O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Výkvet
Je toto podla Vas len vyzrazane vapno alebo je to sposobene z venca?Bude to robit galibu ak to zate…
gaspi25
Pred 3 rokmi
1
Firma na prerábku bytového jadra TN
Dobrý deň. Hľadám v okolí Trenčína serióznu firmu na prerábku bytového jadra. Ak máte s nejakou fir…
nesmiemzabudnut
Pred 3 rokmi
2
Hydroizolacia strechy oplatí sa?
Zdravim mam rodinny dom radova vystavba kocka s plechovou strechou rovnou 100m2, je to este povodna…
marsdm
Pred 3 rokmi
3
Jak vylepšit půdorys
Je tady spousta šikovných lidiček, a tak doufám, že by mi někdo mohl poradit jak vylepšit půdorys. …
exponent
Pred 3 rokmi
4
URSA XPS PLUS
Zdravim:slight_smile: chcela by som sa informovať, či je vhodné použiť 12 cm izoláciu URSA XPS Plus…
kejsix
Pred 3 rokmi
29
Dobryznalec.sk - skúsenosti
Ahojte. Máte tu niekto skúsenosti so spoločnosťou dobryznalec.sk? Sú ich posudky použiteľné v banke…
exponent
Pred 3 rokmi
2
Lepidlo + sieťka na sokel
Ahojte, na sokel som nalepil soklovú dosku a chcel by som sa spýtať akým spôsobom dať lepidlo a sie…
marselino7
Pred 3 rokmi
1
Čo so zatekajúcim balkónom?
Zdravím Vás. Nevie niekto poradiť, čo so zatekaním balkóna? Po daždi máme mokré steny a strop. Nad…
uhrovkova
Pred 3 rokmi
5
sponzor fóra
Ako upraviť podorys
Dobrý deň, prosím o radu, ak obývačka kuchyňa jedáleň musia ostať cca tak ako sú, ako upraviť izby …
lenkito10
Pred 3 rokmi
8
Hranol
Chcem sa len spytat ze ci sa mam tohto hranola obavat,kedze rychlo vyschol tak popraskal.Nejake inf…
gaspi25
Pred 3 rokmi
7
Ake krbove kachle
Ahojte poradte ake krbove kachle na zrekonstruovany jednopodlazny dom. - Miesto ulozenia 1x1m. - …
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Vzdialenosť vnútornej jednotky klimatizácie od stropu
Dal som si namontovať klimatizáciu do bytu. Všetko je funkčné, chladí, len jedna vec by ma zaujímal…
marccel
Pred 3 rokmi
8
Vonkajšia el. skrinka
Poraďte ako otvoriť vonkajšiu el. rozvodovu skrinku.Kluče som ohol, tak som kúpil silnejší a to ist…
dzonyby
Pred 3 rokmi
1
Budúca darovacia zmluva
Dobrý deň, prosím Vás o radu máte skúsenosť s budúcou darovacou zmluvou? Ja som vlastník pozemku po…
petersd
Pred 3 rokmi
10
Vodári
Prosím vás, nikde som nenašla preto sa informujem tu, dá sa poslať aj elektronická žiadosť vodárom,…
ascedant
Pred 3 rokmi
2
Chrobáky v novostavbe
Ahojte, chcem sa spýtať čo treba robiť s týmito votrelcami, mame novostavbu a zo začiatku som ich n…
ricir
Pred 3 rokmi
8
Komoda pod práčku a sušičku
Ahojte, Ahojte, Chcela by som do práčovne komodu, ktorá by udrzala hmotnosť práčky 70 kg a sušičk…
jankazb
Pred 3 rokmi
8
Fotovoltarika - priklad
Dobrý deň Vie mi nikto poradit ake panely a aky system fotovoltariky by bol pre mňa najvyhodnejší ?…
foox
Pred 3 rokmi
25
Odovzdanie dokončenej stavby
Dobrý deň, prosím, ako u vás prebiehalo odovzdanie dokončeného domu stavebnou firmou ? Dom mi stava…
jozik123
Pred 3 rokmi
4
Poklop na pivnicu pod terasou
Dobrý deň členovia, mal by som na Vás prosbu, vedel by niekto poradiť kde dať vyrobiť poklop na pi…
romi94
Pred 3 rokmi
4
Aký objem el. kotla pre 2+2 rodinu
Poraďte prosim ako veľký el. bojler pre 2 dospelých a 2 deti (4 ročne)? Čítal som a niektorí radia …
giorgo
Pred 3 rokmi
25
Jedľa kórejská
Ahojte záhradkári. Má niekto praktickú skúsenosť s touto kráskou? :thinking: Ďakujem :slight_smile:
lifelike
Pred 3 rokmi
6
3x maľovanie po penetrácii a stále zle
Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o nejaké názory... Napenetroval som s Dan Braven Hlbkova penet…
megdesign
Pred 1 rokom
1
2
33
FVE
Chcem sa spýtať nestracam nárok na dotáciu na FVE ak si zabezpečím vlastný invertor ? Nemajú stým f…
kejsix
Pred 3 rokmi
10
Skrat v byte
Dobry den, neviete mi niekto pomoct ? Dnes som zapojil do zastrcky nabijacku od vrtacky, zrazu len…
neutrino
Pred 3 rokmi
18
Výmena parapety -info
Dobrý deň ,prosím vás vedel by mi niekto poradit ako by sa dala osadiť vnútorná parapeta po výmene …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
8
Ext žaluzie
Zdravím, treba dávat na kaslíky xps alebo postačuje fasadny eps. Vychadza mi tam 3cm izolant. Vďaka
la1
Pred 3 rokmi
6
Poloautomaticky vysavač a Azuro bazen
Ahojte, mame bazen Azuro z Mountfieldu,kupili sme poloautomaticky vysavač Intex no problem nastal p…
kacenka9583
Pred 3 rokmi
1
Biely plot
Ahojte. Uvazujeme nad kupou tychto plotovych tvarnic (vid stredny stlpik na fotke). Pacia sa nam bi…
exponent
Pred 3 rokmi
13
Zmena územného plánu medzi uzemným rozhodnutím a vydaním stavebného povolenia
Dobrý deň, zamýšľam sa nad kúpou pozemku, ktorý sa v súčastnosti nachádza v extraviláne obce na ve…
moratibru
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
448
449
450
451
452
…