O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odvetranie kanalizácie do komina
Ahojte, prosím vás riešim akurát odvetravanie kanalizácie a mame naprojektovane do strechy, myslíte…
aklatanmal
Pred 3 rokmi
1
Aku farbu parapetov ku oknám irsky dub ?
Neviete mi prosím poradiť aku farbu vonkajších parapetov ku oknám vo farbe írsky dub ?
drought
Pred 3 rokmi
5
Co znamena "na kmienku" pri strome ???
Prosim, co znamena, ked je pri strome uvedene, ze je "na kmienku"? Niekde pise, ze je stepeny na km…
kreola
Pred 3 rokmi
8
Hrúbka armatúry
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na môj statický posudok na bungalov o rozmere 17x9 m. v statickom…
jan45
Pred 3 rokmi
2
"Vajcová" voda v studni
Dobrý deň pred stavbou domu som sa rozhodol urobiť vrt na studňu keďže obecnú vodu v blízkosti nemá…
cmelor
Pred 3 rokmi
6
Zapojenie frekvencneho menica do technickej miestnosti
Ahojte, mam otazku k zapojeniu frekvencneho menica (zavlaha + dom). Frekvencny menic nechcem davat…
jozik123
Pred 3 rokmi
15
Odstranenie tapety
Dobry den, ako najrychlejsie a najlepšie odstránit tapetu zo stien?Cca 40 ročnú.
srssen
Pred 3 rokmi
10
Klimatizácia daikin comfora vs perfera
Dobrý deň, uvažujeme nad klimatizáciou do panelakoveho bytu. Rozhodujeme sa medzi klímou daikin per…
toky1
Pred 3 rokmi
15
sponzor fóra
Vysoká vlhkosť vbyte, mapy na strope
Ahojte, na úvod,prerobili sme stary byt v tehlovom dome, jedna sa o vrchny byt rovno pod strechou. …
jan45
Pred 3 rokmi
2
Je možné urobiť úpravy v projekte?
Dobrý deň, zaujíma ma či je možné urobiť väčšie úpravy (napr.zmenit miesto schodiska) v projekte na…
petersd
Pred 3 rokmi
6
Prepojenie solárneho systému a vykurovania
Prosím o radu na prepojenie solárneho systému s mojou vykurovacou sústavou, tak aby bola pri kúrení…
ernesttyukos
Pred 3 rokmi
16
Porucha tepelného čerpadla Viessmann
Vypísalo mi poruchu: Tepelné čerpadlo A9 Vonkajšia jednotka nereaguje. Stretol sa niekto s tým už.…
peto00222
Pred 2 rokmi
4
4m plot s bránkou
Ahojte, máte niekto poriešený hlavný plot s nejakou posuvnou veľkou bránou a malou bránkou a zárove…
exponent
Pred 3 rokmi
4
Sadrokartónový strom a jeho zhotovenie
Dobrý deň, chcel by som si svojpomocne spraviť sadrokartónový strop. V prvom rade by som potreboval…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
2
Material na mlat trencin
Poradte kde zohnat material na mlatovy chodnik v okoli Trencina .dik
qeszi_sk
Pred 3 rokmi
4
Uniká vzduch z domácej vodárne
Dobrý deň potrebujem radu v čom môže byť problém keď tlakovú nádobu musím každých cca 4-5 dní dotla…
kstumpelova
Pred 3 rokmi
8
Čistenie pozemku
Potrebujem vyčistiť pozemok. Najlepšie frézov. Vopred dakujem za ponuky.
shadowmilan
Pred 3 rokmi
7
Povolenie
Ahojte,chcel by som sa opýtať kde môžem a ako môžem overiť stavebné povolenie alebo stavbu.Ďakujem
pukatchka
Pred 3 rokmi
6
Lepenie nerezoveho zabradlia
Uz pred rokmi som kupil skladacku nerezoveho zabradlia od JAP no az teraz sa ho snazim osadit na sc…
frantisekca
Pred 3 rokmi
30
Doporucenie Projektanta
Zdravim, Vedeli by ste mi prosim doporucit projektanta/projektantsku firmu na realizaciu projektu …
juraj93
Pred 3 rokmi
1
Vonkajsie ostenie zo styroduru pri externych zaluziach
Ahojte, mozem na ostenie pri zateplovani pouzit aj styrodur? Chcel som pouzit tvrdsi polystyren, le…
feriicko
Pred 3 rokmi
5
Omietka na staru krbovu pec?
Caute. Je mozne naniest na staru klasicku kachlovu pec kachliarsku omietku, proste ju omietnut? Gla…
misiekmisiek
Pred 3 rokmi
2
Stĺpový ventilátor
Ahojte, aké máte doma ventilátory? Máte niekto stĺpové alebo tie bezlopatkové? Aké máte skúsenosti …
dendo015
Pred 3 rokmi
9
Obklad 25x33
Prosim viete poradit, kde by mohli mat na predajni obkladacky v rozmere 25x33 cm? Potrebujem len cc…
olsen
Pred 3 rokmi
8
Stropný ventilátor do sadrokartónu
Zdravím, Je bezpečné montovať stropný ventilátor do stropu zo sadrokartónu? Ventilátor má 5kg.
svehlik
Pred 3 rokmi
14
Okapový chodnik - izolacne kridlo
Kúpili sme od developera dom, na ktorom je zle zatepleny sokel. Dom sa nachadza pri Trnave. Problem…
eagleowl
Pred 3 rokmi
12
Velkost HEA profilu na 8m rozpon
Dobry den, vedeli by ste mi prosim poradit aky velky HEA profil (pripadne HEB) by sme potrebovali …
jan45
Pred 3 rokmi
4
Koho odporúčate na strojové omietky v Prešove?
Ahojte, koho by ste odporúčali na strojové omietky pre RD v Prešove, resp. blízkom okolí? Kontaktov…
lukyhe
Pred 3 rokmi
2
Hydroizolacia pod drevenu podlahu
Chcel by som sa poradit ohladom izolacie pod drevenu podlahu. Obnovujeme povodne drevene podlahy v …
profistavbari
Pred 3 rokmi
6
Je možné postaviť dom do 60 tis. eur?
Ahojte, vzhľadom na aktuálnu situáciu - je možné v dnešnej dobe postaviť malý (naozaj malý) dom do…
jan5595
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
7
8
219
1
2
…