O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Projektant Po,Bj
Ahojte,hladam odporucania na dobreho projektanta z okolia Po alebo Bj. Budem vdacna ak viete niekoh…
klaudi2201
Pred 3 rokmi
1
Uloženie obkladu na krb
Ahojte vedel by mi niekto poradiť ako najlepšie uložiť obklad na roh krbu? Striedavé alebo za rovno…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Rozvádzač v tech. miestnosti s práčkou
Ahojte. V PD máme navrhnutý rozvádzač v chodbe v skrini, čo už tak nechcem. Cez stenu je technická …
merak
Pred 3 rokmi
11
Čerpadlo Grundfos Scala 2
Dobrý deň, môžem poprosiť foto alebo názov flexibilných tlakových hadíc akými sa môžem pripojiť do …
mgx
Pred 3 rokmi
3
Osvetlenie nad barovym pultom
Prosim mate niekto takto riesene osvetlenie nad barovym pultom??? Mozem poprosit foto ...to s tou t…
niki266
Pred 3 rokmi
10
Vzdialenosť od susedovho pozemku požiadavky
Práve som sa vrátil z miestneho stavebného úradu, kde mi bolo povedané, že min. vzdialenosť novosta…
markus67
Pred 3 rokmi
21
Elektrina pre stropne svietidlo ked su ziarovky ovladane viacerymi vypinacmi
Ahojte, mam otazocku pre elektrikarov kedze ja sa v tejto tematike absolutne nevyznam. Idu nam rob…
duzu
Pred 3 rokmi
5
Nezatvára sa brána
Pozdravujem, mam dvojkridlovu branu na elektricky pohon. Dnes rano som ju otvoril, odisiel a po nav…
mikele148
Pred 3 rokmi
9
sponzor fóra
Renovácia smaltovaním
Dobrý deň, chcem sa spýtať. Prosím vás ma tu niekto skúsenosť s renováciu starých smaltovanych vani…
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
Komínový flexi systém renoFLEX
Ahojte, máte niekto skúsenosť s osádzaním / prevádzkou flexi systému renoFLEX ? Idem meniť kotol za…
kominarbb
Pred 3 rokmi
5
Dlažba bez líšt a dilatácii
Dobrý deň, idem pokladať dlažbu do celeho domu o formate 80x80cm, 3mm epoxid špara, 7cm cementovy p…
jan1987
Pred 3 rokmi
3
Osobné údaje v dokumentoch
Dobrý deň, poprosila by som radu k STAVEBNEMU POVOLENIU. Na liste vlastníctva je momentálne môj ded…
lela222
Pred 3 rokmi
7
Uplne neotvaraju sa truby dvere ,pomoc
Dobry den, zrazu nam nezacala otvarat uplne truba. Vid foto ako sa maximalne otvori. Ako to svojpom…
filip_pe
Pred 3 rokmi
14
Dierkovane listy na javore
Neviete poradit na javore mam dierkovane listy a na koncoch okraj cierny a niektore ako skrutene.Je…
peto222
Pred 3 rokmi
1
Predaj domu pred 5.rokom
Chcel by som sa informovať. Potrebujeme sa odsťahovať zo súčasného miesta a nájsť si nové pre rôzne…
adiso
Pred 3 rokmi
12
Parcelne číslo po ROEP
Dobrý deň, prosím chcela by som sa spýtať, či nevie niekto poradiť ako je to po úpravách ROEP: ROEP…
sni
Pred 3 rokmi
1
Optika na dvore
Zdravim, cez dvor mi ide opticky kabel od telekomu a potrebujem robit zemne prace, ak si ho dam vyt…
lubk0
Pred 3 rokmi
23
Rekonštrukcia rozvodov vody
Zdravím majstri, chystáme sa rekonštruovať kúpeľnu a kuchynu a chcel by som rozviesť nové rozvody v…
terry25
Pred 3 rokmi
1
2
42
Vychytavky v domacnosti
Prosim poradte nejake vychytavky, zlepsovaky pri zariadovani domacnosti .... cokolvek vas napadne .…
erik4827
Pred 3 rokmi
29
Fasáda s dekoráciou z pvc dosiek
Dobrý deň, máte niekto na dome tento typ fasády? Ak áno mohol by pridať foto pre inšpiráciu? Ďakuje…
marianka777
Pred 3 rokmi
1
Prechodna kupelna v dome
Ahojte 🙋♀️ Mate niekto v dome prechodnu kupelnu? Ze sa z kupelne prechadza do technickej miestnost…
wivik
Pred 3 rokmi
12
HPL/ kompaktná pracovná doska
Ahojte. Chceli by sme do kuchyne HPL dosku. Nedarí sa mi však nájsť dekor, aký potrebujem. Predstav…
peter_kujan
Pred 2 rokmi
6
Strop SDK a rošt
Decká, aký najmenší rošt na SDK sa dá urobiť? Ale taký normálny, aby nepraskal. Na vaznikoch zospod…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
8
Brusenie varnej dosky
Ahojte, neviem do kt kategorie toto spada ale najviac mi pasuju obklady. Potrebujem poradit ako z…
radottrado
Pred 3 rokmi
5
Dva nezávislé kotle na kurenie
Ahojte, pred 2 rokmi nam v zime padol za vlast kotol na plyn, tak sme co najrýchlejšie kúpili novy,…
uhlikova_stopa
Pred 3 rokmi
9
Pomoc s projektom - 2 podlazny dom
Ahojte, mam v plane stavat 5 izbovy poschodovy dom, s tym ze na prizemi bude denna cast+ spalna + p…
andrew87
Pred 3 rokmi
5
Ake kurenie do stareho domu
Zdravicko, vedel by niekto poradit ako zvolit kurenie v starom dome kde je (zatial) zavedena iba el…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
2
Nová omietka na starú sieťku?
Zdravím, prerábam so teraz byt v starom paneláku a idem dávať novú omietku, jadro ale už bolo dávne…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Okná Rakystav - Oknoplast
Ahoj, chcem vás poprosiť o radu ohľadne okien ktoré z týchto okien sú kvalitnejšie ? ďakujem 1)6-…
ricir
Pred 3 rokmi
4
Polievanie zahrady hadicou
Zdravim, Chcel by som poprosit o radu. Mam zahradu cca 1200m2 a 2 stare kopane studne. Hlboke su 6m…
spikerhc
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
451
452
453
454
455
…