Dobrý deň, prosím má niekto skúsenosti s týmto eshopom? Majú veľmi pekný nábytok, no nenašla som k tomuto eshopu žiadne recenzie (okrem tých na ich stránke). Nábytok by mal byť poľskej výroby, ma prosím niekto skúsenosti s kvalitou nábytku, či so samotným obchodom?
Ďakujem za každú odpoveď,
@kmmr1618 Kupoval som 2x dubovu postel+stolik (bez rostu a matracu), spokojnost s kvalitou aj eshopom.
Jedine, co by som vytkol, ze na eshope maju prevazne fejkove fotky, co sa materialu tyka. Je to necinkovana dubova skarovka - lepene hranoly siroke 45mm. Na foto to vyzera velakrat ako cele dosky alebo spajane z ovela sirsich kusov.
A este ma pobavila ta akciova zlava, ktora akoze coskoro konci a hned nabehne dalsia 😄
Cena samozrejme rastie casom, na druhej zakazke (po 18 mesiacoch) som mal +100€ za to iste...
@zefe ďakujem za správu, aha, takže tá červená zľava ktorá sa tam odratáva nabehne opäť, nemusím sa teda ponáhľať s nákupom 😄 ... My pozeráme po stoličkách a jedálenskom stole, presne aj toho sa obávam či tie fotky sú verné , lebo veci vyzerajú veľmi dobre.
Ano, netreba sa ponahlat 😄 , polska finta... 😉
Foto su tazky photoshop. Akoze vyzera to rovnako co sa tyka tvaru, ale realny material je taky:
https://www.woodica.sk/zoom_images/wy...
Niekomu to vadi, niekomu nie, niekto si ani nevsimne. Kazdopadne to je trochu zavadzanie.
Tiež chceme odtiaľ kúpiť stôl a stolicky. Odhodlali ste sa niekto? 🙂 obrázky sú na prvý pohľad 3d rendre už len keď si porovnám rozmer z popisu s tým čo vidím na obrázku… ale to mi je jedno aké su obrázky.
Kvalita je dobrá za tu cenu? (Nieje najmenšia)…
@minco87 Ako som uz spominal, postel a nocny stolik je OK, stolicky a stol som zatial nekupoval.
Ak si zo severu SK, tak nemas daleko vybehnut do showroomu v PL Tesine a tam uvidis realitu 🙂
Alternativne to vies objednat, dovezu, rozbalis jednu stolicku - ak sa nebude pacit, tak neprevezmes...plati sa az pri dodani.
Ale uprimne im nerozumiem, preco nemaju aj realne foto na webe.
Neodporúčam nikdy viac.
Mali sme s tovarom samé problémy a reklamácia 0 bodov.
Radšej iného poľského výrobcu, ktorých predáva napr. drevko alebo mirek.