O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hydroizolacia pod drevenu podlahu
Chcel by som sa poradit ohladom izolacie pod drevenu podlahu. Obnovujeme povodne drevene podlahy v …
profistavbari
Pred 3 rokmi
6
Je možné postaviť dom do 60 tis. eur?
Ahojte, vzhľadom na aktuálnu situáciu - je možné v dnešnej dobe postaviť malý (naozaj malý) dom do…
jan5595
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
7
8
219
Šťastné domy
Dobrý deň prajem, prosím vás máte viac skúseností s firmou Šťastné domy, resp. Domy-projekty, Wood …
ecc
Pred 1 rokom
2
Červotoč a strecha
Ahojte. Máme cca 100 ročný dom a vnútorný drevený strop bol na trety systetikou a zistili sme cervo…
diablikovci
Pred 3 rokmi
4
Oprava Bazena
Zdravím. Pred 2r som kupil väčší nafukovací bazen. Minulý rok sa vôbec nepoužíval. Teraz som ho vy…
malph
Pred 3 rokmi
5
Sadrokarton - vystužne pasky
Ahojte chcel by som poprosit o radu chystam sa robit sadrokartony a mam trochu dilemu ohľadom tych …
megdesign
Pred 3 rokmi
1
2
44
Rurka pre podlahovku 16x2
Dobrý deň, mal som objednaní rúrku Herz 16x2, predajca mesiac nič, vraj je v doprave a nakoniec mi …
megdesign
Pred 3 rokmi
20
Mercado parquet dub porter
Nema nahodou niekto tento typ plavajucej podlahy mercado parquetdu porter,potrebujem cca 10m2, pot…
stanislavpetras
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Bývanie na Terase v Košiciach
Ahojte, mám otázku ohľadom bývania na Terase, presnejšie okolie ulíc Pokroku a Výstavby. Máte niekt…
kirik83
Pred 3 rokmi
7
Rastlina Zamioculcas
Zdravím :slight_smile: Máte skúsenosti s rastlinkou Zamioculcas? Mám na nej tmave fľaky a neviem, c…
marex4
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
62
Čím uchytiť tieniace pásy na plot?
Ahojte ľudia, čím chystáte tieniace pásy na plot? Viem že sú na to také klipy, ale nepríde mi to ne…
minonr
Pred 3 rokmi
6
Rekonstrukcia zadneho stavu
Planujem rekonstruckiu zadneho stavu (beton, skvarobetonove tvarnice, tehla), kde chcem povodne dre…
jozik123
Pred 3 rokmi
7
Farba na stenu interier
Ahoj. Viete odporucit nejaku bielu kvalitnu farbu do interieru ? Je vhodne steny penetrovat ? Niekt…
zabak10
Pred 3 rokmi
1
Anhydrit poter
Zdravim vcera som vylial poter a v sobotu by mal prist krbar montovat krb.. ma niekto taku skusenos…
rkorba
Pred 3 rokmi
10
Aký nábytok a stôl??
Aký by sa hodil podľa vás Možno niekto aj mate podobný štyl:slight_smile:))) Mame polospojenu kuchy…
popstar
Pred 3 rokmi
1
2
42
Skúsenosti s eshopom woodica.sk
Dobrý deň, prosím má niekto skúsenosti s týmto eshopom? Majú veľmi pekný nábytok, no nenašla som k …
aktovka
Pred 3 rokmi
7
Vyklenok v SDK alebo "Skryté" kolajničky na závesy
Ahojte, prosim vas mate niekto takto skryte kolajnicky na zavesy resp. viete mi povedat ako sa ma n…
zuzanaaa77
Pred 3 rokmi
3
Garáž v pivnici v staršom dome
Dobrý deň, Má niekto skúsenosť ako a či sa dá technicky vyriešiť počas rekonštrukcie rodinného dom…
uhlikova_stopa
Pred 3 rokmi
2
Slivka choroba
Dobry den, potrebovala by som poradit aka choroba slivky to moze byt a ako ju odstranit. Fotky su …
cerler
Pred 3 rokmi
4
Uhlie popripade brikety na varenie gulasu
Mozno blba otazka, ale je mozne pri vareni gulasu nahradit drevo briketami alebo drevenym uhlim, kt…
technik007
Pred 3 rokmi
11
Rady
Zdravím,, potrebujem poradiť. Začala som si svojpomocne stavať takú malú,,chatku,, Pustila som sa d…
aidila
Pred 3 rokmi
1
Z klasickej brany automaticka?
Da sa urobit z klasickej starej sirokej dvojkridlovej drevenej brany automaticka? Nejako dorobit ot…
dedo758
Pred 3 rokmi
8
Zaťaženie závesu
Ahojte prosím ako máte zaťažené závesy na terase aby nelietali? Ďakujem
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Rekuperacia + stropne chladenie
Ahojte, ma niekto v dome rekuperaciu v kombinacii so stropnym chladenim? Ako sa to v takomto pripad…
zefe
Pred 3 rokmi
10
Veľký spád na pozemku
Ahojte, na dedine nám robia kanalizáciu, už máme vyhotovené aj revízne šachty a je čas pomaly prem…
adius
Pred 3 rokmi
6
Skryte zlaby vo fasade (katastrofa?)
Dobry den, Prosim Vas, potreboval by som poradit. Projektant nam naprojektoval skryte zlaby vedene…
rapidek
Pred 3 rokmi
1
2
33
El. kotol s využitím nízkej tarify dd5
Ahojte, v dome chcem využívať nízku tarifu (asi dd5, všetko na elektriku) a potrebujem kúpiť kotol.…
frantisekca
Pred 3 rokmi
15
Vhodný druh garniže?
Zdravím, potreboval by som poradiť aký typ garniže alebo niečoho na uchytenie zatemnovacieho závesu…
dusantt
Pred 3 rokmi
6
Prístupová cesta k rodinnému domu - obecnisko
Pred mojim rodinným domom je obecná plocha. Je to ale moja prístupová cesta k domu. Máme problém, ž…
klimover
Pred 3 rokmi
30
Vnútorné omietky
Zdravim vás, chcem vás poprosiť o kontakt na nejakú firmu, ktorá robí omietky či už sadrove alebo v…
peterond
Pred 6 mesiacmi
6
1
2
…
455
456
457
458
459
…