Aky Kabel

čaute mam otazku potrebujem do drevarničky alebo neviem ako to inak nazvat, dotiahnut kabel od 400V skrini ale neviem aky kabel, bude stačit 3x2,5mm? chcem tam mat 2 svetla obyč led žiarovky a asi 2 zasuvky max 3, a 16A istič bude to stačit?, zasuvky max budu použivane na normalne veci vrtačka flexa a to je všetko.
Odpovedať
CYKY-J 3x2,5 je OK.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@milan_dzuris ja by som dal 5x2,5.... Nikdy nevies, mozno sa zide aj 400V zasuvka v buducnosti
Odpovedať
cukrik ok a este ako daleko kablom
Odpovedať
@vrajmantak to zadavatel nepisal
Odpovedať
hej ,ale dlzka patri k tomu
Odpovedať
@vrajmantak mne to nemusis vysvetlovat
Odpovedať
@milan_dzuris Nepíšeš aká vzdialenosť je medzi rozvádzačom 400V a tou "drevárničkou", podľa dĺžky kábla sa odvíja aj prierez kábla. A ako písali vyššie rovno by som tam potiahol 5 žilový, nikdy nevieš. Ďalej, vojde ti do tej "400V skrinky" ďalší istič 1pólový, ideálne 3pólový pre 3 fázy?
Odpovedať
@vrajmantak 15metrov čistych
Odpovedať
@kajo873 takto to už je dom postaveny v dome je normalne všetko hotove ale ešte zo skriny čo je v dome je natiahnuty kabel na 400v skrinu čo mam vzadu na dome a z tej skriny čo je vzadu chcem potiahnut 230v kabel 15 metrov
Odpovedať
@milan_dzuris Čo máš v tej skrinke, akým ističom je istená tá skrinka, akého prierezu je kábel vedený do skrinky? Ja by som to spravil tak, že z tej skrinky by som zo svoriek, kde je privedený kábel z domu odpichol taký istý kábel do domčeka. Ak nie sú volné svorky, treba doplniť a spojiť mostíkom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?