Montovany dom, top firmy

Dobry den , s priatelkou chceme ist stavat montovany domcek, nevieme sa rozhodnut medzi firmami,je ich na trhu vela, hladame dobru firmu pomohli by nam vase skusenosti, kto vam staval domcek ake su + popripade - ?? 🙂
Odpovedať
https://www.modrastrecha.sk/forum/cat... Mozes studovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame montovany drevodom, ak by si chcel nieco vediet kludne si mozeme napisat 🙂 Isli sme do tohto riesenia z viacerych dovodov, aj kvoli rychlosti, ze za par mesiacov mozes byvat a tiez aj preto, ze je to ekologicke a zdrave byvanie. Pri dreve je super to, ze je to prirodny material, ktory dycha 🙂 A ked ide o vyber firmy, tak to da zabrat, my sme si porovnavali, zistovali, ale ten cas co sme do vyberu investovali sa vyplatil.
Odpovedať
@hosmanikova boze moj taketo keci... Akoze prepacte ale: "drevo dycha" "zdrave byvanie".... ekologicke to je, to ano, ale tieto sprostosti fakt neberte do uvahy. Nehovoriac o tom, ze ak mate difuzna uzatvoreny dom tak to co pisete je maximalne vtipne.
Odpovedať
Profilova fotka
@igor256 Kazdy nech stavia na com chce, ja som napisala ako to bolo u nas 🙂 Ak mas inu skusenost tak ju kludne napis 🙂
Odpovedať
Osobnú skúsenosť nemám, ale firma Mipav je super, ústretoví, šikovní, precízni majstri. majú veľa práce, robia po celom Slovensku a fakt je veľký záujem.
Odpovedať
@hosmanikova osb naozaj velmi “nedycha”. A od dreva to ma tiez dost daleko...
Odpovedať
@hosmanikova ale tu nejde o skusenost ale o to, ze trepete sprostosti. Tie reci o dychani su mimo. Drevo (najma KVH) uz davno "dodychalo". Nehovoriac o tom, ze je vacsina montovanych domov obalena v igelite (tym ich nekritizujem, to je spravne). Jasne, ze je to rychle. Je to aj ekologicke - kvoli obnovitelnemu zdroju materialu. Zdrave byvanie je v takom dome, ktory je dobre izolovany, nie je v nom prilis nizka alebo vysoka vlhkost, nie su tam plesne - toto splna kazdy (spravne urobeny) novy dom. Bez ohladu na to, ci je murovany alebo dreveny atd.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?