Zaseknuté čerpadlo Gringer

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň, potrebujem radu od skúsených... Máme namontované kalové čerpadlo s nožom od domu pripojené na verejnú kanalizáciu vo fekaboxe... Každé 2-3 týždne sa stava, že toaletný papier sa upcha medzi nôž a čerpadlo sa zasekne.Vyhodi mi istič,musím čerpadlo vytiahnuť, odstrániť papier potocenim noža na spodku cerpadla a potom zase ide bez problémov. Neviem,koľko krát som riešil hladinu plavaku v žumpe,dal som ju podľa návodu,nepomohlo, polovičná hĺbka tiež nie,teraz je na samom spodku a tiež sa zasekava. Čerpadlo je značky Gringer.Neviete mi s tým dáko pomôcť. Ďakujem
Odpovedať
1
2
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@daralbajda @technik007 Páni, prajem dobrý deň, mrzí ma to ale keďže upozornenia evidentne nepomohli a musím pristupovať férovo ku každému nahlásenému príspevku, dostávate odo mňa finálne upozornenie. Ak sa situácia, t.j. urážanie, nadávanie, provokácie a zbytočné zahlcovanie diskusií dialógmi, ktoré iným v ničom nepomôžu, ešte raz zopakujú, budem musieť pristúpiť k ďalším krokom. A pre istotu po x-tý raz zdieľam aj naše Podmienky používania: http://www.modrastrecha.sk/rules Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň. Miška, 4nets team
Odpovedať
@michaelarecht ked už si mazala i mne tak potom všetkým ktorý neprispievali k téme, ja som nemal žiadnu nadávku v žiadnej diskusii
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?