O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako odstrániť vaňu, aby sa nepoškodil obklad?
Ahojte, pri svokrovcoch riešim momentálne tento problém: poškodila sa im vaňa, je fľakatá, nejde o…
lubk0
Pred 3 rokmi
3
Varná doska na ostrovčeku áno či nie?
Ahojte strecháči...momentálne sme na stavbe vo fáze plánovania elektrických rozvodov a teda otázka …
kuratko22222
Pred 2 rokmi
1
2
55
Prekrytie azbestu iným typom krytiny
Ahojte. Má niekto takú skúsenosť, že by pri rekonštrukcii azbestovej strechy azbest iba prekryl iný…
rollsicek
Pred 3 rokmi
8
Reklamácie v reťazcoch už "sprísnené" ?
Mám opakovanú skúsenosť, a nie len ja, že riešenie reklamácii v obchodných reťazcoch už vôbec nie j…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
1
2
47
Drez pri vysokej skrinke
Ahojte, mate niekto umiestneny drez tak ze cca 10 cm od vanicky mate napr. vysoku skrinku, chladnic…
svehlik
Pred 3 rokmi
30
Terasové schody
Ahojte strechari, mam schody na terase siroke 86cm a chcel by som ich zabetonovat a spravit z vonka…
coroner26
Pred 3 rokmi
4
Platenie poistky za byt na zle číslo účtu
Prosím o pomoc. Pred rokom sme uzavreli poistku na byt v Postovej banke. Teraz ju odkupila Union. J…
zombie
Pred 3 rokmi
12
Kto mi pomôže?
Dobrý deň, kúpili sme starší dom a chystáme sa ho prerobiť, zháňam niekoho, kto by mi vedel pomôcť …
exponent
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Súťaž: Vyhraj kuchynský robot Sencor v hodnote 159 EUR a ďalšie skvelé ceny!
Milí Strecháči, tak ako sme sľúbili, len pár týždňov po úspešnej súťaži o robotický vysávač pric…
robo_pavlik
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
76
Vaillant
Dobry den doma mam prietokovy plynovy kotol vaillanr eco tec pro…a potrebovala by som trosku poradi…
rusty727
Pred 3 rokmi
3
Umiestnenie klimatizácie - byt
Ahojte, potrebovala by som poradiť s umiestnením klímy v byte na 6.p. Ide o Samsung windfree 3,5kw.…
moravsky
Pred 3 rokmi
3
Je potrebny mat geometricky plan zapisany v katastri pred kolaudaciou?
Dobry den, ideme kolaudovat Chcem sa spytat, ci musi byt novy geometricky plan zapisany v katastri…
petersd
Pred 3 rokmi
7
Naozaj reálne praská dlažba?
Ahojte, prosim vas,mnohi z vas uz maju podlahovky, anhydrit, dlazby... Prosim mate vyliate potery a…
igorkoo
Pred 3 rokmi
4
Pripojenie el.kotla k existujucemu kotlu na plyn
Dobry den, rozmyslam nad kupou el.kotla, ktory by bol ako sekundarny zdroj tepla a ohrev TUV. V dom…
foox
Pred 3 rokmi
31
Bilit sprej na osy
Zdravím , Kupil som Biolit na osy, a pre istotu sa chcem spýtať , že ked budem striekať ten sprej n…
dannyso
Pred 3 rokmi
13
Senosan biela farba top matt
Prosím Vás poraďte, obývaciu zostavu chcem v bielej farby, pozerala som materiál senosan biela art…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Oprava plise sietky
Dobry den, viete mi prosim poradit kontakt na opravu plisse sietky na terasovom okne (zasuvna harmo…
japko123
Pred 3 rokmi
1
Dlhý úzky dom / búranie /doplnková stavba
Ahojte, chem sa poradiť. Zvažujem kúpiť starý dom z nepalenej tehly. Čisto len na víkendy, oddych b…
janin26
Pred 3 rokmi
14
Travni
Zdravim Potrebujem pomoc pri urceni diagnozi nasho travnika...travnik ma asi 2mesiace zo zaciatku b…
kajo873
Pred 3 rokmi
4
Máte niekto skúsenosti s firmou Arnea?
Dobrý deň dávali ste si od nich robiť projekt alebo niečo iné? https://www.arnea.sk/
mirecka3
Pred 3 rokmi
2
Krby Svec
Ake mate skusenosti s Krby Svec? V case stavby - 3-4 roky dozadu sa mi velmi pacili pece od Krby S…
jana_pk
Pred 3 rokmi
3
Sídlisková garáž
Ahoj priatelia strecháči. Cela moja dilema spočíva v tom, že potreboval by som auto ochrániť od sln…
moravsky
Pred 3 rokmi
10
Projekt na zmenu starého domu
Ahojte, na ktorej strane by bola podľa vášho názoru lepšia kuchyňa. Na poschodi budeme mat spálne …
anaja3
Pred 3 rokmi
1
Žumpa, treba spevnený poklop?
Ahojte, mame zumpu umiestnenú blízko garáže, pridávam aj foto, mam dat spevnený vrchnú dosku? Chcem…
dendo015
Pred 3 rokmi
2
Kúpa domu
Ahojte, sme v situacii ze s manzelom sme dali zalohu na jeden bungalov ktory je v stave hrubej stav…
exponent
Pred 3 rokmi
13
Končiaci fix v Slovenskej sporiteľni na hypotéke
Ahojte,prosim Vas mate aktualne niekto skusenost ake ponuka Slsp pri vyroci fixacie (koncu fixacie …
danaracko
Pred 2 rokmi
17
Zapach syntetickej farby
Ahojte natieral som podlahu v garazi syntetickou farbou a aj po tyzdni vetrania otvorenou branou v …
kejsix
Pred 3 rokmi
7
Aká plechová krytina je najkvalitnejšia? Ktorý výrobca?
Ahojte, rozhodujem sa aktuálne pre kúpu plechovej krytiny, rozhodol som sa pre typ KLIK panel, úpra…
tomino_33
Pred 1 rokom
1
2
...
3
72
Servisny otvor na vani - Ako dat prec kachlicku
Ako odlepit kachlicku, ktora je na servisnom otvore vane bez poskodenia? Ma to cca 5 rokov a majst…
epto
Pred 3 rokmi
12
Čo tam posadiť? Stalo zelené, malé
Doteraz tam niekoľko rokov bol kruspan, na foto. no stále treba striekať aby ho nezozrali. A už bol…
srssen
Pred 3 rokmi
14
1
2
…
453
454
455
456
457
…