O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zateplenie rekuperačných potrubi
Dobrý deň Plánujeme si dať rekuperáciu do novostavby RD a stretol som sa s názorom, že treba všetk…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
6
Roboticky mop
ahojte. aky cistiaci prodtriedok davate do vody do robotickeho mopu? dakujem
jullike
Pred 3 rokmi
9
Hlboke praskliny v tramoch, strecha dreveneho pristresku
Ahojte, mame dreveny pristresok na 2 auta. V strednom trame, ktory je na celu sirku sa urobili pome…
jankazb
Pred 2 mesiacmi
31
Centrálne vykurovanie - plyn vs. drevo
Zdravím, plánujeme kúpu starého domčeka 110 m2 ( pol stavby nepálená, zvyšok pálená tehla). Ideme m…
rkorba
Pred 3 rokmi
1
2
35
Zemné práce BA a okolie kontakt
Ahojte, zhanam kontakt na firmu kt. sa zaobera zemnymi pracami. S kym ste boli spokojný? Dakujem.
coralline
Pred 3 rokmi
1
Záhradný stan
Nájdem tu niekoho, kto má presne tento záhradný stan? Ďakujem
svetlanik3
Pred 2 rokmi
11
Trávnikový koberec na západnom Slovensku
Zdravím. Viete mi odporučiť firmu na západnom Slovensku, ktorá sa zaoberá trávníkovými kobercami? C…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Kuchyna,foto, cena
Kazdeho zaujma kolko vyjde kuchyna ale kazda je ina....kazdy mame ine predstavy, a ja by som sa tie…
heluska008
Pred 2 rokmi
14
sponzor fóra
Dá sa žiť bez vody a elektriny ?
Ahojte strecháči, mám otázku vyššie položenú, pýtam či je to vobec možné, nakoľko mám možnosť odkúp…
dusantt
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
143
Odvod dazdovej vody pre kazdy zvod zvlast, moze to byt?
Zdravim Vas, chystame sa na odvod dazdovej vody, idealne by to bolo pre kazdy zvod spravit zvlast, …
jozik123
Pred 3 rokmi
8
Domaca vodaren
Zdravim.je tu prosim niekto kto vie ako zvysit spinaci tlak na tlakovom spinaci VR21D stary typ.Vyp…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Malé okno v tehlovej bytovke.
Dobrý deň, je možné vybúrať malé okno v tehlovej bytovke? Stretli ste sa už s tým?
eva_ave1
Pred 3 rokmi
18
Bývanie v Malackách
Dobrý deň, plánujem kúpiť byt v Malackách...dôvod práca. Môžete mi niekto poradiť lokalitu - ulicu …
yetinb
Pred 3 rokmi
1
Podlaha izby
Dobrý deň. Mám otázku informatívne ho charakteru!! Robil som podlahu izby 4x4,5m 10cm betón!! Kedy …
pavol_zilak
Pred 3 rokmi
1
Káble v štablone
Dobrý deň chcel by som tahat kable na bodovky v štablone chcem sa spytat ako ich ochrániť ci stačí …
gervero
Pred 3 rokmi
5
Strešné vylezove okno
Dobry, chcem sa poradiť, dvojposchodovy dom, v obývačke komín ku krbu, rozmýšľam teraz ci urobiť ho…
rudy5
Pred 3 rokmi
3
Vzdialenost od suseda 3 +2 m
Sused má od spoločnej hranice dom vzdialený 3 m. Nám navrhla firma dom vzdialený od tejto hranice 2…
toky1
Pred 3 rokmi
8
Poistenie nehnutelnosti koli uveru
Dobrý deň. Potrebujem uzatvoriť poistku na nehnuteľnosť. Stavba ešte nie je dokončená. Chýbajú vnú…
tomasuli
Pred 3 rokmi
7
Kameň na základy
Ahojky. Robil som si takú prístavbičku k domu, nič zložité. 2,4 x 4,5 metra, pričom časť je zamurov…
arcticcode
Pred 3 rokmi
1
Kosacka
Dobry vecer, kupili sme kosacku tradicnu na kabel s kosom na zber travy, ale nechava za sebou dost …
sisiatko12
Pred 3 rokmi
20
Akumulačná nádrž k tepelnému čerpadlu a fotovoltaike.
Zdravím, objednal som si tepelné čerpadlo vzduch voda so 70l zásobníkom o max výkone 11kW do rodi…
peter_porubsky
Pred 3 rokmi
4
Zelený bazen
Čaute poraďte mi lebo už mám nervy. Prídem z dovolenky a v bazéne zelená voda. Dal som pri napustan…
pachi12
Pred 3 rokmi
7
Elektricke kurenie kotlom vs elektricke olejove radiatory
Ahojte, prosim kuri niekto v rodinnom dome elektrickymi olejovymi radiatormi? Mame novostavbu zrub,…
dendo015
Pred 3 rokmi
15
Smrad zo zumpy
Da sa nejako eliminovat smrad zo zumpy? Mame ju blizko terasy a citime ju. Poklop je zavrety,davame…
hoblinka13
Pred 3 rokmi
11
Zakrytovanie komína sadrokartónom?
Dobrý deň, Rád by som sa poradil, či môžem zakrytovať / opláštiť 3-vrstvový komín „ružovým“ sadroka…
juraj_k_tn
Pred 3 rokmi
8
Overenie návrhu závlahy
Ahojte, riešime závlahu pre trávnik a chcel by som sa poradiť, čo ci myslíte o tomto návrhu? Záhrad…
ferguson956
Pred 3 rokmi
1
Hlinikove okna s mriezkou
Ahojte, prosim o radu. Ideme rekonstruovat dom, kde mame na verande kovove okna s mriezkou. Samozre…
frantisekhavetta
Pred 1 rokom
5
Vyplnenie stareho komina betonom
Zdravim, v jednej izbe som mal odskok a ukazalo sa ze v tom odskoku je komin. Chcem ten odskok zrus…
kominarbb
Pred 3 rokmi
5
Plotové tvárnice Alugate
Dobrý deň vospolok, má niekto skúsenosti s Poľskou firmou Alugate, resp. jej plotovými tvárnicami? …
marmar2412
Pred 3 rokmi
2
Kombinácia plynový kondenzačný kotol + tepelné čerpadlo vzduch/voda
Dobrý deň, nie som si istý, či sa tu už táto téma rozoberala, ak áno, ospravedlňujem sa. Bývam v …
duzu
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
457
458
459
460
461
…