O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Upratovanie spoločných priestorov v bytovke
Žijeme piatym rokom v bytovke. Je nás tu 8 bytov, my máme tú smolu, že sme 1.NP (vyvýšené prízemie)…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
14
Info pred stavbou domu
Ahojte strechaci, mame sa prvy krat stretnut s majitelom stavebnej firmy za ucelom stavby bungalovu…
michal_66
Pred 4 rokmi
7
Vetracia mriezka
Zdravim vas ludkovia. Mozete mi poslat fotky ako mate namontovanu vetraciu mriezku na streche? Moja…
jfec
Pred 4 rokmi
1
Značka Bojlera
Ahojte, prosím, kde na bojlery nájdem značku a litre? Zo štítka podľa čísla mi na googli nič nenašl…
zdenka1975
Pred 4 rokmi
8
Pozemok a geodeticky plan
Dobry vecer.mam pozemok ale mame jeden dvor ktory je rozdeleny.neni vytyceny ale vieme ze su rozmer…
brano1980
Pred 4 rokmi
11
Krycia plachta na trampolinu.
Ahojte používa niekto ochrannú plachtu na trampolínu? Zaujíma iba či sa to oplatí, ako ju ide zaloz…
kasmo
Pred 4 rokmi
6
Vetranie v špajzke
Ahojte, prosím Vás, tí, čo nemáte okno v špajzi, ako máte vyriešené vetranie? Už ideme zatepliť, …
hosmanikova
Pred 4 rokmi
7
Skusenosti s vidaXL
ahojte, pls mate niekto skusenosti s obchodom vidaXL? vyhliadla som tam nejake veci do zahrady - v…
fillo_kiko
Pred 4 rokmi
13
sponzor fóra
Rezervačný poplatok
Prosím koľko percent sa platí rezervačný poplatok za byt v percentách?
fillo_kiko
Pred 4 rokmi
6
Granitový drez čierny
Prosím poraďte s čím vyčistiť tmavý granitový drez. Ostávajú mi stále fľaky aj keď vytriem drez do …
sucho_22
Pred 4 rokmi
15
Stavebny dozor Košice ,Košice okolie
Dobrý deň , odporučte stavebný dozor , Košice , Košice-okolie
joao1
Pred 4 rokmi
2
Žltý trávnik
Ahojte, koncom marca keď boli prvé teplá sme zasadili trávnik Barenburg Supersport, startovacie hno…
mamato
Pred 4 rokmi
18
Čo ak sa murári sekli a základy sú zle zaliate?
Zhanam info,rady... staviame a murari sa sakra sekli a zaklady su zaliate nakrivo...... tvarnice s…
marek_bednar
Pred 4 rokmi
1
2
32
Aku protismykovost dlazby na terasu a okolie domu?
Ahojte. Aku minimalnu protismykovost dlazby by ste zvolili na terasu a okolie domu? Chceme bezne ke…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Individuálny projekt priamo od stavebnej firmy alebo architektonického štúdia?
Je podľa vás dobré dať si vypracovať individuálny projekt priamo u firmy ktorá bude stavbu aj reali…
babi32
Pred 4 rokmi
2
Kedy musi is elektromer na plot
Dobry den, riesim dilemu, idem menit strechu, ktoru mi vsetci odporucaju nechat v povodnom tvare(zb…
megdesign
Pred 4 rokmi
18
Kolaudácia bez zateplenia - je to možné?
Dobrý deň, prosím Vás, chcem sa opýtať, že či máte niekto skúsenosť s kolaudovanim stavby zatiaľ be…
ecuk
Pred 4 rokmi
25
Trativod na malom pozemku
Dobry vecer,uz som si precitala vela diskusii ohladne trativodu a riesim otazku,ako daleko ma byt o…
jan45
Pred 4 rokmi
13
Dlazba -Presbeton kombi piano
Ahojte, ma niekto z vas tuto dlazbu pri dome a okolo domu? Domcek ma bielu fasadu, antracit strecha…
myska112
Pred 4 rokmi
2
Veľkost prekladu nad garazovou brabou
Dobrý deň Chcem sa spýtať Mame postavenú garáž 6x7 9 radov porfix 250 Garážový otvor je široký 5 …
dasa_66
Pred 4 rokmi
5
Rozšírenie vodovodu cena
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť koľko by stálo rozšírenie verejného vodovodu pozdĺž budúcej u…
chrobak7
Pred 4 rokmi
18
Stavebna firma - Bratislava
Ahojte, viete mi prosim odporucit stavebnu firmu v okoli Bratislavy? Islo by o stavbu murovaneho, p…
faro1234
Pred 4 rokmi
17
Kosačka Ego Power+
Ahojte, Niekto zo skusenostami s kosačkami aku-Ego Power+,zvazujem jej kupu.dakujem
mv1986
Pred 4 rokmi
1
Zmäkčovač vody ZM-Work 30-skusenosti?
Ahojte, nema niekto skusenosti s tymto zmakcovacom tvrdej vody, prosim? Dakujem
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
1
Šúchaná fasáda - nepekné detaily
Však sa nemýlim, že by nemala vyzerať takto? Vôbec nie je pekne zašúchaná, vyzerá to akoby po stene…
profistavbari
Pred 4 rokmi
1
2
32
Hľadám partiu na základy domu v okrese Trnava
Hľadáme niekoho, kto by nám urobil základy na dom v Smoleniciach (okres Trnava) za normálnu cenu, p…
bellatrix27
Pred 4 rokmi
24
Tehlovy obklad Rustique
Ahojte, ma niekto z vas tehlovy obklad od firmy Rustique? Ak ano, mohli by ste mi prosim napisat do…
leontina13
Pred 4 rokmi
2
Gabion = obrubník k zamkovej dlažbe?!
Zdravím, chcel by som sa spýtať, idem robiť zamkovú dlažbu pod auto - po bokoch mám betonové panely…
barby_17
Pred 4 rokmi
1
Ako spevniť trávnik
Ahojte, poraďte prosím ako spevniť sadeny trávnik. Sadili sme semiackom do prekyprenej pôdy, len sm…
markus67
Pred 4 rokmi
4
Aký krb?
Dobrý deň, vedeli by ste mi odporučiť odkiaľ kupovať krb, poprípade aj značku? Chceli by sme rohový…
nemcek
Pred 4 rokmi
29
1
2
…
876
877
878
879
880
…