O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zle položený obklad?
Zdravím, dnes nám obkladač vyškároval obklad a podľa mňa je to podstatne krivšie ako je norma. Ner…
dalaj
Pred 4 rokmi
1
2
48
Zelená voda v bazéne
Dobrý deň. Chcela by som poradiť, pretože si neviem radi so zelenou a zakalenou vodou v bazéne. Skú…
nella130
Pred 4 rokmi
12
Odkiaľ máte regály do špajze?
Prosím vás rozmýšľame nad tým či si regál dať vyrobiť u stolára alebo niekde za lacno kúpiť...chcem…
katat2
Pred 4 rokmi
26
Ochorenie alebo skodca na javore horskom?
Poprosim o radu,pred dvomi mesiacmi sme zasadili javor,pred tyzdnom sme nasli jeho listy ako keby z…
dalayla
Pred 4 rokmi
7
Anhydrit a sadrokarton
Zdravim, v stredu nám budú vylievať anhydrit, hlásia ďalšie dni pekne pocasie okolo 20 stupňov. Rea…
andrejito_zemanito
Pred 4 rokmi
14
Rura od digestora k rekuperacii
Dobry den, chcem sa opytat riesil niekto problem co s trciacou rurou od digestora k rekuperacii? Di…
danr
Pred 4 rokmi
11
Zberač dažďovej vody zo zvodu - skúsenosti
Máte niekto skúsenosť s niečím takýmto: https://www.shop.elkoplast.sk/zberac-dazdovej-vody-s-filtro…
johnny14
Pred 4 rokmi
6
Poraďte
Dobrý deň, ja len prosim o radu ci je mozne tam nieco postavit podla zakonov.......z jednej strany …
jan45
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Aké tepelné čerpadlo si vybrať?
aké máte skúsenosti s tepelnými čerpadlami VZDUCH/VODA, ZEM/VODA a VODA/VODA? staviame bungalow.pod…
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
187
Rozmiestnenie izieb, spotrebičov a nábytku
Ahojte. Keďže sa rozhodujem kde bude odtok, prítok, vypínače a zasuvky tak som si spravil orienta…
pukatchka
Pred 4 rokmi
10
Zateplenie a terasa nad predsieňou
Ahojte k domu je prilepená predsienka cca 4x3m, ktorej strecha tvorí terasu na poschodí. Je prís…
henry_sk
Pred 4 rokmi
17
Praca so silikonovym tesniacim tmelom
budem vdacna za kazdu radu, zatesnovali sme si kuchynsku linku sami, dopadlo to nie velmi dobre -…
dusantt
Pred 4 rokmi
18
Kamerový systém - rodinný dom
Ahoj banda, prosím Vás blíži sa nám to "prvé zarýpnutie bágra do zeme kvôli základovej doske". Ja u…
jp9
Pred 4 rokmi
31
Neodporucam tvarnice Duvar light dolomite
Urcite neodporucam duvar light dolomite , tvarnice su obite krive vlnovite absolutne nepresne jedna…
rado220
Pred 4 rokmi
16
Aky Kabel
čaute mam otazku potrebujem do drevarničky alebo neviem ako to inak nazvat, dotiahnut kabel od 400V…
kajo873
Pred 4 rokmi
12
Terran carbon + aku farbu odkapu a zlabov ?
ahojte aku farbu k tejto skridle ciernu alebo antracit ? Dakujem
pavel151
Pred 4 rokmi
4
Hydroizolácia pod dlažbu na terče
Dobry deň, hľadal som no konkrétne tento problem som nenašiel, mame vybetonovanu terasu okolo bazén…
spikerhc
Pred 4 rokmi
6
Kopana studna poklop
Ahojte Rad by som vedel ako najlepsie vyriesit poklop studne.Momentalne 100ka skruz trci 50cm nad t…
lukas_furo_dzurik
Pred 4 rokmi
5
Rozvody vody v nevykurovanom priestore
Pozdravujem. Poradite niekto? Mám dilemu, chcem urobiť automaticke napajanie vody pre zvierata co …
marek_bolcarovic
Pred 4 rokmi
1
Hrúbka asfaltovej izolácie
Zdravim , chcel by som sa tu spytat na hrubku izolácie na zaklady - IPA. Je dostat v roznej hrubke …
purplesticks
Pred 4 rokmi
29
Poškodená WC misa
Ahojte. Kupovali sme novú WC misu. Pri prebratí tovaru sme si nevšimli, že je obal roztrhnutý. Cca …
jean2
Pred 4 rokmi
26
Voľne stojaca vaňa - skúsenosti, plusy a mínusy
Ide len o dizajn, alebo majú tieto vane aj nejakú tú výhodu? Máte osobnú skúsenosť? Príp. foto pote…
ondrush
Pred 4 rokmi
1
2
36
Architekt zemplín
Zdravim, viete mi odporucit architekta, najlepsie okolie Michaloviec ? Dakujem
ivanka219
Pred 4 rokmi
1
Dlažba pri bazéne
Ahojte strecháči, chcel by som Vás požiadať o pomoc, neviete aká dlažba je použitá pri bazéne na ob…
kradino
Pred 4 rokmi
1
Je lepší na strop sadrokartón alebo tatranský profil?
Pôvodne sme mysleli že budeme dávať na stropy sadrokartón, len v obývačke kde bude galéria - teda o…
lusyc
Pred 4 rokmi
1
2
35
Strecha bez “previsov”
Zdravim stavitelia. Ideme stavat dom. Projekt uz mame. Len ma odhovaraju Tí, co ho uvideli skrz st…
kvietokmedovy
Pred 4 rokmi
12
Dilatacia
Ahojte,viete poradiť niekto kto sa vyzná?? Budeme riešiť lepenie dlazby,cez stred obyvacky nám ide …
karmenocka
Pred 4 rokmi
6
Prístrešok
Dobrý deň prajem. Chcem sa spýtať je toto bezpečné. Keď takto popraska stojka na prístrešku viď fo…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Pokladka dlazby na dilataciu
Zdravim, ako najlepsie polozit dlazbu bez priznania dilatacie? Jedna sa o dlazbu 60x60 a podlahove …
karmenocka
Pred 4 rokmi
13
Máte skúsenosti s oknami od Termika Martin?
Môžem poposiť o prípadné skúsenosti s touto firmou?
mesiac123
Pred 4 rokmi
13
1
2
…
868
869
870
871
872
…