O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Polozenie dlazby
ahojte,potrebujeme,co najrychlejsie( tento tyzden) polozit keramicku dlazbu vo vstupnej chodbe a te…
zuzimunda
Pred 3 rokmi
1
Aká veľkosť skrinky na optiku?
Práve robím u dcéry elektriku v novostavbe RD. Na ulici budú v krátkej dobe ťahať optický kábel a t…
zefe
Pred 3 rokmi
1
2
38
Pripojenie na nabijanie tabletu
Mame pripravu na zapojenie videovratnika/tabletu. V krabicke je dotiahnuty priamo z rozvadzaca norm…
soki
Pred 3 rokmi
18
Vytápanie od susedov
Dobrý deň, vie niekto poradiť ako riešiť vytápanie od susedov ak správca nechce pomôcť? Cca 4 mesi…
kemino
Pred 3 rokmi
20
Garaž
Dobrý deň rozmýšľam nad kupov pozemku a postavení tam garaži (do 25m2) ..potreboval by som na to st…
ogopogo222
Pred 3 rokmi
25
Aky odtieň fasady zvoliť
Strechary potrebujem poradit odtien fasady popripade nejakú inšpiráciu na dome mam hnedu strechu ok…
janulienicka3
Pred 3 rokmi
16
Osvetlenie schodnic
Dobrý deň. Neviem nájsť žiaden príspevok ohľadom osvetlenia schodov. Našiel som na internete srand…
petersd
Pred 3 rokmi
11
Vykurovanie na tuhe palivo
Ahojte, chcem sa opytat na nazory. Mame zaujem kupit 30 rocny dom. Bol postaveny a skolaudovany a 3…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Mám nárok na polovicu?
Zdravím všetkých :slight_smile:Vedel by mi niekto objasniť situáciu?Manžel dostal do daru pozemok,č…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
40
Tepelne cerpadlo v kombinovanom kureni
Dobry den, je mozne vymenit plynovy kotol za tepelne cerpadlo ak mam v dome radiatory aj podlahove …
dexter89
Pred 3 rokmi
22
Pukanie po zateplení RD polystyrénom.
Zdravím Vás. Idem sa opýtať či má niekto skúsenosti s akustickým pukaním nalepeného polystyrénu na …
blaggo
Pred 3 rokmi
9
Termostaticky miesaci ventil tecie
Vodar, ktory to instaloval to chce len zatiahnut. Nemalo by sa to este zaizolovat paskou?
exponent
Pred 3 rokmi
17
Zateplenie zahradneho domceka z osbciek
Zdravim, Mam na bok domu pristaveny domcek (tzn, domcek ma len 3 steny a 4ta je obvodava stena dom…
wwwnick
Pred 3 rokmi
3
Stará truhlica
Zdravím, potrebovala by som poradiť a pomôcť :slight_smile: Kúpili sme starý dom, v ktorom sme našl…
fillo_kiko
Pred 3 rokmi
7
Voda zo studne v domacnosti
Dobry den, poprosim , ak mate niekto skusenosti, ci poradit. Je vhodne zaviest vodu zo studne do do…
pier
Pred 3 rokmi
12
Umiestnenie ventilu na záhradu
Kde by ste prosím umiestnili zahradny/nemrznuci ventil na vodu? Dajte inšpirácie fotky :-) Môžme …
zita19
Pred 3 rokmi
2
Ističe EATON
Ktorý istič vypne skor ? ked nastane skrat EATON PL6 C16/3p alebo EATON PL6 B20/3p :thinking:
merak
Pred 3 rokmi
1
2
32
Kotvenie podkladovych hranolov do betonoveho podkladu
Dobry den, chcel by som poradit akym sposobom ukotvit do betonu podkladove hranoly na ktore dam ter…
tomasr1
Pred 3 rokmi
4
Ako odnaucit susedovho psa brechat
Zdravim , Nedavno sme kupili dom na dedine ktory ma 2m murovany plot po stranach . Sused od vedla …
sonau
Pred 3 rokmi
1
2
36
Vzdialenost balkona / zim. zahrady od susednych parciel RD
Dobry den, snazila som sa vycitat tuto temu v starsich diskusiach, ale vsade spominali balkon v pan…
justasking
Pred 3 rokmi
13
Navlhnuta stena od balkona
Dobry den prajem, mam taky problem, ze mi navlhla stena od strany balkona - to vlhnutie je dost si…
martin767
Pred 3 rokmi
11
Zasklenie balkona
Caute. Poradte prosim niekoho v okoli TN kto zasklieva balkony / terasy. Dakujem
mpichanda
Pred 3 rokmi
1
Co si pripravit do buducnosti pred zateplenim stavby
Zdravim Uvazujem co a kde si pripravit pred zateplenim domu. Mam na mysli nieco co by sa mi zislo p…
roman_x
Pred 3 rokmi
3
Zarubna - ako toto zachranit?
Dobry den, nahodili mi jednu oblozkovu zarubnu. Dvere sa nedaju zatvorit. Majster tvrdi ze je tam v…
niki266
Pred 3 rokmi
1
2
38
Zavlaha - postrekovace
Pekný deň prajem. Bojujem so závlahou svojpomocne. Zatiaľ len skúšam kreslit, ak sa mi to nepodarí…
artik123
Pred 3 rokmi
12
Ktorou znacnou zariadit dom
Zdravim potrebujeme zariadit dom a nevieme sa rozhodnut pre aku znacku. 65" TV a 50" TV pracka a su…
lejak2
Pred 3 rokmi
1
2
59
Kuchynska doska
Dobry den, neviete niekto nahodou, kde vyrabaju kuchynske dosky presne na mieru ? Nejaku stranku? N…
bellatrix27
Pred 3 rokmi
12
Sprchový panel
Prosím vás viete poradiť,máme doma nový sprchový panel, sú na ňom možnosti dážď,vodopád, masážne tr…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Škridla tondach uchytenie hakov
Zdravím, chcem sa vás opýtať ak máte škridlu Tondach Samba 11, ako ste uchytavali hák? Na spodné la…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
XPS okolo venca krivé???
Tri veci, rozumej "3" .....resp. 3x som na stavbu pustil nejakú stavebnú firmu/majstra, pri všetkýc…
sonau
Pred 3 rokmi
22
1
2
…
450
451
452
453
454
…