Hlinikove okna s mriezkou

Ahojte, prosim o radu. Ideme rekonstruovat dom, kde mame na verande kovove okna s mriezkou. Samozrejme to nic neizoluje, je to jedno-sklo. Chceli by sme ich vymenit za poriadne okna, ale dizajnovo co najpodobnejsie originalu. Asi hlinikove? Idealne aby mriezka bola medzi sklami pre jednoduchsie umyvanie. Potom by sme podobne okna ( tiez s mriezkou ale jednoduchsou ) asi chceli aj na zvysok domu, nech sa to prepoji… Pacia sa nam hlinikove okna, ze maju uzke ramy. Ale zas su dost drahe :/ Alebo existuju aj nejake “slim” plastove okna? Mate prosim nejake tipy, rady, skusenosti? Kto by nam take okna vedel spravit? Google velmi nepomohol 😁
Odpovedať
Z obyčajných okien spravíte slim tak, že proste okraj prekryjete napr. polystyrénom a následne omietkou. Samozrejme je podstatnejšie,že vonkajšiu špaletu aj zateplíte. Dizajnovo podobné budú s vloženou mriežkou akurát tak z riadnej diaľky... Existujú rôzne šírky líšt na mriežku.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa googla to výrobcovia skiel majú v ponuke, ale obrázkou je pramálo. U výrobcoch okien som našiel "Medziskelné mriežky sú k dispozícii v šírkach 8 mm, 18 mm, 26 mm a 45 mm." Tak ak nik neporadí treba veselo behnúť k predajcovi s ktorým máte dobré skúsenosti a snáď vyberiete správne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kristinav:

Ahojte, prosim o radu. Ideme rekonstruovat dom, k…
@kristinav Dobrý deň ako ste to poriešili, lebo akurát riešim podobný problém...dakujem :D
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od danielagre:

@kristinav Dobrý deň ako ste to poriešili, lebo a…
@danielagre Dobrý den takéto okná vieme vyrobiť môžu byť mriežky v skle alebo nalepovacie mriežky na sklo to výzerá úplne ako na fotke vyššie. Možete poslať dopyt na náš firemný mail havetta@fenestra-zm.sk do názvu pre Borkoviča.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?