Prekrytie jám cesta/chodník

zdravim, potrebujem zohnat železny plát na prekrytie cesty do cesty budeme rezat 1m2 potrebujem ho prekryt železnym plátom cez ktorý budú jazdit auta par dni kym sa to nezakope, tak isto na chodnik potrebujem dat drevenne dosky, ma niekto nejaký typ kde požičať tieto platy? drevenne ešte teoreticky viem kupit ale železo by som si radsej prenajal 😄..diky za radu
Odpovedať
pre plech si zajdi na miestne srotovisko, nezabudni, ze musi byt dostatocne hruby a musi mat aj dostatocny presah aby bol unosny
Odpovedať
v nejakej pozicovni naradia mozno alebo za par eur na zbernom dvore keby najdes nieco take? 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@hucina zberny dvor napadol aj mna, ako nad tym som sa ani nezamyslala a neviem ani, ze by take nieco niekto v okoli zhanal
Odpovedať
@martinnitra to by chcelo aspon 20mm (2x1,5m) platnu a taku rucne ani nezodvihnes, radsej si pozic znacku a daj ju pred jamu
Odpovedať
@koloman55 to mu nikto nedovolí...
Odpovedať
@koloman55 cesta je jednosmerka
Odpovedať
@martinnitra jáj, no tak to by potom stačila aj 12mm platňa, ale tak či tak váha je nejakých 200kg pri rozmere 2x1m pokiaľ budeš robiť jamu, odstavíš cestu, alebo ako to máš vymyslené?
Odpovedať
@martinnitra ahoj, ako si poriesil tu rozkopavku? nas to caka dalsi mesiac. jedna sa o sukromnu cestu, za nami su dalsie 3 domy a jednu noc to musi ostat rozkopane. dolna suseda, ktorej sa to netyka, nema problem, aby nechali auta pred jej domom, kedze je to nasa spolocna ulica. len mam z toho stresy uz teraz.
Odpovedať
@leatea však sa porozprávaj s ostatnými. Možno im nebude vadiť keď to necháš tak. Zakryješ paletami aby tam nikto nespadol a hotovo. My sme to tak urobili (na 3 dni 😁)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?