O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Plot od suseda
Dobrý deň, máme suseda, ktorý si rovno pri našej záhrade postavil kurník. Máme problém s potkanmi, …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
10
Firma Dizajnove baterie a stropny dazd skusenosti
Zdravim, mate prosim niekto skusenost so strankou Dizajnove baterie a pripadne aj so systemom strop…
crownshot
Pred 3 rokmi
4
Daň z príjmu - predaj domu kúpeného na úver
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Môj brat kúpili v roku 2019 nehnuteľnosť (rodinný dom + záhra…
andreah25
Pred 3 rokmi
3
P. Mário Jánský skúsenost
Dobrý deň, ma niekto z vás osobnú skusenost s pánom Jánským zo Záhoria? Zvažujeme, že ho oslovíme, …
bbivana
Pred 3 rokmi
1
Developer neoznačil parkovacie miesto ako reserve, takže smola?
Ak je človek vlastníkom parkovacieho miesta, ale nie je označené vodorovne ani zvisle (teda sú tam …
chrobak7
Pred 3 rokmi
19
Pracovná doska Egger biela w1000st89
Ahojte Prosím máte niekto v kuchyni bielu prác.dosku Zn Egger w1000 st 89 ? Môžem poprosiť detailné…
katrina1
Pred 3 rokmi
1
Soklová doska na penu
Ahojte, chystám sa lepiť soklovú dosku 150mm na penu Tytan Styro 753. Podklad je zvislo natavená IP…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
5
Pomoc pomoc rýchla rada
Kto mi poradí mám problém robili mi omietku mám konzolové schody ale omietku dali lem 2 cm a vydi…
worker_falcon
Pred 3 rokmi
24
sponzor fóra
Beton na nopovu foliu ?
Dobrý deň. Poradil by mi, prosím, niekto, či je možné naliať betón na nopovú foliu bez toho, aby so…
zahradnik6
Pred 3 rokmi
4
Stierka
Kto mi poradí mám problém robili mi stierku mám konzolové schody ale stierku dali lem 2 cm a vydiet…
jana_jozsova_konig
Pred 3 rokmi
1
Vykurovacie teleso v akumulačnej nádrži
Zdravím, Mám AN 1000L, pozerám vykurovacie telesa a zaujíma ma spotreba el. energie a čas za aký …
kejsix
Pred 3 rokmi
3
Alternatívne zdroje energie - fotovoltalika a tepelne čerpadlo
Dobrý deň, na pomery nemáme starý rodinný dom. Využívame v ním zatiaľ horné podlažie. V dome je vyk…
katkami123
Pred 3 rokmi
11
Kombi wc k stene
Dobry den, idem kupovat nove klasicke kombi wc a chcela by som take co prilieha uplne k stene. Odpa…
bejkaxx
Pred 3 rokmi
1
Parozabrana s a bez hlinikovej vrstvy
Je realny rozdiel medzi parozabranou s hlinikovou vrstvou alebo bez? Je to dokazane, ze ta vrstvy o…
eagleowl
Pred 3 rokmi
4
Firma/zivnostnici - odporúčanie
Prosím odporučte mi firmu alebo partiu na stavbu domu - hrubá stavba/ holodom, s ktorou ste boli sp…
zuzka_88
Pred 3 rokmi
1
Predpríprava na žalúzie - podomietkové boxy
Ahojte, plánujem zatiaľ zateplovať iba veniec a posledný rád tvárnic spolu s prekladmi nad oknami. …
marselino7
Pred 3 rokmi
1
Firma na strechu - skúsenosti
Ahojte. Podeľte sa prosím so skúsenosťami s firmami, ktoré Vám robili strechu. V projekte máme falc…
mariamay
Pred 3 rokmi
1
ÚŽASNÉ BÝVANIE
Spoločnosť úžasné bývanie nám rekonštruovala kompletne náš 2 izbivý byt. Musím napísať že sme boli …
matej0002
Pred 3 rokmi
25
Zapach z kanalizacie
Dobrý večer, Prosím o radu,kto mal už taký problém...v kupelni v novom dome nám z odpadu sprchoveho…
luboslava_lipcakova_bakajsova
Pred 3 rokmi
5
Zdvihnutie balkónových dverí
Čaute, vedel by mi niekto poradiť ako zdvinúť tieto balkónové dvere? Trochu nám padli a akosi tam c…
frantisekca
Pred 5 mesiacmi
14
Pena po montáži okien
Zdravím,chcem sa opýtať,čím alebo ako zakryť dočasne penu po montáži okien? Dať lepidlo ? Okná sú m…
jano16
Pred 3 rokmi
5
Elektrický ohrievač vody
Zdravím vás, chcem sa opýtať, našiel som v dome ktorý som prednedávnom kúpil takýto ohrievač vody a…
foox
Pred 3 rokmi
5
Firma DT House Porad
Dobry den chcem sa opytat ma niekto skusenosti so stavebnou firmou DTHouse z Popradu dakujem
zupezatenar
Pred 3 rokmi
1
Hriby
Viete co to je za hrib v zahrade?
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
31
Zavlažovanie zahrady
Dobrý deň poprosil by som o radu.V zemi mám 5000 l nádrž. Po naplnení by som chcel prebytočnú vodu …
jozefpo
Pred 3 rokmi
1
POMOC - Elektrický krb na stenu do bytu - Bio krby
Pozdravujem, viem, že horúco je každému, takže sa príliš pri tejto téme neohrejte. Uvažujem nad ele…
dendo015
Pred 3 rokmi
5
DT vs salovanie
Pozdravujem, riesime pivnice a uvazujeme nad tym, ci pouzijeme DT alebo klasicky armatura, zasalov…
kajo873
Pred 3 rokmi
3
Odstranenie fasady
ahojte cim ...ak sa vobec da odstranit zaschnuta fasada z dlazby??? dakujem
mitulus1
Pred 3 rokmi
1
Akú batériu k veľkému XXL drezu?
Ahojte, pomohla by mi vaša skúsenosť. Vyberám batériu s vyťahovacou sprškou s prepínačom prúdu. Nev…
alabastrova
Pred 3 rokmi
1
2
32
Farba/čistenie lemu okolo bazena
Ahojte, rodicia maju okolo bazéna lem,pôvodne bol pieskovej farby.po rokoch je sčasti taký akokeby …
78katja
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
452
453
454
455
456
…