O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Čo napadlo hrušku?
Zdravim, dnes som si všimol na hruske takýto koniec konarika. Muselo sa to stať od večera do rána. …
adam_nemcek
Pred 3 rokmi
5
Čo napadlo slivku?
Ahojte. Vie prosím niekto, čo napadlo slivku? Kmeň mal v priemere asi 6 cm, mala pár neduzivych plo…
aandrea99
Pred 3 rokmi
1
Zvuky chladiva v trubkach klimatizacie
Dal som si namontovat klimatizaciu. Dal som si ju na chodbu, takze je tam dost dlha trasa medzi vnu…
toky1
Pred 3 rokmi
14
Kolaudácia
Dobry den. Existuje niekto kto vybavi za nas papierovacky a urad ohladne kolaudacie? Dakujem
martin2710
Pred 3 rokmi
20
Krb , velkost obstavby
Ahoj. Je tu niekto kto vie poradit ci mozem dat velkost krbovej komory ( 40 cm zakrbom a 25 po boko…
duzu
Pred 3 rokmi
4
Dub halifax
Prosím Vás akú podlahu ste použili k nábytku v dekore dub halifax,budeme mať linku biela lesklá plu…
borisss
Pred 3 rokmi
8
Drolivy beton na doske - ako vyrobit cementove mlieko/pacok pred dlazbou?
Ahoj, betonoval som platnu pod zahradny domcek, snazil som sa poctivo aj beton premiesat, aj davat …
zefe
Pred 3 rokmi
9
Projekt komina+teplovodneho krbu (doplnkove kurenie)
Ahojte, hladam niekoho na vytvorenie projektu komina a krbu znacky Edilkamin. V podstate teplovodn…
luki211
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Rekonštrukcia bytu Žilina
Ahojte, viete mi poradiť niekoho šikovného na prerábku 1-izbového bytu v Žiline? Chceme prerobiť kú…
ttmarek
Pred 2 rokmi
4
Je toto ukončenie cd profilu v poriadku
Zdravím budem robiť sadrokartónový rošt a prvé profily pôjdu v tom smere ako krokvy a budú ukončené…
igor256
Pred 3 rokmi
3
Axor skusenosti
Dobry den, mate tu niekto skusenost so stavebnou firmou Axor? Planujeme ich oslovit a hladame recen…
jonathangaz
Pred 3 rokmi
1
Doondená rekonštrukcia
Dobrý deň. Neviem či by mi vedel niekto pomôcť, ale už neviem kam sa obrátiť. V bytovke a pred vcho…
jaro_67
Pred 3 rokmi
10
Kosačka ide-neide
Pozdravujem. Ešte predtým ako mi ostane posledná možnosť, a to servis, popýtam sa na problém s kosa…
lukypukykuky
Pred 3 rokmi
19
Znalecky posudok vyrazne nizssi ako predajna cena bytu.
Dobry den. Po rokoch setrenia som sa konecne ocitol v bode ze mam dostatok financii na kupu bytu …
andreah25
Pred 3 rokmi
17
Kupelna-cena
Kolko je normalna cena za kupelnu? Myslim len pracu. Steny su rovne, je tam urobena elektrika, voda…
frantisekca
Pred 3 rokmi
12
Epoxidova sparovka
Moze sa davat epoxidova sparovka, ak bolo na dlazbu pouzite flexi lepidlo? Ake mate skusenosti s e…
yakuza
Pred 3 rokmi
31
Napučaná OSB
Ahojte. Dajako mi zmokli OSB dosky a napučali trošku. Dajú sa použiť na strechu garáže, či už je po…
peter977
Pred 3 rokmi
6
Ako vymeniť strop ?
Zdravím, My potrebujeme vymeniť tie stropné dosky , ale na nich je cca 15cm hliny a teraz neviem ak…
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
Plyn, drevo a solar- ako zosuladit?
Zdravim, mam 40 rocny dvojpodlazny nezatepleny dom v radovej zastavbe. Kurenie zabezpecuje kombinov…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Zateplenie cena
Ahojte, prosím vás. Viete niekto aktuálnu cenu zateplenia za m2 ? Jedná sa mi o cenu práce + lešeni…
babadook
Pred 3 rokmi
1
FVE do novostavby
Ahojte, poraďte prosím firmu na návrh fve do novostavby. Poprípade postnite vašu zostavu +skúsenost…
dexter89
Pred 3 rokmi
15
Opodstatnená zľava?
Rodinný príslušník stavia a predáva rodinné domy. Mali sme dohodu, že nám predá rodinný dom s poze…
petersd
Pred 3 rokmi
1
2
41
Liatinove radiatory
Ahojte, idem si po radu. Prerabame starý byt a rozmýšľame ci mame nechať staré liatinové radiatory …
zuzana_dobronova
Pred 3 rokmi
23
Paska na okno
zdravim. chcem vás poprosiť o radu. mame teraz vymenene okna - pôvodne drevené za plastove. je to s…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
2
Ako na parozabranu pri venci?
Nedá sa mi montovat UD profil, resp. SDK pod veniec a bude mi vidiet cca 10 cm z venca. Ako sa …
vladohe
Pred 3 rokmi
14
Kontrola stien
Zdravím, pre niekoho blbá otázka ale hovorí sa kto sa nepýta nezistí 🤣 . Idú nám montovať dom - pan…
di_en
Pred 3 rokmi
3
Moja skusenost s AV-House Orava
Zdravim Vas. Chcel by som sa s Vami podelit o moju osobnu skusenost s firmou AV-House z Oravy a maj…
brizzolit
Pred 3 rokmi
1
2
50
Kameň vápenec pod tuje
Dobrý deň, môžeme vysypať pod tuje na čiernu fóliu vápenec? Neuškodí im to? Ďakujem za rady :slight…
exponent
Pred 3 rokmi
4
Škodca na okrasných kvetinach
Dobrý deň, na kvetinach mám nejakého skodcu, no nie je ho vidno, proti slimákom sme dali modré gra…
mtn
Pred 3 rokmi
1
Splyňovací kotol a akumulačná nádrž
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť ohľadom kúpy splyňovacieho kotla a akumulacnej nadrze. V prvom r…
igor20030
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
446
447
448
449
450
…