Koľko vás vyšlo podlahové kúrenie?

Profilova fotka
Poprosim Ak mate niekto v pamati kolko vas vysla podlahovka.. kolko m2 podlahy, kolko materialu, ci vam robila firma, svojpomocne, kotol... kolko vas skratka stala podlahovka.... Mame ponuku cca na 6000eur (komplet material+kotol) Úžitková plocha domu cca 135 m2.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto prosim ta rovno mi posli kontakt lebo ja mam raz taku ponuku :-S ]-( :-N
Odpovedať
to by aj mna zaujimalo :) andyfoto to mas v tej cene aky kotol?????lebo cena je bez prace a mne sa to vidi akurat ked si pomyslim kolko dali znami za podlahovku v bungalove.inak ta cena zalezi od vela veci-ci bude anhydridovy alebo cementovy poter,kari,ake hadice,polystyren atd atd.mne to zatial podla mojich vypoctov vychadza na 106m2 uzitkovej plochy na 10tis eur aj s kondenzacnym kotlom-material,robota,kotol,poter.
Odpovedať
Profilova fotka
nas stala 9 tis, ale bola v tom aj voda rozvody a vsetko okolo toho.. proste voda, kurenie plyn, kotol so vsetkym........ uzitkova plocha 160m + pivnica je jeden radiator a rozvody na vodu....
Odpovedať
Profilova fotka
@tiger16v nemyslel som aj poter.. bez poteru, maju nam to robit po znamosti, kondenzacny kotol (nevyznam sa v tom aky presne), na karirohoze kladene...a cena je komplet za robotu material aj kotol
Odpovedať
Profilova fotka
hej, aj my bez poteru.. poter to robia iní majstri....to v cene nebolo kotol mame tiez kondenzacny
Odpovedať
Nás podlahovka okolo 170 m2 plus dva radiátory koráda do kúpelne a dva rozvádzače vyšla 4000 Eur práca aj matroš Kotol dodávala firma od tepelného čerpadla a rozvod vody bol zvlášť mám pocit 8-)
Odpovedať
v pohode je to cena si myslim...aj ja by som najradsej daval na karisiete...neviete niekto co je cenovo vyhodnejsie???na karisiet alebo original polystyren s tymi ,,kanalikmi´´ na hadice???na tento polystyren musi ist este karisiet?
Odpovedať
@tiger16v jednoznačne upevnenie na karisieť je lacnejšie vygooglite si, čo stojí 1 m2 tej štuplíkovej dosky :-) - v tom prípade ide kari nad rúrky (ale nie, ak poter je anhydrit)
Odpovedať
Uz som to zistil :) fuuuuuuu...ale ta doska sa mi aj tak zda trosku lepsia a to v tom ze ked sa do nej vlozia hadice tak pri potere sa po nich neskace a tym padom sa ani neposkodia co pri kari je velka praavdepodobnost,nie????ako to je????
Odpovedať
@tiger16v My sme mali položené na rúrkach dosky, tie roznášali hmotnosť, nechodilo sa priamo po rúrkach
Odpovedať
cize by sa nemalo nic stat?????este nieco by som potreboval vediet:mam v projekte skladbu podlahy 15cm a neviem ako by to bolo najlepsie urobit-teda kolko polystyrenu a aky poter...kedze je podlaha len 15cm chcel by som tam dat nejaky kvalitny podlahovy polystyren aby som dosiahol co najvyssi tepelny odpor.
Odpovedať
Profilova fotka
@tiger16v systemove dosky nam povedali ze su "krajsie" a lepsie sa s nimi pracuje, inak nemaju ziadnu vyhodu nad kari. Ze este sa dokonca musi inak davat na spodok polystyren kedze tieto systemove dosky maju v roznych vyskach a nad to musi ist ta ista vrstva poteru ako pri kari .. ze je to nejaka mensia skor nevyhoda, neviem presne.... Ale som zvedavy na dalsie priklady kolko to koho stalo
Odpovedať
Článok sa načítava...
sorry andyfoto ze som sa ti takto votrel do temy ale nechcel som novu zakladat :)
Odpovedať
@tiger16v V tom prípade treba použiť EPS 150 S... vyjde to na cca 8-10 cm izolácie, čo nie je žiadna sláva. Potom jedine izolovať základy zvonku.
Odpovedať
napr. moj znamy si to dal robit firme a na komplet aj s kondenzacnym kotlom viessmann a poterom-cementovym dal nieco okolo 13tis.ma dvojpodlazny dom a obytnu plochu 65m2
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr tak tak aj my davame 150S ... by som neveril ake je to tvrde
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@tiger16v my mame tiez len 15 cm na podlahu :-| mame zatial polozeny polys 8cm a kari, buduci tyzden sa budu davat rurky, cca 5,5 poter
Odpovedať
Profilova fotka
pls vratme sa k teme.. potrebujem zistit cenu ci ano alebo nie za ponukanu hodnotu :)
Odpovedať
@tiger16v podľa projektu robte, najlepšie je rátať s bet. poterom cca 6-7 cm
Odpovedať
@andyfoto podľa toho, čo v tom je, to sa ťažko takto všeobecne vyjadriť
Odpovedať
@andyfoto mas len jednu cenovu ponuku?
Odpovedať
Profilova fotka
@tiger16v kari rohože su lacnejsie, a uchytava sa to stipcami na ne.. polystyren je pod nimi.... nemyslim, ze sa tam ma co poskodit.... ved tie trubky su riadne tvrde :) A dalo sa medzi nimi v pohode behat, aj poterari to zvladli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tiger16v iba jednu od toho znameho... preto som chcel vediet ci zobrat toto alebo radsej skusit hladat dalej
Odpovedať
ok,cital som o tom dost a stale mi to vychadza na tie kari polozit-tak uz asi nebudem spekulovat :)inak kolko ma ta EPS 150s tepelny odpor????nebolo by lepsie pouzit na spodnu cast styrodur a druhu vrstvu EPS 150s-napr. 6cm a 3cm????dalo by sa to tak spravit????
Odpovedať
@andyfoto no ja si chcem dat spravit aspon 3ponuky ajked mi to ma tiez znamy robit :)
Odpovedať
@katrin21 ale ak na ňu stúpi 100-kg chlap (alebo žena), tak sa preliači a zlomí
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr no ale to sa moze stat aj pri systemovkach.... ale v pohode sa dalo medzi ne behat :) moj ma 94 a zvladal to :)
Odpovedať
@tiger16v styrodur do podlahy je zbytočný luxus to už radšej dať šedý podlahový a Styrodur v hr. do 10 cm dať na základy ako si vyrátate hodnotu U: lambda / hrúbka
Odpovedať
@katrin21 jasné, prasa pokazí, šikovníček zvládne
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?