Doondená rekonštrukcia

Dobrý deň. Neviem či by mi vedel niekto pomôcť, ale už neviem kam sa obrátiť. V bytovke a pred vchodom nám firma kládla novú podlahu. Položili ju hrozne, podlaha sa na krajoch odlamuje, betónovali nový nájazd a špárovacia hmota sa tam oddeľuje. Vyzerá to, že tak do 2 rokov sa aj celý nájazd oddelí. Ešte pred odovzdaním diela sme obyvatelia spísali petíciu proti tomu, ale samozrejme nikto s tým nič nerobil a bývalá predsedníčka prebrala stavbu bez výhrad. Je možné ešte niečo proti tomu robiť? Reklamáciu nám neuznali s tým, že to bolo prebraté a peniaze vyplatené. Nevravím, že sa po tom nedá chodiť, no dali sme za to dosť peňazí tak prečo sa máme pozerať na niečo takto odfláknuté. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
@ivanakorcok to vyzera vazne dost zle, nechapem takychto "majstrov", ked si clovek za nieco zaplati. ja osobne by som to riesil opatovne s firmou, pripadne sa vyhrozil, ale neviem, ci sa nieco taketo da riesit sudnou cestou.
Odpovedať
Jej sa nieco prihodilo, ked toto prevzala? Hanbil by som sa to vobec odovzdat a nechat po sebe nieco taketo. Si musela na tom pekne uliat bokom.
Odpovedať
@ivanakorcok opraviť a náklady zosobniť géniovi, ktorý toto prebral s čistým svedomím.
Odpovedať
tu pomoze iba klat a sekerato boli babraci-dnesna rychla doba........
Odpovedať
Profilova fotka
Takuto robotu prebrala? A este ich aj vyplatila? A za peniaze vas vsetkych, hej? Amen.
Odpovedať
@ivanakorcok spraviť nad to veľký billboard na stenu že toto tu robila táto firma. a poslať im to, aby vedeli akú reklamu si robia... sami sa ozvú že to chcú opraviť.
Odpovedať
Ja som prebral topánky v obchode a potom som zistil,že nie sú OK. Znamená to že už ich nemôžem reklamovať? Máte správcu či iba spoločenstvo? Napísať a doporučene zaslať reklamáciu a nedať sa odbiť. Nech sa k reklamácii vyjadria, či už tak alebo onak. Až po ich vyjadrení, alebo márnom uplynutí zákonnej lehoty môžete podniknúť ďaľšie kroky.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanakorcok urobte kroky podľa dodok, záručná doba plynie.
Odpovedať
@lrdk praveze ak je to este "v zaruke" tak do toho nerypat a riesit to inou cestou. takto by si do toho zatiahol a uz by neuznali absolutne nic.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?