O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Mokra stena
V rohovej izbe (sever-vychod) paneloveho domu nam zacala zrazu moknut polovica steny. Ked vonku prs…
everdene
Pred 4 rokmi
18
Samonostna alebo kolajnicova brana
Dobry den. Chel by som sa opýtať na vás názor aké máte skusenosty s bránami (Liptov). Chcem 5m bra…
chrobak7
Pred 4 rokmi
14
Cim zalepit dieru v ohreve bazena?
uz som zufaly tak sa spytam aj tu, mozno dakto daco rozumne poradi... v solarnom ohreve bazena som…
y2k
Pred 4 rokmi
25
Samonosna brana
Dobrý deň, prosím odkiaľ máte samonosnu bránu? Ako ste spokojný? Dajte prosím vedieť. Prípadne fot…
silvuska222
Pred 4 rokmi
3
Šedohnedá farba podľa NCS interiérová na steny
Ahojte, idem si po radu, ak by mi niekto pomohol, poradil, súradnice z NCS pre šedohnedú farbu, re…
zuzana3040
Pred 4 rokmi
1
Slovaktual OPTIM ?
Ahojte, prosím vás aký je váš názor/skúsenosť na plastové okná Slovaktual OPTIM trojsklo ? Ďakujem…
rives
Pred 4 rokmi
3
Ako sa vŕta studňa svojpomocne?
Ahojte , vrtal si už niekto studňu svojpomocne? Vodu potrebujem iba na závlahy, a láka ma urobiť to…
paulus33
Pred 4 rokmi
20
Zápach mokrej omietky a chrenovy puch pri jednej izbe
Ahojte, idem si po radu ohľadne nasledovneho: bývame v 3i byte panelákovom, pred cca 2 rokmi sme sa…
pastierik
Pred 4 rokmi
5
sponzor fóra
Rýchlovarná kanvica
Ahojte máte rýchlovarnu kanvicu keď je indukcia?rozmýšľam že kúpim pekný čajník namiesto rýchlovarn…
svetlanik3
Pred 4 rokmi
21
Ako doladiť kuchyňu
Ahojte. Vybrali sme si kuchyňu lesklu Satin. Potrebujeme doladiť všetko - prac.dosku, drez, podlahu…
svetlanik3
Pred 4 rokmi
15
Ktoru farbu dlazby k domu?
Zdravim! Ktoru dlazbu by ste zvolili na chodnik k domu? Viem, ze sokle mame sive a prvoplanovo by s…
svetlanik3
Pred 4 rokmi
12
Byť na vyvýšenom prízemí
Ahojte, prosím býva niekto v byte na vyvýšenom prízemí? Máme možnosť kúpiť byt, na vyvýšenom prízem…
eno32
Pred 4 rokmi
14
Musim platit celu dan za byt, ktory prave predavam?
Prisla mi od mesta vyzva na zaplatenie dane za byt na rok 2021. Aktualne som v procese jeho predaja…
eno32
Pred 4 rokmi
10
Lemovka okolo bazéna
Ahojte... Poraďte čo použiť ako lemovku bazéna. Hľadám niečo v prijateľnej cene. Hrúbka max 3cm nak…
minoj28
Pred 4 rokmi
5
Zateplenie medeneho potrubia na streche
Ahojte. Cez rovnu strechu domu (vo vystavbe) mame vyvedenu 110ku ruru ako prestup pre kable (koax, …
poliacik321
Pred 4 rokmi
2
Vrtanie soklovych list
Dobry den, zvazujem kupu vrtacky, chcel by som sa spytat ci pre moje obcasne vrtanie a skrutkovani…
kajo873
Pred 4 rokmi
17
Americká chladnička LG má ju niekto?
Prosim ma niekto tuto chladničku? Ako ste spokojný? Potrebovala by som vedieť kolko cca maju dlzku …
wavrinecova12
Pred 4 rokmi
2
Drevo na krov
Dobrý deň, aký druh dreva ste volili na priznaný krov? Mám mať smrek ale bojím sa živice a predsa t…
chilim
Pred 4 rokmi
4
Drevohlinikové okná Pražák
Zdravím rad by som sa opýtal či nemáte niekto skúsenosti s firmou Pražák ??? Nejak som nenašiel moc…
peter_brunai
Pred 4 rokmi
6
Drevená terasa - áno či nie ?
Ahojte . Robíme novostavbu RD a potrebujeme vybagrovat základ pod terasu. Lenže my sme od začiatku …
leilak1
Pred 4 rokmi
14
Dá sa urobiť podrezanie domu, aj keď sa v ňom býva?
čaw,, prosim, da sa podrezat dom aj ked sa v nom býva ?.. .. ci to podrezavaju az tak vysoko ako je…
samson196
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
69
Navrh prirodnej zahrady v okoli KE
Ahojte, mate tip na niekoho, kto by nam v okolo Kosic vedel urobit kompletny navrh prirodnej az per…
strelnica
Pred 4 rokmi
1
Tepelné čerpadlo ZA,MT,BB
Ahojte strecháči chcel by som sa opýtať na nejaké firmy v Za prípadne MT,BB ktoré montujú TČ a máte…
3petka
Pred 4 rokmi
4
Kanalizacna pripojka - Presov
Ahojte, viete mi poradit niekoho pripadne nejaku firmu z okolia Presov, ktora robi vykopove prace a…
majster248
Pred 4 rokmi
1
Máme v dreve na streche červotoča?
Dobrý deň, na dreve v streche máme "toto" - viď obrázok. Viete mi prosím niekto povedať z čoho to j…
onka
Pred 4 rokmi
10
Podlahové teplovodné kúrenie
Ahojte. Chcem sa informovať koľko ste platili vy za podlahové teplovodné kúrenie (bez kotla) Koľko …
mgx
Pred 4 rokmi
6
Rovná strecha - bungalov
Dobrý deň, plánujete niekto v blízkej dobe stavať bungalov s ROVNOU STRECHOU? My sme totižto chce…
moravsky
Pred 4 rokmi
10
Máte skúsenosť s podrezaním starého domu?
Ahoj, opravujeme 40-ročný dom, má niekto skúsenosti s tzv, podrezávaním vonkajšieho múru kvôli izol…
samson196
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
202
Vŕtaný trativod (vsak) ?
Dobrý deň, Rád by som sa poradil s niekym, kto má skúsenosti s vŕtaným trativodom. Dokončujeme stav…
jan45
Pred 4 rokmi
29
Obkladač na kúpelňu - Trenčín, Ilava a okolie
Dobrý deň, viete niekto odporučiť super kaličkára na kúpelňu ide nám o ozaj profi človeka čo spraví…
tenis77
Pred 4 rokmi
4
1
2
…
874
875
876
877
878
…