…
chrobak7
Pred 4 rokmi
8
Podbitie OSB
Zdravim, rad by som sa informoval ohladom spravnej konstrukcie podbitia. Prikladam nakres, ako bud…
romiksk
Pred 4 rokmi
1
Koľko vás vyšla cena strechy, ak ste mali materiál?
Koľko Vás vyšla cena strechy, ak ste materiál mali. My sme dostali ponuku na 3200 EUR bez DPh a zda…
mart445
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
14
15
430
sponzor fóra
Plynový gril Lidl
Dobrý deň, prosím Vás má niekto skúsenosti s plynovým grilom z Lidlu? Poprípade je možné kúpiť dobr…
arkaz
Pred 4 rokmi
29
Ktoré priečky sú nosné?
Ahojte, viete mi z pôdorysu U-ckovych bytov napísať, ktoré priečky sú nosné v ľavom a v pravom byte…
marekp1504
Pred 4 rokmi
6
Strechari Nitra a okolie
Ahojte vie mi niekto poradiť šikovnú partiu strecharov z NR a okolia. Potrebujeme urobiť celú strec…
neila19
Pred 4 rokmi
1
Orientačná cena nadstavby rodinného domu
Ahojte, aká môže byť cca cena nadstavby rodinného domu (hrubá stavba) 200m2 ?
mart445
Pred 4 rokmi
6
Skúsenosti s firmou Oknoplast - Prešov
Ahojte Prosím názor alebo skúsenosti s oknami od tejto firmy? ;-) ;-) ;-) Dosť sa mi pozdávajú …
lubos_martak
Pred 4 rokmi
13
Semmelrock suprema
Ahoj.ma niekto dlažbu semmelrock suprema,farba sivo-hneda melirovana.mohli by ste pridat fotku.Diky
csibike9
Pred 4 rokmi
1
Kolko kamena pod zamkovu dlazbu
Dobry den, kolko centimetrov treba dat makadamu 0.63jky a potom na makadam kolko centimetrov toho m…
filip_pe
Pred 4 rokmi
2
Znalecky posudok_VYBERTE SI ZNALCA SAMI
Chcem len dat malu radu vsetkym, kto si robite posudok na hypoteku, nechodte do toho s nahodne vybr…
1stevo1
Pred 4 rokmi
16
Ako dlho schne poter?
Budeme davat betonovy poter koncom augusta,zaciatkom septembra. Staci,ak bude zriet do konca novemb…
raziel628
Pred 4 rokmi
16
Solárny panel
Máte niekto skúsenosti s týmto solárnym panelom? Ohreje to vodu v bazéne s priemerom 3m?
duzu
Pred 4 rokmi
5
Projekt vjazdu na pozemok
Dobry den Potrebovala by som poradit projektanta ktory by bol ochotny naprojektovat nam jednoduchu …
nika2004
Pred 4 rokmi
3
Terasa zo zamkovej dlazby
Ahojte. Je terasa zo zamkovej (tmava ostien black shadow) velky krok mimo? Mam 1 poznamku, vraj sa …
martuska2
Pred 4 rokmi
1
Kombinácia ryhovanej a točenej omietky
Zdravím... prosím nemá niekto na fasáde...na jednej stene... kombináciu dvoch typov omietky - ryhov…
maria_holasova
Pred 4 rokmi
1
Material, cena - teplovodne podlah. kurenie
Zdravim, mame uzitk. plochu 125m2, chcem sa spytat kolko Vas vysiel teraz material na teplov. podla…
tom329
Pred 4 rokmi
5
Podrezanie stareho rodinneho domu
Dobry den, hladame firmu ktora nam podreze cast nasho rodinneho domu. Dom je stary, podrezanie do z…
lupegri
Pred 4 rokmi
7
Firma na búraniev otvoru do nosnej steny
Dobrý deň prajem. Chceli by sme vyburat / vyrezať otvor do nosnej steny. Máme vybavené povolenie od…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
11
Komoda tmavý orech
Dobrý deň. Vie mi prosím niekto poradiť kde by som vedela kúpiť komodu vo farbe tmavý orech? Prešla…
luki7
Pred 4 rokmi
4
Máte niekto fasádu Weber HN2C? Ako to vyzerá?
Ahojte Chcela by som sa spytat či má niekto z vás fasádne farbu na dome weber HN2C a vedel by sem…
sima82
Pred 4 rokmi
2
Kúpeľňová doska na mieru, min. hĺbka 60 cm
Dobry den,zhanam dosku do kupelne pod umyvadlo,pracku,susicku(v jednom kuse ) v min.hlbke 60 cm.Pr…
akvi
Pred 4 rokmi
9
Môže byť s týmto problém? Zateplenie EPS
Ahojte, chcem vás poprosiť o názor začali mi zateplovať fasádu, 20cm EPS polyform, lepené na …
rkorba
Pred 4 rokmi
3
Nepochodzna strecha a fotovoltaika
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa dá na strechu umiestniť fotovoltaika aj keď je strecha nepo…
mgx
Pred 4 rokmi
3
Renovácia dreva na terase - aký je najlepší postup?
Zdravim, rada by som sa poradila ako zrenovovat toto drevo na balkone. Ma vrubky tak vobec neviem c…
maracana99
Pred 4 rokmi
1
2
36
1
2
…
871
872
873
874