O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rozostavana stavba
Dobry den Mam zaujem kupit rozostavanu stavbu domu bez supisneho cisla...stavba postavena ccav 90ty…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Dobrá firma -výstavba plotu a pokládka zámkovej dlažby
Dobry den,chcela by som sa opytat,ci niekto nema dobru skusenost s firmou na výstavbu plotu(murovan…
lailaveve
Pred 4 rokmi
3
Strácanie vody z bazéna po spustení filtrácie
Ahojte, sú tu nejakí bazénoví odborníci? Máme 3 roky zabudovaný keramický bazén s dvomi tryskami c…
lubomird
Pred 4 rokmi
9
Hladam majstrov na zateplenie na august / zaciatok septembra
Zdravim, su tu nejaki majstri, ktori zatepluju kvalitne na August - zaciatok Septembra tohto roka?…
wavrinecova12
Pred 4 rokmi
4
Predsieň -akobzariadiť
Dobrý deň, prosím vás, vedeli by ste mi poradiť ako zariadiť takúto predsieň? poprípade ma niekto p…
peky1984
Pred 4 rokmi
6
Montovany dom, top firmy
Dobry den , s priatelkou chceme ist stavat montovany domcek, nevieme sa rozhodnut medzi firmami,je …
igor256
Pred 4 rokmi
8
Ako zväčšiť kuchyňu v 3 izbovom byte (účko)?
Dobrý deň. Potreboval by som poradiť, ako zväčšiť kuchyňu v tomto byte? Rozmýšľali sme o prepojení …
haman85
Pred 4 rokmi
15
Skúsenosti s vŕtaými studňami týmito firmami
http://www.vrtystudne.eu/vrtanie-studni-o-nas a lacná voda FH STAV Dík
panco951
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Terasa zo smrekovcového dreva
Prave planujeme terasu... rozhodujeme sa medzi drevom a wpc. Dolezita je pre nas aj cena, kedze fin…
simaja
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
130
Skúsenosť s výrobcom okien PM Team s.r.o.
Pozdravujem, má prosím Vás niekto skúsenosti s výrobcom hliníkových a plastových okien/dverí firmou…
mirkamm
Pred 4 rokmi
7
Filtrácia do bazénov - kartušová alebo piesková?
Uvažujem nad filtráciami, kartušová alebo piesková? Zatial len do nadzemného bazéna ale o 2-3 roky …
hroma
Pred 4 rokmi
1
2
49
Pretlak elektriny popod cestu Orava
Ahojte, neviete o nekom, kto robi na Orave pretlacanie elektriny popod cestu? Ide o hlavnu cestu 1.…
daralbajda
Pred 4 rokmi
2
Plot pred domom
Dobrý deň, Práve riešime výber a stavbu plotu pred domom. Premýšľame nad okrasnym plotovym systémom…
duzu
Pred 4 rokmi
4
Prenajom lesenia
ahojte, koľko ste platili za prenajom lešenia na ca. 200 metrov štvorcových plochy na mesiac? je …
cukrik25
Pred 4 rokmi
5
30 cm privod vzduchu do kozubu?
Ahojte. Prosim Vas, krbar nam poradil, aby sme privod vzduchu do kozubu riesili dvoma kanalmi o roz…
ruren
Pred 4 rokmi
5
Classen megaloc
Polladali ste uz tuto podlahu? Teraz stym robim ale nejako sa mi nepozdava ten system,,ako keby to …
benjib98
Pred 4 rokmi
2
Ratanovy nábytok
Oplatí sa kúpiť ratanový nábytok s oceľovú konštrukciu? Ma niekto skúsenosť,koľko to vydrží či to n…
conroesk
Pred 4 rokmi
4
Isla cena prace tak hore?
Ahojte, kupili sme byt v povodnom stave a naplanovali sme si rekonstrukciu. Priznam sa, ze od zacia…
radovan255
Pred 4 rokmi
20
Prekládka a poloha plynovej prípojky
Mam plynovu a elektricku pripojku "na hranici" pozemku. Najma plynova zasahuje do miesta, kde bude …
insed
Pred 4 rokmi
9
Cena práce a materiálu hrubej stavby bungalov - 130m2
Ahojte, mám ponuku na realizáciu hrubej stavby zastavanej plochy 130m2 - bungalov. Včetne základov…
muska414
Pred 4 rokmi
16
Zaseknuté čerpadlo Gringer
Dobrý deň, potrebujem radu od skúsených... Máme namontované kalové čerpadlo s nožom od domu pripoje…
duzu
Pred 4 rokmi
1
2
34
Zber dažďovej vody do nádoby z čističky odpadových vôd
Prosím poraďte. Dostala som do daru sklolaminátovú nádrž aj s poklopom ktorá pôvodne slúžila ako pr…
benko3387
Pred 4 rokmi
7
Stromček altaclerensis golden queen
Dobrý deň Prosím vás ak je tu nejaký Záhradkár Poprosila by som o radu, pred troma týždňami sme si …
lenieta25
Pred 4 rokmi
14
Obklad 80x80 spary
Zdravim, môžem klast takúto dlažbu na minimálne spary? Alebo dať aspoň 2mm sparu? Mám 56 m2 obuvack…
zdenek_linart
Pred 4 rokmi
13
Mólo na vode
Ahojte, nemáte niekdo skusenost s mólom na vode mam pozemok pri mŕtvom ramene a chcel som si spravi…
zdennicio
Pred 4 rokmi
25
Čo je s trávnikom
Trávové pasy pokladali min rok na konci októbra. Teraz na jar trávnik takto spustol napriek koseniu…
obonka
Pred 4 rokmi
17
Smrad v kupelni kanalizacia zumpa
Dobrý den mam problém z odpadom stale mi smrdi v dome ale je to take divne raz smrdi v kúpeľni niek…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
10
Uchytenie hliníkovej pergoly
Dobrý deň, chcem sa opýtať ako uchytiť hliníkovu pergolu o podbitie montovaneho drevodomu, jedná sa…
sixito007
Pred 4 rokmi
8
Odtieň obkladu
Ahojte. Chcem sa informovať, ak by tu mal niekto foto kúpelni, kde je použitý obklad bledošedý v…
babennik
Pred 4 rokmi
7
Ako sa starať o bazén na začiatok
Poprosím o rady. Čo treba urobiť ako prvé keď napúšťame bazén, aká chémia sa tam dáva? A ešte jedna…
babennik
Pred 4 rokmi
10
1
2
…
869
870
871
872
873
…