O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aká je primeraná cena za drevené schody?
Neviete mi poradiť, či je primeraná cena za samonosné drevené schody so 16 schodnicami a dreveným z…
zoroslav_pales
Pred 4 rokmi
1
2
59
Nové normy a predpisy v elektrotechnike
Ahojte kolegovia do popredia dávam novú už preloženú normu pre vykonávanie revízií na elektro in…
merak
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
204
2 TV na jednom settopboxe - ako ich zapojiť?
Zdravím. Nevie niekto ako zapojiť dva TV cez HDMI kábel tak aby sa mi duplikoval obraz? Kúpil som r…
duzu
Pred 4 rokmi
3
Nopová fólia + drenáž - ako postupovať
Zdravím Vás. Máme zaizolované vrchné tri DT základovej dosky styrodurom. Pre predstavu pridávam a…
raziel628
Pred 4 rokmi
7
Gepard 18/24 MOV - Low NOx nekondenzačný plynový kotol
Dobry den, chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s tymto kotlom: https://www.protherm.sk/pre-na…
poliacik321
Pred 4 rokmi
2
Vankuse a Paplony
Prosím vás odkial ste kupovali paplony a podusky a ste snimi spokojne?
tomis12
Pred 4 rokmi
2
Stavba chaty s 50 m² v extravilane
Ahojte, chceme stavat chatu na nasom pozemku s rozmerom 1000m². Chata bude 50 m² v extravilane. …
moratibru
Pred 4 rokmi
9
Tuje - choroba?
Nevie mi niekto poradit ci konce konarov nasich tuji napadla choroba alebo su spalene nedavnymi mra…
jakubfruni
Pred 4 rokmi
14
sponzor fóra
Strop suterenu pod chatou
Zdravim, konecne sa crta zaujimavy pozemok na chatu (chata je vyhliadnuta od Juhasz, Janek 3, rozme…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Plastove okna Incon vs Ri okna vs Stavel
Dobry den, konecne som sa rozhodol pre vymenu okien v byte. Precital som si tu viacero diskusii a n…
chcemokna
Pred 4 rokmi
1
Prekrytie jám cesta/chodník
zdravim, potrebujem zohnat železny plát na prekrytie cesty do cesty budeme rezat 1m2 potrebujem ho …
igor256
Pred 4 rokmi
10
Ako umiestnit dom na atypicky pozemok?
Ahojte, som uz zufala, tak som sa registrovala v duchu "viac hlav, viac rozumu". Mame atipicky poz…
halnas
Pred 4 rokmi
29
Steny
zdravim niekoho na sadrove omietky v byte vyrovnavacka mega krivych stien stropy kompletka dakujem …
andrejito_zemanito
Pred 4 rokmi
7
Z digestora na svetlo
ahojte, riesim taku vec,ze zo stropu ma kabel natiahnuty na digestor ale som sa rozhodol ,ze na mie…
m1stano
Pred 4 rokmi
6
Plechová búda pod vedením nízkeho napätia
Ahojte, na pozemok plánujem umiestniť plechovú stavebnú búdu. Žiaľ, kvôli svahovitosti, jediná mož…
lukino55555
Pred 4 rokmi
19
Sprcha Grohe Euphoria
Neviete mi niekto poradit? Kupil som si do bytu sprchu Grohe Euphoria. Byt je na 1.poschodi a vo vs…
caesar78
Pred 4 rokmi
1
Da sa vydlubat cast zakladov?
Mam v pivnici okno cca 90x45 na landscape (na lezaka). Nad nim je este kus betonu a potom zacinaju …
arcticcode
Pred 4 rokmi
6
Cim natriet drevenu fasadu - smrk?
Neustale omielana tema - fasadu mam nahodenu, cez zimu trosku chytla spravnu farbu a teraz by som j…
marcoy83
Pred 4 rokmi
13
Čistička je lepšia ako žumpa?
Ahojte, nemám v tejto problematike žiaden prehľad. Rozhodujem sa medzi čističkou a žumpou. Z môjh…
arcticcode
Pred 4 rokmi
15
Vymena okien KE. vyber cenovej ponuky
Dobry den, konecne som sa rozhodol pre vymenu okien v byte. Precital som si tu viacero diskusii a n…
chcemokna
Pred 4 rokmi
1
Hnojenie trávnika - zostane hnojivo v pôde po dažďoch?
Zdravím, v sobotu 10.10. som hnojil trávnik jesenným hnojivom. Momentálne už druhý deň prší a bude …
antonionr
Pred 4 rokmi
20
Je ponuka od banky záväzná?
Pekný deň, chcela by som sa spýtať na ponuku od banky. Chceli by sme kúpiť byt, financovať cez hypo…
pro_user
Pred 4 rokmi
22
Prírodné jazierko na kúpanie - výhody, nevýhody, náklady
Aké máte skúsenosti? Má ho niekto ? Poprosil by som Vás o výhody/nevýhody... a náklady. Za kaž…
radomel
Pred 4 rokmi
25
Zateplenie väzníkového krovu - vata alebo striekaná izolácia?
Zdravim, cim ste zateplovali vaznikovy krov? Davali ste aj vatu nebol problem to davat medzi tie la…
zanettle
Pred 4 rokmi
6
SAT a TV rozvod v dome
zdravim... chcem urobit rozvod sat a tv v dome tak, ako to je na obrazku...bude mi to fungovat? t…
matko291
Pred 4 rokmi
16
Solarny panel na ohrev vody
Prosim poradte.... rekonstruujeme RD a zvazujeme.ohrev vody na solarny panel .... kurenie bude podl…
samika
Pred 4 rokmi
30
Obklad porcelanosa
ahojte, prosím vás kde je možné kúpiť obklad porcelanosa taco oxford liston natural príp. cognac? M…
s1i1m1a1
Pred 4 rokmi
9
Sandrova omietka - malovanie / brusenie
Dobry den, chcela by som sa poradit , robili na sadrove omietky. Maliar ktoreho mal stavitel zaje…
winkysmile
Pred 4 rokmi
2
Čo hovoríte na túto práčku?
http://www.lacne-nakupy.sk/z-predu-plnene-predaj-bosch/wae-20465-by-pracka-pred-pl-bosch-115400 …
tinna1234
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
69
Co dat pod vyryvku?
Ahojte, hladam nieco vhodne, co by som mohol dat pod nafukovaciu vyryvku. Rozmyslam nad niecim bud …
betka8880
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
867
868
869
870
871
…